torstai 15. marraskuuta 2018

Tyyneyden tiellä

Eilinen tyyni ja aurinkoinen arkivapaani oli monin tavoin erityinen ja mieleenpainuva. Aamupäivän aloitin siivoamalla komeroista kaikenlaista turhaa tavaraa, jotka lajittelin ja kuskasin läheiselle jäteasemalle. Otin mukaan reissuun pienen pappakoiruutemme, eikä sen riemulla ollut rajaa, kun kurvailin tutulle rantareitille ja lähdimme kahdestaan kävelemään merenrantaa pitkin. Pilviverho alkoi ilokseni rakoilemaan ja saimmekin nauttia auringon kirkkaista sekä lämmittävistä säteistä koko kävelyretkemme ajan.

Myöhemmin iltapäivällä kun kuopukseni pääsi töistä, lähdimme kaupoille fiilistelemään ja hypistelemään kaikenlaisia kivoja joulujuttuja. Tapaamisemme parasta antia oli ehdottomasti myös rento ja kiireetön yhdessäolo. Tärkeimmät kuulumiset tuli vaihdettua ja vähän vakavampiakin aiheita sivuttua. Intoilimme myös tulevista kivoista tapahtumista, sekä tietysti niistä lukuisista ihanista joulujutuista ;)

Illalla kotiinpäin ajellessani mietin miten onnekas ja onnellinen olenkaan, saadessani elää täällä kauniin luonnon sekä rakkaimpieni ympäröimänä.
Tänään sää on jälleen mitä harmain, mutta eilisen muistot valostuttavat mieleni joka sopukkaa, sekä säilyttävät tyyneyden sielussani ja sydämessäni. Elämä on hyvää juuri nyt ja tässä.

-ansku-

28 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja niin kauniit näkymät♥ Olet saanut viettää niin mukavan arkivapaan, nuo yhteiset hetket on niitä arkipäivien ilostuttajia. Mukavaa päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopukseni kanssa tapaamme toisiamme valitettavan harvoin johtuen monista eri syistä, kuten meidän molempien vuorotyöstä. Näitä yhteisiä helmihetkiä osaa kyllä arvostaa ja tätäkin viikkoja aiemmin sovittua tapaamista odotin jo kovasti :)
   Luonnossa liikkumisella on suuri merkitys jaksamiselle, ja oli taas kerran tosi virkistävää kävellä koiruuden kanssa noissa kauniissa, aurinkoisissa merimaisemissa.
   Kiitos Päde ja valonpisaroita poluillesi ♥

   Poista
 2. Oi, miten ihana tunnelma postauksessasi onkaan <3 Ja aivan ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seesteisyys oli päivän teema, niin säässä kuin mielentilassa. Minut tuntevat tietävät, että seesteisyys ei ole ensimmäinen adjektiivi joka minuun yleensä liitetään ;)
   Kiitos kovasti ihanista sanoistasi, leppoisaa loppuviikkoa ♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nuo sielunmaisemani ovat minustakin todella kauniit.
   Kiitos kovasti Kruunu Vuokko ♥ Virkistävää viikonvaihdetta sinulle!

   Poista
 4. Noi arkivapaat olivat minunkin mielestäni niitä parhaita silloin kun vielä olin työelämässä. Ja vielä nytkin mielestäni arkipäivät ovat melkein aina parempia kuin pyhäpäivät. Kauniit kuvat taas ihanasta merimaisemasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan mitenkään olisi mahdollista, haluaisin muutaman vuoden kuluttua, kun mieheni jää eläkkeelle, tehdä pääasiassa viikonlopputöitä. Voisin tehdä vaikka tuplavuorojakin, kunhan saisin pidemmät arkivapaat. Tiedän hoitajia jotka pääkaupunkiseudulla keikkailevina tekevät juuri näin. Täällä pikkupitäjässä se tuskin onnistuu, mutta eihän sitä tiedä mitä tässä elämässä vielä tulee tapahtumaan ;)
   Kiitos kovasti Kristiina ♥ Valoa ja virkeyttä viikonvaihteeseesi!

   Poista
 5. Onpa ollut tyyni ja kaunis päivä. Kauniita kuvia!
  Itselle mieluisilla paikoilla kuljeskellessa on niin kiva jutella, kun on kaikinpuolin hyvä olla. Ja vielä jos on eväät mukana, tälle miun eväsriippuvuudelle joskus naureskellaan, mutta mitäs siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivä oli oikea piristysruiske tämän jatkuvan hämäryyden keskellä. Aivan ihana oli kiireettä käyskennellä koiran kanssa ja höpötellä itsekseen, tai siis koiralle ;)
   Eväät ovat kävelyretkien ehdoton suola! Tämä oli vaan sen verran lyhytkestoinen kävelykierros, että jäi eväät tekemättä. Pakko myöntää, että hieman harmittelin kun en edes kahvia ottanut matkaan mukaan, sillä se olisi kyllä maistunut tuossa rantakivellä istuessani ja auringonvalosta sekä lämmöstä nautiskellessani :)
   Kiitos Vikki ja ihania kuvailu- sekä kuljeskelukierroksia myös sinulle ♥

