sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Aurinkoisilla aalloilla

Tämä lopuillaan oleva viikko yllätti säiden suhteen varmasti meidät kaikki ihan totaalisesti. Luonto suorastaan räjähti viheriöimään ja kylmistä keleistä hypättiin suoraan hellelukemiin. Melkoisen makeaa meininkiä. Tästä ei voi olla tykkäämättä.
Rantasaunan lempeisiin löylyihinkin me lomalaiset lopulta pääsimme, ja talviturkki lähti viimein myös meikäläiseltä. Sittemmin olen laskeutunut veneen takatikkailta virkistävän viileään veteen jo monta monituista kertaa, viimeksi tänään kolmesti.
Helatorstaina vietimme kotilaiturilla äitienpäivää lähes koko uusioperheemme voimin. Kolme viidestä lapsestamme pääsi puolisoineen paikalle, ja kahden vanhimman tyttären esikoiset olivat toki myös mukana näissä pippaloissa. Ei siis mikään ihme, että minulla oli jatkuvasti suu messingillä saadessani helliä pieniä mamman mumeloita, sekä touhuta heidän kanssaan kaikkea kivaa ja "lapsellista" ;)

Tässä alkuviikosta otettuja kuvia Nuokoilta, missä saimme kipparin kanssa ainoana venekuntana nauttia ympärillemme avautuneiden saaristomaisemien kauneudesta ja luonnonrauhasta. Jostain kumman syystä minusta tuntuu kuin näiden kuvien ottamisesta olisi jo pitkä aika. Loma on siis ihan selvästi tehnyt tehtävänsä ja huomenna palaan sorvin ääreen rentoutuneena ja ruskeaksi paahtuneena :)
Ihanaa äitienpäivän iltaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!
-ansku-

20 kommenttia:

 1. Toivottavasti on ollut ihana äitienpäivä ja ilmat ovat hellineet. Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ♥ Ihana äitienpäivä oli niin eilinen kuin helatorstaina vietetyt "etkotkin" :D
   Muiskuja ♥

   Poista
 2. Upeat kuvat♥ Sinne myös ihanaa äitienpäivä iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päde ♥
   Ihania muistoja rikkaampana uuteen viikkoon :)
   Aurinkoa askeliisi ihanainen ♥

   Poista
 3. Teillä on ollut onnistunut loma, eikä voi ainakaan säitä syyttää. Ihanat lomakuvat ja äitienpäivä sinulla ollut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä loma oli kyllä todellinen piristysruiske raskaan syksyn ja talven jälkeen. Nautin eniten tästä valoisuudesta ja toki nyt tällä toisella viikolla on nautittu myös helteistä, mikä on harvinaista herkkua näin toukokuussa :)
   Kiitos Kaisa ja aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle ♥

   Poista
 4. Kiitos kauniista retkestä saaristoon. Uskon, että sinulla nyt akut piripintaan täynnä.
  Paljon varmasti muisteltavaa ja maisemakuvia, joihin arjessa palata.
  Äitienpäivä läheisten ympäröimänä on se paras.
  Hienojen maisemakuvien lisäksi olet onnistunut saamaan tosi upean joutsenkuvan! :)
  Mukavaa, helteistä viikoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akut on todellakin täyteensä ladatut ja paljon muistoja sekä (muisti)kuvia myös omalla "kovalevyllä" tallessa ;)
   Tuo kyseinen joutsen on hyvin utelias ja seuraili meidän tekemisiämme tarkkaan. Puoliso hautoi saaren kärjessä jokakeväiseen tapaansa. Kyseessä on siis vanha tuttumme jo 9 vuoden takaa :)
   Helatorstai oli viikon paras päivä, sillä sain olla lähes kaikkien rakkaimpieni ympäröimänä.
   Kiitos ihanista, ilahduttavista sanoistasi ♥
   Kaikin puolin oikein mukavaa helleviikon jatkoa myös sinulle ♥

   Poista
 5. Ihanaa alkavaa viikkoa!
  Meillä poika kävi perheineen torstaina ja sunnuntaina he viettivät omassa kodissaan ensimmäistä äitienpäivää kera pienen tyttösen. He saavat nyt alkaa kerätä perinteitä omaan kevään juhlaan.
  Tyttö teki taas töitä koko viikonlopun ja saan nähdän häntä perheineen kohta.
  Me kaksi vanhaa varista olimme kahden täällä Majassa rannalla ja nautimme ihanasta keväästä ja lämmöstä.Elämä on ihanaa, kun sen vaan oivaltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotöiden, sekä juurikin myös tämän saman syyn, eli nuorten perheiden omien perinteiden luomisen takia pidimme helatorstaina äitienpäiväetkot kotilaiturillamme :)
   Me kaksi vanhaa varista vietimme varsinaista äitienpäiväsunnuntaita kahdestaan, todella rauhallisesti ja leppoisasti tyynessä saaren poukamassa uiden, lukien ja rentoutuen. Elämä todellakin on ihanaa, kun sen vaan oikein oivaltaa ♥
   Kiitos Marketta ja oikein ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne teille ♥

