tiistai 16. elokuuta 2016

Siskot saaressa 2

Tänä kesänä pääsimme siskoni kanssa jo toisen kerran yhdessä saareen, ja jos edellisellä kerralla oli tuulista, niin nyt oli jo lähes myrskyistä. Parhaimmillaan, tai pahimmillaan, tuuli puhalteli etelästä 13-16 m/sek. voimakkuudella, joten tällä kertaa valitsimme retkikohteeksi tutun ja turvallisen lähisaaren. Kelit olivat perjantaina sekä sunnuntaina ihan kesäiset, mutta lauantaina saimme esimakua tulevasta syksystä vaakasuoraan vihmovine kaatosateineen, aallokkoineen ja puuskittaisine tuulineen.

Suojaisasta satamasta huolimatta aallot pääsivät keikuttamaan paattiamme sen verran ikävästi, että lähes koko lauantain vietimme koirien kanssa lenkkejä tehden, sekä grillikatoksella todella pitkän kaavan mukaan ruokaa laittaen, tulen lämmössä istuen ja mukavia jutellen. Tulihan siinä sivussa taas maailmaakin hieman parannettua ;)

Vaihtelevista keleistä ja keikkumisesta huolimatta meillä oli todella mukavaa. Sade lakkasi ja tuulikin laantui juuri sopivasti lauantai-illaksi, joten yö oli täysin tyyni ja nukuimmekin oikein makoisasti. Sunnuntaiaamuna heräsimme kirkkaaseen ja lämpöiseen auringonpaisteeseen. Tuskin voi päivä paljon ihanammin enää alkaa!


Ensi viikonloppuna emme lähdekään merelle, mutta meren rannalle kuitenkin, ja tarkemmin sanottuna Turkuun. Mieheni kuopus avioituu viidestä lapsestamme ensimmäisenä ja tiedossa onkin aivan erityisen tunnelmallinen hääjuhla. Täytyykin muista ostaa iso paketillinen nenäliinoja ja muistaa laittaa lauantaiaamuna vedenkestävää ripsiväriä :)

♥ Tunnelmallista tiistai-iltaa täältä tuikkujen tuikkeesta 

-ansku-


19 kommenttia:

 1. Teillä ollut ihana viikonloppu siskosten kesken. Ja, oi mikä viikonloppu teillä on edessä. Häät on aina niin kaunis juhla, kaksi rakastavaista saa toisensa. Ihanaa. Mukavaa loppuviikkkoa ja tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivomme todella hartaasti että lauantaina olisi poutaa, sillä silloin nämä nuoret rakastavaiset sanovat toisillensa tahdon rantalaiturilla ♥
   Kiitos Kaisa ja kivaa keskiviikkoa sekä virkistävää viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Ihana tunnelman vaihtuminen kuvissasi.Ensin tuo raikas, vahva ja voimallinen meri,kauniit karun rannan kalliokellot.Sitten lämpimän tulen kautta tuohon tyyneen ja rauhalliseen iltakuvaan.Ah!
  Kuvaat niin kauniisti noita meren tyrskähdyksiä kallioon!
  Ihanat värisävyt myös kuvissa.
  Voi, kun saisin viettää oman systerini kanssa pitkästä aikaa oikein päivän, pari.
  Hän on vaan niin kiireineen lyhyillä lomillaan omien muksujensa kanssa ja pienen lapsenlapsensa kanssa.
  Minä itken aina jo siinä vaiheessa häissä, kun urut lähtevät soittamaan morsiammen sisääntuloa :)
  Varaudu hyvin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin juuri siksi rakastan veneilyä, koska niin merellä kuin Saimaallakin olemme päässeet näkemään ja kokemaan niiden monet eri kasvot, ja monesti ihan lyhyessäkin ajassa. Aina ne kasvot eivät ole välttämättä niin kauniit, mutta vesillä liikkuessa tuleekin kunnioittaa luonnonvoimia ja elellä niiden ehdoilla :)

   Voi miten kovasti toivonkaan, että pääsisitte siskosi kanssa viettämään yhteistä aikaa ilman kiirettä ♥
   Nämä häät järjestetään sään salliessa ulkona meren äärellä, joten uudenlainen, mutta taatusti vähintäänkin yhtä tunteikas ja tunnelmallinen kokemus.
   Sullon siis nessuja koko kameralaukun täyteen ;)
   Kiitos jälleen kerran ihanista sanoistasi ♥ ja auringonvaloa arkeesi ♥


   Poista
 3. Voi upeus mitä tyrskyjä ja tunnelmaa <3
  Ihanaa ja ilontäyttämää hääjuhlaa ja onnen säteitä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ihana Aliisa ♥
   Iloa ja onnea myös sinun viikkoosi!

   Poista
 4. Upea tunnelma kuvissa! Oikein hyvää Turun reissua ja hääjuhlaa

  VastaaPoista
 5. Täällä on ripsarin kestävyys testattu ja hyväksi havaittu ;) vollotus alkaa varmaan jo aamukahvista, mutta kerrankos sitä :D pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, siinä sitä sitten ollaan silmät ja nenät punaisina, mutta onneksi ei olla ainoita ;)
   Sitä paitsi onnen ja liikutuksen kyyneleet kertovat vahvoista tunteista ♥
   Pian nähdään ♥

   Poista
 6. Olet oikeassa, paremmin ei voisi aikaa viettää =D. Aivan ihania kuvia oli jälleen tarjolla. Ihanaa hääjuhlaa teille ja lämpimät onnittelut hääparille! Ja muista ne nenäliinat =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä veneily vaikka vähän huonommassakin kelissä aina kotiolot voittaa =D
   Kiitos Katinka ♥
   Hih, ne on pakko muistaa! ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti marliska! Valovoimaista viikonloppua sinulle :)

   Poista
 8. Maailmanparannusreissu ihan parhaissa maisemissa!

  VastaaPoista