perjantai 14. syyskuuta 2018

Miesflunssaa ja melankoliaa

Täällä flunssaisena viltin alla sohvan nurkassa leväten ja läppäriä näpytellen vietän eilen alkaneita vapaapäiviäni. Työt ovat vieneet tällä viikolla totaalisesti kaikki energiani, joten vapaa-aika on mennyt mielestäni täysin hukkaan, koska en ole jaksanut lähteä ulos, tai tehdä mitään muutakaan mukavaa. Päänsäryn ja silmien väsyneisyyden takia en ole jaksanut edes lukea. Olenkin melko varma siitä, että tämä tauti on se sellainen tosi paha miesflunssa. Tosin kipparini valisti minua kertomalla että se ei koskaan tartu naisiin, mutta naiset voivat kyllä tartuttaa sen miehiin, hmmm ;)

Myös 11-vuotiaan pappakoiruuden terveys on tällä viikolla aiheuttanut huolta. Sille on vuosi sitten havaitun läppävian myötä kehittynyt sydämen vajaatoiminta. Pikkupappa sai lääkkeet joiden vaikutusta seurataan nyt ainakin tämän viikon loppuun ennen kuin mitään suurempia päätöksiä aletaan tekemään.

Kovia tuulia ja sadetta on luvattu loppuviikoksi, joten paatti pysyy kotilaiturissaan visusti koko viikonvaihteen. Minäkin pysyn visusti kotona ja tarkemmin sanottuna sohvan uumenissa vilttien alle hautautuneena. Melankolialta ei oikein voi välttyä, kun koiruuden kanssa täällä vieretysten podemme huonoa oloa. Toivon vaan niin kovasti, että saisimme vielä jatkaa yhteistä matkaamme, ettei tilanne olisi niin synkkä kuin miltä se juuri nyt vaikuttaa...


Viikon takainen iltataivas oli sen sijaan kaikkea muuta kuin synkkä. Kyllä luontoäiti osaa 

❤ Hyvää oloa ja iloa viikonvaihteeseenne 
-ansku-

18 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita ja rauhoittavia kuvia.
  Pikaista paranemista niin sinulle kuin koiruliinillekin. Ei ole kiva sairastaa ja aikakin tulee pitkäksi kun silmät eivät kestä lukemista. Onneksi on luvattu myrskyisää ja sateistakin säätä niin tuntuu varmaan edes hiukan mukavammalta maata peiton alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen torkkunut välillä, joten aika nopeasti nämä 3 päivää ovat menneet ja menee vielä varmaan toinenkin mokoma. Kuuntelin aika monta jaksoa Ylen Havaintoja Ihmisestä -ohjelmasarjaa kun en vieläkään oikein jaksa lukea.
   Oikeassa olet, eli ei harmita ollenkaan niin paljon tämä poteminen kun ulkona sataa ja tuulee :)
   Kiitos Krisse ja seesteisiä syyspäiviä sinne sinulle ❤

   Poista
 2. Myrsky osuu hyvään saumaan.Joskus on oltava siellä vällyn alla ja jätettävä muut tuonnemmaksi.Sinä kerkiät kyllä.<3
  Helli ja hali sitä pappaa nyt oikein ajan kanssa ja hartaasti, varmasti antaa myös sinulle paranemisen lääkettä.Rintaani alkoi puristaa heti, kun luin toisen vaivoista ja siitä, että uskalsit jo kirjoittaa niistä suuremmistakin päätöksistä.Syksy on niin raadollinen aika niitä tehdä, minunkin piti oman Santtuni kohdalla tehdä ne juuri syksyllä.Kun syksy tuo sitä melankoliaa muutenkin, saati sitten jos joutuu työstämään jotain noin suurta.NIIN toivon, että lääkkeet helpottavat oloa ja pappa saisi vielä kesän, kaksikin nähdä.<3
  Paranemisia sinulle ja papalle lämmin hali täältä minulta.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit :D
   Nyt on vaan seurattava päivä kerrallaan pappakoiruuden vointia ja ensi viikolla olen vielä yhteydessä eläinlääkäriin...se yksi ja ainut oikea päätös on pakko tehdä, ellei tilanne tästä parane. Toivotaan nyt että lääkkeet auttavat.
   Jostain syystä olen kuudesta koirastani neljä menettänyt loka-marraskuun aikana. Vuoden pimeintä ja synkintä aikaa todellakin.
   Lämmin kiitos ja halit sinne sinulle meiltä molemmilta ❤

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Nina, tulee tarpeeseen ❤❤

   Poista
 4. Poteminen ei oo kivaa, ihmisellä tai eläimellä. Pelkään saavani flunssan kun asiakkaat ja työkaverit pärskivät ympärillä. Yksi syy taas lisää elää erakkona jossain jumalan selän takana! Jäisi ehkä syysflunssat saamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on flunssaa tosi paljon liikkeellä, eikä tämän poteminen tosiaankaan ole herkkua. Sitten kun vielä olen huolissani tuon pappakoiran voinnista niin melko voipunut on olotila kieltämättä.
   Tuntuu että ihan joka puolella joku pärskii ja köhii, mutta ei auta köyhän valittaa, vaan käydä töissä. Kyllä niin tekisi mieleni paeta jonnekin kauas korven kätköihin :)

   Poista
 5. Voi pappakoira ja flunssa, ei ihme, että mieli matala. Täältä lämpöisiä haleja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tilanne näyttää jo hieman valoisammalta :)
   Lämmin kiitos sinulle ❤

   Poista
 6. Jopas on kauniita sävyjä jälleen löytynyt luonnon omasta paletista. Näitä ei väsy katsomaan. Tervehtymisiä sulle ja extra rapsutukset koirulille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnon luomaa taidetta parhaimmillaan :)
   Kiitos kovasti Merikaisla niin omasta kuin koirulin puolesta ❤❤

   Poista
 7. Voi kurja! Toivottavasti sinulla ja koirulilla on jo olo parempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nesteenpoisto- ja sydänlääke ovat auttaneet joten pappakoiruus voi jo ihan hyvin, ja minäkin olen toipunut flunssasta. Toki sydänsairaus etenee, mutta ainakaan vielä ei ollut luopumisen aika.
   Kaikki siis hyvin tällä hetkellä ja päivä kerrallaan eletään :) Kiitos Sussi ❤

   Poista
 8. Aika monella meistä tuntuu työ nyt vievän voimat ja jaksamisen. Ja sitten nämä flunssat vievät loputkin.
  Voimia juuri nyt teille sinne hauvelin kanssa - toivottavasti lääkkeet auttavat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosiaan että voimavarat ovat yhdellä jos toisellakin aika vähissä. Ei tässä mitään flunssia tai mitään muitakaan kuormittavia tekijöitä kaivattaisi nyt yhtään.
   Lääkkeet ovat pikkuhiljaa alkaneet auttamaan ja pappakoiruuden olo on helpottanut huomattavasti. Jatkoajalla tässä kuitenkin mennään, joten päivä kerrallaan eletään kaverin vointia seuraten :)
   Lämmin kiitos ja seesteistä syyskuun jatkoa sinulle ❤

   Poista