tiistai 9. heinäkuuta 2019

Pilviä ja päivänpaistetta

Toiseksi vanhimman lapsenlapsen 2-vuotissynttäreitä vietettiin viikonvaihteessa, joten saimme niin pikkuisia, kuin vähän isompiakin rakkaita luoksemme tuvan täydeltä. Varsinkin lauantaina riitti menoa ja meininkiä kun samaan syssyyn otatettiin serkkukuvat, sekä synttärisankarin 2-vuotiskuvat. Valitettavasti sää oli niin sateinen ja tuulinen, että ulkokuvat jäivät haaveeksi, mutta saamiemme "maistiaisten" perusteella studiossa otetut kuvat onnistuivat yli odotusten ja saamme seinällemme jälleen uusia ihania muistoja näistä meidän pikku mussukoista.
Lisää päivänpaistetta on luvassa lokakuussa, jolloin pikku-e:stä tulee pienen tyttövauvan isoveli, ja me, mamma ja pappa, saamme siis jo neljännen lapsenlapsen! Arvaatte varmaan, että meikämamma kävi jo hieman ostoksilla ;)

Valitettavasti elämä ei tälläkään hetkellä ole pelkkää päivänpaistetta, sillä tummia, huolten sekä epävarmuuden värittämiä pilviä on ilmaantunut yllemme. Nämä huolet kohdistuvat kahteen läheiseeni, joten en nyt ihan kaikkein hilpeimmin mielin kesälomaani ole aloitellut. Toivottavasti ensi viikolla alkavat tutkimukset tuovat helpotusta niin molempien vaivoihin kuin tähän piinaavaan epätietoisuuteen.

Pikkuisista päivänpaisteista kun en voi kuvia julkaista, niin laitan muita menneen viikon varrella ottamiani räpsyjä, sekä viidakoituneesta kotipihasta, että aina yhtä kauniista Kuusisen saaresta.

Iloa, valoa ja väriä tuleviin heinäkuun päiviinne!
Toivotellen
Ansku


8 kommenttia:

 1. Onnea pikkuiselle synttärien johdosta.Ja onnea myös tulevasta pienokaisestanne!❤❤
  Toivon myös,että voitte ohittaa huolet ja pelon,eikä mitään pahaa tule ilmi ja voitte keskittyä vain niihin mukaviin,oleviin ja tuleviin asioihin.
  Taitaapi tuo kuningas elämä pitää siitä huolen,ettei huoletonta ja pelkästään auvoista ole tämä meidän retkemme täällä.Halit!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaamme teemme, että pysyisimme positiivisina ja keskittyisimme nauttimaan näistä kaikista ihanista asioista elämässämme. Aina se ei vain ole niin helppoa, mutta sen lupaan että yritystä löytyy :)
   Kiitos pikkuisen synttärisankarin puolesta. Hän on todella suloinen pikkuneiti ❤
   Kiitos myös onnentoivotuksista odotellessamme tulevaa tytöntylleröä ❤
   Halit myös sinne luoksesi ❤

   Poista
 2. voimia teille odotukseen! Toivon hyviä uutisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä uutisia toivomme mekin tällä hetkellä enemmän kuin mitään muuta. Lämmin kiitos sinulle Sussi ❤

   Poista
 3. Voi, vauvauutisia! ♥ Kuinkahan pahasti sitä sitten mahtaa "seota", kun ensimmäisen sellaisen omalle kohdalle saa... Pikkuväkeä on kyllä niin mahtava seurata. Veljellä on kaksi pientä poikaa reilun vuoden ikäerolla. Nuorempi, eli kummipoikani toinen täytti juuri vuoden. Siinä on kohta säpinää sukujuhlissa. :D

  Toivottavasti huolet läheisten terveydestä ja etenkin epätietoisuudesta pian helpottavat. Tiedän valitettavan omakohtaisesti miltä se murhe tuntuu, ja miten elämä voi niin äkisti muuttua. Tasan vuosi sitten olin minäkin myös kesälomalla, jonka sävy vaihtui kerrasta. Omat vanhempani kun sairastuivat molemmat yhtä aikaa (!) syöpään. Nyt heillä tilanne on hyvä, mutta vuosi oli aikamoista vuoristorataa kaikkinensa. En tiedä mikä tilanne siellä teillä on, mutta toivotan kovasti voimia.

  Lämmin halaus. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikämamma meni tyystin sekaisin onnesta, kun kuulin ensimmäisen vauvauutisen :D
   Eikä tämä huuma tunnu mihinkään haihtuvan, päinvastoin! Kohta kun saamme jo kolmannen prinsessan tuon ensimmäisen prinssin seuraksi, tunnen todella valtaisaa kiitollisuutta, sekä onnentunnetta, pakahduttavasta rakkaudesta puhumattakaan.

   Voi Nelina! Olen niin pahoillani sekä sinun, että vanhempiesi puolesta. Hyvä uutinen on toki se, että heidän tilanteensa on nyt hyvä.
   Kyllä tämä elämä tuntuu olevan yhtä vuoristorataa, jonka mukaisesti tunteet vaihtelevat äärilaidasta toiseen. Mekin täällä yritämme nyt keskittyä kaikkeen hyvään ja pysytellä positiivisella mielellä. Murehditaan sitten, jos/kun on sen aika.
   Kiitos Nelina myötäelämisestä ja onnentoivotuksista ja ihan kaikesta ❤ Kiitos että olet ❤ Lämmin halaus myös sinne sinulle ❤

   Poista
 4. Niinhän se usein on, että elämässä ovat ilo ja huoli samanaikaisesti läsnä - voimia niihin asioihin, joissa sitä tarvitaan<3
  Merikuvasi saavat aina vaan tämän lukijan huohahtamaan hyvästä mielestä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika-ajoin täällä joutuu kulkemaan vastatuuleen, mutta eihän sitä kukaan jaksaisi ellei välillä saisi antaa myötäisten tuulien kevyesti kantaa ja kuljettaa. Ystävien tuki ja kauniit sanat kannattelevat myös vastatuuleen kulkijaa.
   Kiitos siis sinullekin todella paljon ihanista, mieltä lämmittävistä ja lohduttavista sanoistasi ❤

   Poista