sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kauden kauneimmat

Kuten jo edellisessä postauksessa lupailin, niin tässä tulee vielä kuvakooste kuluneen veneilykauden helmihetkistä. Nämä eivät ole välttämättä niitä kaikkein kauneimpia tai laadukkaimpia kuvia, mutta valikoituivat tähän postaukseen paitsi maisemien, mutta myös silloisten tunnelmien ja tunnetilojen takia.

Toukokuiselta viikon veneilylomalta on monta kuvaa jo ihan siitä syystä, että kevät on ihanassa valoisuudessaan ja vaaleanvihreydessään vaan niin superpositiivista ja energistä aikaa. Neliviikkoiselta kesälomareissulta on tietenkin eniten kuvia, vaikka kelit eivät niin kovin aurinkoiset ja lämpöiset aina olleetkaan.
Keleistä huolimatta kokonaiset 68 vuorokautta tuli tällä kaudella vietettyä veneillen, mistä voi jo päätellä, että ihan hevin meitä ei mantereelle saa kauden aikana jäämään.

Ensi lauantaina on edessä vielä pressutelineiden kasaaminen ja paatin peittäminen talviunilleen, ja siihen sitten päättyykin sekä tämä kausi, että toistaiseksi myös nämä veneilyaiheiset postaukset.
Tunnelmallista sunnuntai-iltaa sekä tarmoa tulevaan työviikkoon! 
-ansku-24 kommenttia:

 1. Mukavia kuvia, muutama erottuen joukosta! Hauska tuo poseeraava puu, kuin ikäneito konsanaan.. :))
  Mukavaa loppusyssyä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo puu oli "olemukseltaan" kuin jokin metsänpeikko tai maahinen, joka tähyilee korkealta kalliolta merelle ja vartioi omia maitaan :)
   Kiitos samoin sinulle siskonen ♥

   Poista
 2. Apuva Ansku, miten ihania kuvia! Se on jännä, miten näitä koosteita keväästä syksyyn katsoessa sisällään tuntee ja käy läpi erilaisia fiiliksiä.Keväisiä,kesäisiä ja syksyisempiä tuntoja.Huomasin jopa,että silmäni avautuivat suuremmiksi, kun tuli kesän lämpöä kuviin ja taas luomet laskivat, kun siirryin syksyn tunnelmiin. :)
  Tästä nyt jouluun ja sen jälkeen uutta kautta kohti ihana ystäväiseni,uusia merituulia kohti? :)<3 Taisin sanoa tämän itsellenikin yhtä lailla kannusteeksi. ;)
  Kiitos samoin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on hienoa miten joitain kuvia katsomalla sitä pystyy palaamaan uudelleen noihin hetkiin ja muistamaan ne tunteet, sekä myös joitain pieniäkin yksityiskohtia kyseisistä päivistä.
   Kevät ja kesä ovat minulle ne parhaimmat ja rakkaimmat vuodenajat, joten jaan tuntosi täysin :)
   Kohta alan fiilistelemään lähestyvää joulua ja sitten koittaakin jo uusi vuosi, jonka myötä uusi kausikin lähestyy vauhdilla ;)
   Tuetaan toisiamme, me valon ja kesän lapset!
   Kiitos Mirjam-Matilda ♥

   Poista
 3. Kiitos näistä sunnuntai-illan ihanista tunnelmista! Tulin just tuolta pimeästä tihkusateesta koiran kanssa, on kuin jätesäkki olisi vedetty pään yli, niin mustaa. Tää oli paras palauttava, nää kesän sinitaivaat ja valot taivaan täydeltä.
  Halaukset sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeää ja märkää on ollut. Tänään oli myös pakkasta ja kuuraa, mikä on oikeastaan ihan positiivinen asia :)
   Voimaannuttavia valonpisaroita sekä lämmin halaus luoksesi Ellis ♥

   Poista
 4. On totta, että keväällä luonto on niin kaunis ja puhdas. Ihania kuvia.
  Täällä paatin peittely myös ohjelmassa tulevalla viikolla, niin veneilykausikin jälleen päättyi. Vaikka kausi olikin tuulinen, monta ihanaa muistoa tallentui reippuihimme. Seuraavaa veneilykautta odotellen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi. Kevät on tulvillaan uusia alkuja, valoa ja vihreyttä! Tuulinen ja keleiltään kolea kausi tämä kieltämättä oli, mutta silti hyvin antoisa ja ikimuistoinen :)
   Lauantain jälkeen saa meidän puolesta talvi tulla. Ja seuraavalla viikolla alankin jo pikkuhiljaa laittelemaan kotiin ja pihalle jouluisia juttuja ;)
   Kiitos Kaisa ❤

