maanantai 11. marraskuuta 2019

Kauden kauneimmat

Nyt on ulkona niin harmaata ja ankeaa, että päätin piristää mieltäni ennen iltavuoroa ja selata veneilykauden aikana ottamani kuvat läpi. On siis taas perinteisesti aika kääntää katseet kuluneeseen kauteen ja valita ne kauneimmat ja itselleni merkityksellisimmät kuvat näytille vielä kerran.

Nämä valitsemani kuvat tuovat mieleeni ihania muistoja, sekä nostavat pintaan myös kiitollisuuden ja ilon siitä, että minulla on jo kymmenen vuotta ollut mahdollisuus päästä nauttimaan veneilyelämästä niin meren, kuin Saimaankin sinisillä aalloilla. Toivottavasti edessä on vähintään vielä toinen mokoma...

Toivon, että nämä kuvat toisivat piristystä myös teille lukijoilleni, sekä lohtua siitä, että uusi valoisa kevät koittaa nopeammin kuin ehkä huomaammekaan.


Takaisin kotiin tuhansien tähtien tanssiessa meren aalloillaKerran aloitettuasi uneksimisen
älä hetkeksikään lopeta. 
Uneksi vain mahdottomia,
sillä huomista eivät
järkevät latteudet kiinnosta.

-Tommy Tabermann-

18 kommenttia:

 1. Äkkiä sait koosteen tehtyä. Luin muutama minuutti sitten kommenttisi blogini postaukseen ja nyt on hienot kesäkuvat jo täällä. Eniten tykkään tuosta rantakallio-kuvasta. Olisi ihanaa istuskella tuolla kalliolla ja tähyillä merelle.
  Ihanaa viikkoa sinulle blogi-ystäväni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mennyt vissiin ihan tuntiakaan tämän postauksen tekemiseen, mutta hyviä kuvia oli niin vähän. Tämä kymmenes kausi oli nimittäin poikkeuksellinen siinä mielessä, että kuvasin jostain syystä vähemmän kuin yhtenäkään aiempana kautena. Lisäksi menin ns. siitä mistä aita oli matalin, eli valitsin jo aiemmin täällä blogissa tai instassa julkaisemiani kuvia ;)
   Tuo kallio on yksi lähisaaren taukopaikoista, jossa usein istumme juurikin merelle tähyillen :)
   Kiitos ❤️
   Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Oi, ihana kuvakooste! Minulla ei vielä ole kevättä ja kesää niin kovasti ikävä, mutta kyllä näitä kelpaa silti katsella. Yleensä kevätikäväni alkaa vasta vuodenvaihteen jälkeen, ja silloinkin lähinnä, jos ei ole lunta ja pimeys vain jatkuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammikuun lopulla alkaa meikäläisellä mennä jo hermot, varsinkin jos talvi on yhtä vesi- ja räntäsadetta :D Valkoinen joulukin olisi kyllä mitä ihanin, mutta jos nyt vaikka virittelisi niitä "kausivaloja" tuonne pihamaalle, niin ei olisi ihan niin pimeää ja ankeaa ;)
   Kiitos kauniista sanoistasi ❤️ Kivaa viikon jatkoa!

   Poista
 3. Olipas kauniita kesä kuvia.
  Itse olen kasvanut järven rannalla ja se oli minulle tosi tärkeä.
  Olen koko aikuis ikäni haaveillut omasta kesäpaikasta, mutta ei ole toive toteutunut.
  Taitaa jäädä toteutumattakin.
  Mukavaa maanantai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niin minäkin olen haaveillut omasta mökistä lähes koko aikuisikäni, mutta haaveeksi se on jäänyt, ja ilman lottovoittoa sellaiseksi se myös jää.
   Itse olen asunut koko ikäni meren läheisyydessä viettäen paljon aikaa veneillen, sekä lomaillen muutamalla meren- ja järvenrannalla sijaitsevalla vuokramökillä.

   Ostimme kipparini kanssa tämän nykyisen, hitaan "putputpaatin" ns. kesämökin korvikkeeksi ja olemme olleet todella tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Nyt meillä on aina oma rantapaikka ja maisemaa voi aina vaihtaa, jos alkaa kyllästyttämään ;)

   Kiitos Piia ❤️ Oikein mukavaa viikon jatkoa myös sinne sinulle!

   Poista
 4. Kiitos kauniista kuvista kaiken tämän harmauden keskelle!
  Harmaata ja flunssaa, ihanaa, kun saa katsoa noin kauniita kuvia. Mieli piristyy ja toivoo, että saisi ensi kesänkin nähdä.
  Mahdollisimman mukavaa kuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Flunssakausi on nyt pahimmillaan ja meillä töissä aletaan ensi viikolla antamaan influenssarokotteita. Saas nähdä tehoavatko yhtään paremmin kuin viime vuonna.
   Kiitos kovasti kauniista sanoistasi ❤️ Toivon että paranet pian, ja harmaudesta huolimatta toivotan sinulle paljon pieniä ilon ja valonpisaroita ❤️

   Poista
 5. Voi lumoavan kauniita pläkäkelejä ja auringonlaskuja!Suojaisia poukamia ja tuhansia tähtiä!Kyllä sinulla yksi jos toinenkin kylmä väre kulki selkäpiitä kun näitä kuvia kävit läpi?😊Kiitos kun saimme myös ihastella!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus miten kauniisti sanottu, kiitos ❤️
   Kuvia selaillessa huomasin hymyileväni, kun niin monta mukavaa muistoa ne toivat taas mieleeni :)
   Ihanaa viikon jatkoa ❤️

   Poista
 6. Ylettömän kaunista sinun merellinen maisemasi.
  Aimo annoksen saa varmasti energiaa, kun kertaa kuvista mieleen muistuvia asioita ja unelmoi, sillä unelmoimista emme saisi ikinä unohtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Energiaa ja iloa näistä kesäkuvista todellakin saa, sillä niiden kautta pääsee palaamaan takaisin ihaniin, kesäisiin muistoihin.
   Kuvat myös monesti siivittävät unelmia, kuten esimerkiksi sinun huikean kauniit talvikuvat saavat minut aina haaveilemaan lomasta lumisessa, lumoavassa lapissa. Se haave varmasti vielä jonain päivänä myös toteutuu, mutta siihen asti lumoudun kuvistasi ja jatkan haaveilua :)

   Poista
 7. Niin ihanat kuvat upeasta Suomen luonnosta! Kiitos paljon tästä merimatkasta jälleen! Ja Tabermannin runo kruunasi postauksesi, kiitos siitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun tulit mukaan tälle muistojen merimatkalle :) Kiitos Hitunen, ilahdutit ihanilla sanoillasi ❤️

   Poista
 8. Voih, kiitos, kyllä, tuovat lohtua!

  VastaaPoista
 9. Kiitos näistä kuvista. Piristivät ainakin minun päivääni. <3

  VastaaPoista