tiistai 11. lokakuuta 2016

Blogger Recognition Award

Ilahduin ja yllätyin suuresti saadessani Katinkalta Haaveena hyvä kuva -blogista tällaisen tunnustuksen:

Homman nimi on seuraavanlainen: 

1. Kirjoitan postaus palkinnosta logoineen

2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen

3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi


1. Logo ylhäällä jo näkyykin ja tässäpä sitten itse postaus:

2. Molemmat tyttäreni rohkaisivat ja kannustivat minua perustamaan blogin, joka toimisi vähän niinkuin lokikirjana, minne voisin tallettaa pääasiassa merellä ottamiani luontokuvia. Epäröin todella pitkään, sillä ajattelin etteivät kuvani ole tarpeeksi laadukkaita, mutta sitten ajattelin, että itselleni ja ystävillenihän tätä kirjoitan, joten antaa mennä. Onneksi uskalsin sen ensimmäisen postauksen tehdä 10.3.2013, sillä muuten olisi tämä todella antoisa ja mielenkiintoinen blogimaailma jäänyt minulta kokonaan näkemättä ja kokematta.

3. Edelleenkään kuvani eivät ole niin hyviä kuin toivoisin niiden olevan, ja juttunikin ovat sitä sun tätä, eikä blogillani ole paljon lukijoitakaan, joten olen ehkä huonoin ihminen ketään neuvomaan =D Sanon nyt kuitenkin että ole oma aito itsesi, luota omaan persoonaasi, äläkä missään nimessä ota tätä bloggaamista, kuten myöskään itseäsi liian vakavasti ;)

4. Minut nimesi ihana sielunsiskoni Katinka blogista Haaveena hyvä kuva. Hän kirjoitti minusta ja blogistani hämmentävän hienosti: "Anskun blogissa liikutaan myös paljon merellä. Ansku maalaa valokuvilla kauniita maisemia Suomen saaristosta. Lisäksi hän pohtii kauniilla tavalla elämän pieni ja suuria kysymyksiä. Täältä blogista saa paljon ajattelemisen aihetta ihan omaankin elämään. Anskun kanssa ollaan tavattu parikin kertaa ja hän oli heti ensimmäisestä kerrasta minulle oikea sielun sisko." 

Kiitos Katinka todella kauniista ja kannustavista sanoistasi ♥ Katinkan blogi on tulvillaan huikean hienoja kuvia ja jokaisesta postauksesta näkee, että niiden tekemiseen on uhrattu aikaa ja vaivaa. Katinkalla on myös silmää nähdä, sekä taito kuvata toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Sukulaissieluja olemme tosiaankin ja kun ensimmäistä kertaa tapasimme, minusta tuntui heti siltä, kuin olisimme tunteneet toisemme jo todella pitkään :)

5. Nyt pitäisi nimetä 10 bloggaajaa. Vaikea tehtävä, varsinkin kun suurin osa suosikkiblogeistani on jo vastaanottanut tämän tunnustuksen. Seuraan aika montaakin blogia, joista useimmat toki tämän ansaitsisivat, mutta nimeän nyt tällä kertaa vain seuraavat viisi inspiroivaa ja ihastuttavaa blogia:

1. Ensimmäiseksi haluan nimetä Mirjam-Matilda-blogin, jossa ihanainen Mirjam-Matilda maalailee taitavasti mielikuvia kauniilla sanoillaan ja kuvillaan. Blogi on tulvillaan positiivista asennetta, rakkautta luontoa, eläimiä ja yleensäkin elämää kohtaan, mukana myös maalaisromantiikkaa ja pohdintoja elämän pienistä ja suurista asioista. Mirjam-Matildan kanssa tunnen ihan erityistä sielujen sympatiaa. 

2. Rempseä ja reipas, taiteellinen ja tunteellinen, aikaansaava ja aito, luova ja lumoava. Sellainen on sympaattinen ja suloinen Ellis samannimisestä blogistaan. Ihailen hänen ilmeikästä ja ihanaa ilmaisutaitoaan, sekä tietenkin hänen kykyään luoda kaikkea kaunista ja hyödyllistä mm. vanhoista farkuista. Ei pidä myöskään unohtaa Elliksen huumorintajua ja valoisaa elämänasennetta. Elämää isolla E:llä!

3. Eloisa, valoisa, tulisielu ja haaveilija, mm. näin kuvailee itseään sielunsiskoni Hannah lumoavalta Lehmuskujalta. Hannah osaa kiteyttää monenmoisia tuntoja ja tunnelmia kauniissa ja koskettavissa teksteissään. Kauniit kuvat täydentävät hänen ihon alle ihanasti menevää ilmaisuaan. Lehmuskujalla on aina yhtä ihana vierailla ja rauhoittua kuulostelemaan kulloisetkin tunnelmat ja tarinat.