   Poista
 5. Kiitos upeista kuvista, kiitos tästä veneilykaudesta <3
  Maisemat ja tunnelmat ovat niin kauniita että melkein itku tulee, kun ajattelee tulevaa talvea. Vaan en ajattele vielä - elän ensin tämän syksyn!
  Hyvää uutta viikkoa, Ansku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos sinulle ja teille kaikille muillekin mukana kulkeneille ❤
   Sohjo, räntä, viimat, pakkaset, kura, pimeys.... ei niin kovin ihania asioita. Itku meinaa täälläkin tulla jo pelkästä ajatuksesta ;)
   Noh, eletään päivä kerrallaan, kyllä me tästäkin taas selviämme, toinen toistamme tukien :)
   Kiitos Lady, ja valonpisaroita päiviisi ❤

   Poista
 6. Kyllä saaristo on kaunis, ja ihan jokaisena vuodenaikana. Nautin syksystä, mutta yhtä lailla tulevasta talvesta kun lumi peittää luonnon, toivottavasti.
  Oikein paljon kiitoksia sinulle näistä ihanista kuvista joita meille näytät.
  Mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinulle Ansku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon että saisimme nauttia lumisen luonnon lumosta tulevana talvena. Ikuisena optimistina kaivan taas lumikengät varaston perältä esiin ja toivon todella pääseväni tarpomaan niillä sekä metsissä että meren jäillä :)
   Kiitos itsellesi, ihanalle ja kannustavalle kanssakulkijalleni ❤
   Iloa ja valoa viikkoosi Krisse!

   Poista
 7. Upeat kuvat!
  Aurinkoista syysviikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele!
   Aurinkoa myös sinun askeliisi ❤

   Poista
 8. Voi Ansku, miten upeita kuvia!! Todellisia helmiä! Näiden äärellä oli ihanaa tunnelmoida.

  Myötäisen hellää viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti sanottu! Ilahduin ikihyvikseni :)
   Luonnon lumoa, valoa sekä voimaa viikkoosi Hannah ❤

   Poista
 9. Oi kuinka kaunista: lempiaiheitani sileitä kallioita, käppyräisiä puita, sammaleisia kiviä...
  Kiitos näistä voimaannuttavista kuvista ja tunnelmallista syksyn jatkoa! Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ovat sinunkin lemppareita nämä luontoäidin luomukset joita itse jaksan aina ja ikuisesti ihastella :)
   Nuo raidalliset rantakalliot kuuluvat menneen kauden kauneimpien joukkoon. Rankin rantasauna taas on kuin suoraan satukirjasta sammalten peittämien kivien keskellä seistessään ;)
   Kaunis kiitos itsellesi ihanista ja ilahduttavista sanoistasi ❤
   Valon- ja ilonpilkahduksia syyspäiviisi!

   Poista
 10. Kiitos ihanista, kesäisistä kuvista. Nuo raitaiset kalliot ja käppyräpuut ovat puhuttelevan hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo raitakalliot näyttivät luonnossa vielä kauniimmilta. Mänty on suosikkipuuni ja tuollaiset käkkyrämännyt niitä ihanimpia :)
   Kiitos itsellesi Piipe ♥

   Poista
 11. Upeita kuvia ja merellisiä tunnelmia.

  VastaaPoista
 12. Kiitos kovasti Aimarii!
  Lahdenpoukamiin ehti muodostua hentoinen jääpeite, joka on varmaan jo hävinnyt tuulen ja aaltojen voimasta. Tänään taivas näyttää paiskovan niskaan märkää lunta ja tuuli vihmoo tosi kovaa ja kylmästi. Noh, minulla arkivapaa ja lapsenlasta hoitamaan tästä kohta lähden, mutta me taidetaankin pitää hauskaa tänään ihan vaan sisätiloissa ;)

  VastaaPoista
 13. uskomattoman upeat kuvat!

  VastaaPoista