   Poista
 6. Hienoa että pääsitte lomailee vähäsenkin,sekin rentouttaa mielen.Olet jälleen ottanut niiiin hienoja kuvia,jotta,en ole päässyt veneilee vielä,tykkään niiin veneilystä,viihdyn veden äärellä,jo lapsena menin aina ku mahollista uimaan,äiti perässä,jotta mihin se tyttö katos heh :D
  Tässä ykspäivä ajellessa toista tietä oikaistessa,huomasin pellolla 2 hirveä ja enkä kerennyt ottaa kameraa esille,lähtivät nopiaan lipettiin,ne kun ovat arkoja muutenkin,harmitti kovin,mutta minkäs teet,ois ollunna kerrankin,että hirvistä saanut kuvia,se kun on elämys ja kokemus,kuvata metsän suurta komeutta <3

  Toivottelen sinulle ja kipparille hyvää kevättä ja toivottavasti ei tule kesä kiireinen sinulle,jotta ehtisit paremmin rentoutua ja nauttia kesästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Jo ihan pienestä alkaen olen viihtynyt parhaiten veden äärellä ja vanhemmilla piti olla "silmät selässäkin" meikäläistä vahtiessaan :D

   Oi että! Hirviä en ole vielä koskaan onnistunut näkemään kuvausetäisyydeltä. Arkoja tosiaan ovat, eivätkä ole meikäläistä lähelleen päästäneet. Vaikuttavan näköisiä ja kokoisia ilmestyksiä kyllä ovat, joten toivotaan että sinäkin onnistut vielä joku päivä kuvia niistä nappaamaan.

   Talvikausi oli taas niin kiireinen, että loma tuli tarpeeseen, kuten myös lyhennetty työaika, jota tänä kesänä taas noudatan. Aikaa pitäisi nyt olla enemmän rentoutumiseen ja nimenomaan tästä kesäajasta nauttimiseen :)

   Kiitos kovasti Tansku ja toivottelen täältä oikein ihania kesäpäiviä ja veneilyretkiä myös sinulle ♥

   Poista
 7. Upeat ovat todellakin ilmat olleet ja upeat ovat kuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keleissä ei todellakaan ole moitteen sijaa :)
   Kiitos Hannele ja mukavaa viikon jatkoa ♥

   Poista
 8. Onneksi osui helteitäkin lomallenne. Ihan alussa oli hieman viileää. Mutta näin ne vaihtelee.

  Ja kiva että on nyt akut ladattu. Tai ainakin rentoutunut ja ruskea :D

  (Toi joutsen on ihan järkyttävän hieno kuva!)

  Mukavaa alkanutta viikkoa. ♥

  N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä helteet tulivat kyllä täytenä yllärinä, sillä toukokuussa, ja monesti vielä juhannuksenakin on saariretkien perusvarusteet koostuneet enimmäkseen toppavaatteista, piposta ja villasukista :D
   Tällä kertaa on nautittu kyllä koko rahan edestä näistä hellepäivistä!

   Hah, kaksi työpäivää takana eikä rentoudesta ole enää tietoakaan ;)
   No ei vaan. Olen kuitenkin tosi kiitollinen että voin tehdä lyhennettyä työaikaa koko kesäkauden. Oletan että näin akut myös pysyvät hyvin ladattuina.

   Harmittaa että joutsen on paikoitellen puhkipalanut, kun kameran säädöt on taas kerran olleet pielessä. Kelpuutin kuitenkin kuvan, sillä jostain kumman syystä tunsin tämän tuiman ja temperamenttisen tyypin kanssa ns. sielujen sympatiaa ;)

   Kiitos Nelina ja oikein mukavaa viikon jatkoa myös sinulle ♥

   Poista
 9. Todellakin vihreys räjähti ja yllätti. Mekin saatiin paatti jo laskettua. Yllättävän vähän oli vielä Ströömillä muita veneilijöitä. Taisi helleaalto yllättää, eikä vielä ehtinyt monikaan laskea venettä vesille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Teillä uusi veneilykausi on jo avattu :)
   Vähän on veneitä ollut liikkeellä täällä itäisellä suomenlahdellakin, mutta tänään saarella pyörähtäessäni huomasin veneiden lisääntyneen huomattavasti Sapokan satamassa. Taisi kesä yllättää tänä vuonna veneilijät ;)

   Poista
 10. Upean näköistä! Kyllä ollaan nautittu helteistä, aivan mahtavaa :)
  Saapa nähdä tuleeko huomiselle ukkosta kuten on povattu...
  Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä tuli kertaheitolla ja helteillä meitä hellien, ihanaa!
   Sade tekisi kyllä tosi hyvää luonnolle, varsinkin näin kiihkeimmän kasvukauden aikana, mutta ukkosesta en itse niin kovin innoissani ole ;)
   Lämmin kiitos sinulle Nina ja oikein ihanaa viikon jatkoa sinne teille ♥ ♥

   Poista