4. Unelmoiden ja haaveillen-blogissa eletään värikästä ja vauhdikasta lapsiperheen elämää. Ihailen Kaisan energistä ja aikaansaavaa asennetta, sekä hänen taitoaan luoda kaunista ympärilleen. Häneltä olen saanut myös monet maukkaat ruokaohjeet ja inspiraatiota oman kotimme, sekä myös veneen sisustamiseen. Kaisa osaa myös yhdistellä erittäin viehättävästi vanhaa ja uutta. Rakastan hänen selkeää ja seesteistä sisustustyyliään.

5. Vikki kuvailee-blogissa pääsee ihastelemaan taitavan ja tarkkanäköisen Vikin ottamia luontokuvia. Kuvat ovat paitsi teknisesti huippulaatuisia, myös puhuttelevia ja todella kauniita. Vikillä on erityinen kyky vangita kuviinsa luonnon monimuotoisuus ja ainutlaatuisuus, sekä hetkiä eläinten elämästä, osa niiden sielusta ja sisimmästä. Vikin ansiosta olen myös oppinut tunnistamaan monia kasveja, perhosia ja lintuja ulkonäöltä, sekä saanut lukea niistä monia mielenkiintoisia asioita. Luonnonystävän lemppariblogi.

Kuvaukseni eivät välttämättä ole parasta mahdollista mainosta, eivätkä kerro koko totuutta, jos puoliakaan ;) Suosittelenkin teitä tutustumaan kyseisiin blogeihin ihan itse. Uskon että ihastutte!

Näiden viimeviikoisten kotikulmiltamme ottamieni kuvien myötä lähetän lämpöiset kiitokset vielä niin Katinkalle, kuin tietenkin teille jokaikiselle ihanalle lukijalleni  17 kommenttia:

 1. Nämä haasteet ovat kivoja ja oli hauska lukea sinun blogisi alkutaipaleista! Itselläni tämä haaste on odottanut luonnoskansiossa jo tovin vastaamista vaan en ole vielä saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Mitä tyttäret edellä, sitä äidit perässä, vai mites se nyt menikään ;)
   Niinpä! Ja onnea ansaitusta palkinnosta sinulle! Olisinhan minäkin antanut sinulle tämän tunnustuksen, mutta kun olit sen jo saanut, niin en viitsinyt samoja blogeja uudelleen nimetä =D
   Kivaa keskiviikkopäivää sinulle!

   Poista
 2. Oi, kiitos kauniista sanoista! Vastaan haasteeseen ehdottomasti, kunhan ehdin keskittymään kunnolla.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiittää Kaisa :)
   Minusta on tosi kiva että vastaat haasteeseen, mutta älä missään nimessä ota tästä mitään paineita.
   Kiitos samoin sinulle ♥

   Poista
 3. Oikeean paikkaan tuli tunnustus! kiitos sinulle blogistasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sussi! Kiitos samoin itsellesi ♥

   Poista
 4. Ensin nousi syke, sitten varmasti aukesi suu apposelleen asian uskomattomuudesta.
  Seuraavaksi valtava tunneryöppy! Ja sitten onnen kyyneleet.Jouduin hetkeksi poistumaan työpisteeltäni takavasemmalle kokoamaan itseni,kun hetkeksi pokkesin töissä blogissa. :)
  ANSKU, ET OLE TOSISSASI <3 <3 <3 <3 <3
  Jihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
  Kauniit sanasi sulivat kultaiseksi kehäksi sydämeni ympärille ja jokainen tavu lämmittää mieltä lopputalven.
  Olen huomioinut tuon Awardin joissain blogeissa, mutta mitä tekee minun ihana Anskuni! Nostaa minun pikku kotikutoisen blogini mukaan huimaan seuraan.
  Olen niin voittaja jo sydämessäni, kun minulla on kaltaisiasi blogiystäviä, sielunsiskoja!