   Poista
 6. Kiitos kauniista ja voimauttavista kuvista! Odotan niin paljon viikonloppua, että pääsisin ulkoilemaan valoisaan aikaan eikä aurinkokaan pahaa tekisi. Mutta nyt nautin näistä kuvista. Valoa marraskuuhun! Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopuksi on luvattu sateetonta ja kirkkaampaa keliä, joten nyt vaan toivotaan että ennusteet toteutuvat.
   Valoisaan aikaan ulkoilusta saa energiaa ihan erilailla, ja ovathan maisematkin osa virkistäytymistä, ainakin jos ne ovat mieluisat :)
   Kiitos kovasti Terttu ja valoisaa sekä virkistävää viikonvaihdetta sinulle ♥

   Poista
 7. Kiitos kauniista kuvista taas kerran!
  Eilen menin avoimin mielin ulos harmauden keskelle ja näin niin paljon eri sävyjä. Ihan liikaa jään sisälle, vaikka ulkoa sen kauneuden löytäisi.
  Valoa elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni työnteossa harmittaa eniten se, kun joudun olemaan päivittäin niin paljon sisätiloissa. Minä kun tykkäisin olla ulkona aina kun vaan kelit ovat edes kutakuinkin siedettävät :D
   Voi miten kiva kuulla että olet tehnyt noin hienoja havaintoja niin luonnosta kuin itsestäsikin ♥
   Lähteminen on monesti tosi vaikeaa, mutta se ulkoilun jälkeinen hyvä olo on niin palkitseva, että pian sitä huomaa haluavansa lisää :)
   Kiitos Marketta ihanista, ilahduttavista sanoistasi, ja valoisaa sekä virkeää viikonvaihdetta sinulle ♥

   Poista
 8. Kelpo kuvat! Nätti valo ja ihana tyyneys. Mainio koira myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seesteisyys oli päivän sana. Niin kelin kuin koiruuden ja itsenikin osalta :)
   Kiitos Varpuslintu ja oikein ihanaa viikonvaihdetta sinulle ♥

   Poista
 9. Kun onnentunne muistuttaa tärkeistä kohteista olla onnellinen,se on aina pysähdyttävää ja mielen täyttää kiitollisuus.
  Pappakoiruliinikin näyttää nauttivan kauniista ja rauhallisesta maisemasta.♡
  Ah,niin tyynen ja hiljaisen näköistä ihanissa kuvissasi.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset hiljaiset hetket ovat tarpeen, jotta pysähtyisimme miettimään mistä kaikesta voimme olla onnellisia. Olet oikeassa, kiitollisuus lisääntyy, kun keskittyy olennaisimpiin onnen lähteisiin :)
   Pappakoiruus nauttii kun pääsee mamman kanssa kahdestaan kävelylle, ja se saa juosta vapaana aina kun ollaan kaukana autoteistä ja muusta liikenteestä. Se on kyllä niin kiltti ja uskollinen, ettei koskaan päästä minua näköpiiristään ♥
   Tänään tein energisen tyttökoiruuden kanssa kahdestaan reipastahtisen metsälenkin ja levähdimme laavulle metsän "hiljaisuutta" kuuntelemaan, ihan parasta!
   Kiitos Satu-Ursula, iloa ja valoa viikonvaihteeseesi ♥

   Poista
 10. Ihana, levollinen postaus. Vanha koirulikin nautti näkemästään, kun niin rauhassa ulapalle tähyili.
  Uskomattoman hieno auringonpaiste ollut teilläpäin. Keski-Suomen yllä ovat harmaat ja paksut pilvet roikkuneet jo ties kuinka kauan. Tänään pikkuisen näkyi sinistä taivasta ja elän toivossa, että homenna meilläkin paistaa.
  Hyvää viikonloppua, Ansku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupapparaisen kanssa olimme molemmat kunnon "zeniläisiä" kun siinä vieretysten rannalla istuskelimme ja ulapalle tähyilimme :)
   Keskiviikkona täällä kaakonkulmalla oli upea päivä ja viikonlopuksi on luvattu jälleen kaunista sekä kylmenevää, ihanaa!
   Kiitos kovasti Piipe ♥ Pidetään peukkuja että ennusteet pitävät paikkansa ja pääsemme kaikki huomenna nauttimaan sinisestä taivaasta ja auringonpaisteesta :)

   Poista
 11. Sinulla on kyllä siellä maisemat kohdallaan. <3

  Arkivapaat ovat ihan parhautta, niissä on jotenkin erilainen tunnelma. Omani menevät nykyisin opinnoissa, mutta haaveissa on vielä joskus pystyä tekemään vajaata viikkoa. Ei menis ihan vaan eläkkeen odotteluun nämä vuodet. ;)

  Halaus viikkoosi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole näissä kotoisissa maisemissa moittimista :D
   Tykkään vuorotyössä eniten juuri tästä epäsäännöllisyydestä. Sunnuntaiahdistuksetkin ovat tyystin mennyttä elämää ;)
   Hieno uutinen! Haaveesi kuulostaa tosi hyvältä, ja itse teen veneilykauden aikana eli puolet vuodesta vajaata työviikkoa. Ehkäpä vielä jonain päivänä voisi tehdä koko vuoden...
   Kiitos Nelina ♥ Ihanaa viikkoa ja tsemppiä kovasti opintielle ♥

   Poista
 12. Kiva postaus ja mahdottoman upeat merelliset kuvat. Teksitunnelma rakastettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi näitä sinun kannustavia ja kauniita sanojasi! Ilahdutit niillä suuresti, kiitos aimarii ♥

   Poista
 13. Todella kauniita kuvia! Ja kaunis on tekstikin.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilahdutit ihanilla sanoillasi suuresti! Kiitos ♥

   Poista
 14. Kaunis postaus, elämä on ihanaa <3 Nautitaan <3

  VastaaPoista