sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Luonnon lumoa ja läikyntää

Tänään on vietetty Jean Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivää. Tänään sai myös sukumme nuorin tyttötulokas nimensä, joten päivä on ollut todella tunteikas ja juhlava. Ajoimme aamupäivällä kotimme lähellä sijaitsevalle seurakuntatalolle siniristilippujen liehuessa lukuisissa saloissa ja auringon paistaessa kauniisti siniseltä, lähestulkoon pilvettömältä taivaalta.
Tästä kastetilaisuudesta en ottanut ainuttakaan kuvaa, sillä tällä kertaa paikalla oli todella taitava kuvaaja "hieman" omaani paremman kuvauskaluston kera ;) Jäämme siis innolla odottamaan hänen hienoja otoksiaan.
Tilaisuus oli lämminhenkinen ja kaunis, kuten papin puhe, joka sai luultavasti liki jokaikisen läsnäolijan liikuttumaan kyyneliin. Pikkuneiti nukkui melkein koko tilaisuuden ajan, eikä itkenyt kertaakaan. Hurmaavaa hymyäänkin hän väläytteli muutamille onnekkaille 🖤

Kiitollisena ja erittäin onnellisena sytytän kohta kynttilät Sibeliuksen, toisen adventin, sekä pienen tytön kunniaksi.

Tässä matkan varrelta, lumoavalta Langinkoskelta nappaamani kuvat:

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa ja energiaa alkavaan viikkoonne!
🖤
Ansku

14 kommenttia:

 1. Teillä ollut siellä herkkä juhla tänään,onnea pienelle kasteen johdosta!❤
  Kuvissasi talvista, kauniin tunnelmallista iltakuparia!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuus oli tosiaankin hyvin lämminhenkinen ja kaunis. Ihana ja ikimuistoinen päivä takana ja tänään kävin vielä ihailemassa pikkuneidin valloittavaa hymyä ja kuulemassa hänen ensimmäisen naurunsa. Ihan parasta :)
   Kiitos Satu-Ursula 🖤

   Poista
 2. Oi, miten kaniit kuvat olet napannut. Ja, oi miten ihana tilaisuus teillä onkaan tänään ollut.
  Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ihanista sanoistasi Kaisa 🖤
   Ihanaa viikon jatkoa sinullekin!

   Poista
 3. Mielenkiintoista nähdä, miten ammattilainen kuvaa. Itse en oo yhtään perehtynyt ihmisten valokuvaamiseen, mutta kun olen joskus kuvannut, niin ei se nyt ihan mahdottoman vaikeaa kumminkaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaajana toimi tuore vävykokelas, joka ei ole ammattikuvaaja, mutta omaa näkemystä ja kokemusta, sekä tosiaankin ns. kunnon kaluston :)
   Ensimmäisen lapsenlapsen ristiäisissä kuvasin omalla perusjärkkärilläni, mutta hämärä tila ja isoista ikkunoista kirkkaasti loistava aurinko eivät tehneet tehtävää helpoksi, ainakaan minulle ja olemattomille kuvaajantaidoilleni.

   Tällä kertaa oli kyllä ihan mukavaa, kun "paineet" hyvistä kuvista eivät langenneet minun harteilleni ja sain keskittyä olennaiseen, eli kumpaankin lapsenlapseeni.
   Sinut minä kyllä miellän ammattilaiseksi, sillä kuvasi ovat todella hienoja 🖤 Tiedän ettei sellaisia ihan kuka tahansa osaa ottaa!

   Kyseisiä kuvia en valitettavasti julkaise täällä, ellei vävykokelas ole ottanut sellaisia kuvia, joista ei tyttötulokasta tunnista. Sain nimittäin niin rumaa palautetta vauvakuvista, jotka julkaisin ensimmäisestä lapsenlapsestani, eli tämän tyttötulokkaan isoveljestä täällä blogissa, etten halua moista mielipahaa enää uudelleen kokea. Kyse on kuitenkin elämäni tärkeimmistä ja rakkaimmista pikkuihmisistä, joten ymmärrät varmaan päätökseni.
   Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 4. Ikimuistoinen päivä. Luontokin kauniina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana ja ikumuistoinen päivä. Saan olla hyvin paljosta kiitollinen, ja luontoäitikin juhlisti päivää varsin loistokkaasti :)
   Kiitos aimarii!

   Poista
 5. Teillä on ollut upeat sääolot erityisen merkityksellisen päivän aikana, toivotan onnea pienokaiselle!
  Jos jotakin kaipaan kotini lähistölle, niin jotakin isompaa vesistöä. Syytä ei varmaan tarvitse selittää - ainakaan, kun katselee näitä kuvia. Jotakin vain jää vaille, kun asustelee kuivalla paikkakunnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luontoäiti osallistui juhlintaamme varsin loistokkaasti :)
   Kiitos todella paljon onnentoivotuksistasi sekä kauniista, kannustavista sanoistasi 🖤 Et varmaan aavistakaan miten tarpeeseen ne juuri nyt tulevat.

   Vesi on minun elementtini, ja kun koko tähänastisen, tosi pitkän ;) elämäni olen järven, joen tai meren läheisyydessä elänyt, niin en tiedä miten sopeutuisin elämään ilman niitä.
   Kiitos vielä, ilahdutit isosti sanoillasi 🖤 Valonpisaroita viikkoosi!

   Poista
 6. Oi, kuulostaa suloiselta. Lämpimät onnittelut teille kaikille! Vitsi, mitkä kuvat taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle ihanainen Pilvi 🖤

   Poista
 7. Pienet tytöt ovat parhautta. Aivan kuten pienet pojatkin. Vauvat ja lapset ja se sukupolvien ketju. Että maailma makaa vielä jälkeenikin, jatkaa minussa ja minusta.

  Hali ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, ja jälleen kerran niin kauniisti.
   Lämmin kiitos sekä halaus sinne luoksesi 🖤

   Poista