  Jotenkin uskon, että olet tuntenut itsekkin samoja tunteita, kuin minä nyt, kun Katinka ansaitusti nimesi sinun blogisi? :) Tuhannesti onnea sinulle kultainen Ansku!
  Tässä ei ole nyt kuin yksi mutta...en voi nimetä sinun blogiasi, vaikka sen olisin ehdottomasti tehnyt.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa! :)
   Kotikutoinenhan tämä minunkin blogini on. Aluksi tarkoitukseni oli todellakin lokikirjan ominaisuudessa tallentaa veneilyreissujamme, mutta tämä on rönsynnyt enemmänkin päiväkirjamaiseksi tuotokseksi ;) Varsinainen sillisalaatti, jolle en uskonut löytyvän yhtään lukijaa (paitsi perheeni ja ystäväni) mutta toisin kävi, ja mikä parasta, lukijoiden joukosta olen saanut monta kaltaistasi sielunsiskoa ♥
   Kiitos sinulle ihanaiselle siellä kauniista sanoistasi ja onnentoivotuksista ♥

   Poista
  2. Sitäpaitsi, eihän kotikutoisuudessa ole mitään moitittavaa. Erotutaan ainakin joukosta ;)

   Poista
  3. Ei todellakaan ole moitittavaa! :) Omantakeisuus on rikkautemme, ja tämän blogiyhteisön suola! <3 Viitaten vastaukseesi Vikille tuossa alla-minunkin mielestäni tässä oli se ihana puoli, että pääsi ilmaisemaan toisille, kuinka paljon heidän blogeistaan tykkää.Vikinkin blogi sinun lisäksesi olisi ollut omallakin listallani, jos ette jo olisi saaneet nämä nimeämiset.Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
  4. Samaa mieltä kanssasi ♥
   Kiitos Mirjam-Matilda ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle! ♥

   Poista
 5. Pulssi tääläkin kohosi ja silmät kostuivat! Valtavan kauniita sanoja. Erityisesti se ilahdutti että koet että saan vangittua kuviini eläinten sielua ja sisintä. Sitä juuri haluaisin tuoda esille, koska joskus koen että saan hyvän kontaktin näihin kuvaamiini. Erityisesti koin tämän kettujen kanssa, kun ne tulivat ihan lähelle silmiin katsoen. Blogini tarkoitus ja toiveeni olisi saada ihmiset huomaamaan miten ihanien asioitten ja voimaannuttavien ilmiöitten keskellä elämme.
  Älä loukkaannu kun en jatka tätä haastetta, tässä suhteessa, näitten haasteitten kanssa olen aina ollut vähän tylsä tyyppi.
  Mutta olen erittäin iloinen tästä, sie olet ainakin huomannut sen mitä haen tällä blokkaamisella :)Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä ♥
   Sanat tulivat suoraan sydämestäni.
   Aika hauska että mainitsit kettukuvat, sillä erityisesti juuri ne tekivät minuun valtavan vaikutuksen. Kuten jo tiedätkin, rakastan luontoa ja eläimiä todella paljon, joten nautin kuvistasi sekä mielenkiintoisista jutuistasi valtavasti :)

   Voi ystävä hyvä, en tietenkään loukkaannu! Halusin nimetä sinut ja blogisi jo ihan siitä syystä, että saan kertoa miten paljon blogistasi pidän ja miten iloinen olen että tiemme kohtasivat täällä blogimaailmassa. Ties vaikka joskus kohtaisivat muutenkin ;)
   Kiitos itsellesi Vikki ja oikein kauniita ja kuulaita lokakuun päiviä sinulle ♥

   Poista
 6. Voi Ansku <3
  Minäkin olen sanaton. Niin kauniisti kuvailit blogiani... ja se, että todella tunnen sanasi tulleen suoraan sydämestäsi. Kiitos ihana <3
  Minä laitan haasteen korvan taakse, vaikka olenkin huono niiden kanssa - hajamielinen ja unohtelevainen... jospa tähän jonakin päivänä vastaisin.
  Taas olet muuten saanut aivan upeat kuvat! Syksyn valo on jotenkin ihmeellisen kaunis.
  Lämmin halaus täältä sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihana Ellis ♥
   Sainpa ainakin tämän tunnustuksen ansiosta kerrottua miten paljon blogistasi ja sinusta pidänkään :)
   Halaus ja lämpöisiä ajatuksia luoksesi ♥

   Poista
 7. Oi sua, yllätitpä kauniisti ja sait läikkymään sanoillasi. Kiitos ihanainen! Nappaan haasteen matkaani ja syvennyn siihen ajan kanssa.

  Ja tiedäkin tämä, iloitsen sinusta siskonen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanainen! Olet tunnustuksen ansainnut, ja jokainen sana kuvailee omia tuntojani kun luonasi lumoavalla Lehmuskujalla vierailen ♥

   Kiitos Hannah ♥ Olet niin kultainen ja kauniit sanasi koskettavat aina syvälle sydämen sopukoihin saakka. Arvostan sinua, suloista sielunsiskoani suuresti ♥

   Poista