keskiviikko 3. elokuuta 2016

Saimaan sinessä 7

Elämyksellinen ja kaikin puolin erittäin onnistunut veneilylomamme on nyt takanapäin. Lukuisia ihania muistoja on tallennettu sielun sekä sydämen sopukoihin, ja kuvia, niitä tuli otettua ehkä ennätyspaljon. Toisaalta, olihan lomakin ennätyspitkä!

Paattiakin on kehuttava, sillä mitään ongelmia ei tälläkään reissulla ollut, vaan liikkuva kesäkotimme osoitti jälleen kerran olevansa täyden luottamuksemme arvoinen. Mitä ilmeisimmin se on myös meille kahdelle (+ koirille) riittävän tilava, sillä meitä kumpaakaan ei vielä kertaakaan ole pienet tilat alkaneet ahdistamaan, toivottavasti ei koiriakaan ;) Sotkuisuus aina välillä hieman häiritsee, mutta siitähän pääsee siivoamalla. Sitäpaitsi paatin pienet tilat on lähes yhtä nopeasti siivottu kuin sotkettukin. Ja mikä parasta, koti tuntuu taas hetken aikaa yllättävänkin tilavalta ja hyvin varustellulta :)

Tulevana viikonloppuna lähdemme jälleen veneilemään suolaisille kotivesille eli tuttuakin tutumpiin merimaisemiin. Tässä kuitenkin vielä viimeiset lomakuvat Saimaan sinestä.

,
Lempeää ja lämpöistä elokuun ensimmäistä viikkoa toivotellen!
-ansku-

13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia jälleen =). On muuten tosiaan jännittävä miten isolta koti aina muutaman viikon veneessä asumisen jälkeen tuntuu. Ja kuumaa vettä tulee hanasta, vessaan ei tarvita koodia ja kosteus ei iske illasta =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka ♥
   Hih, juuri näin! Pilssiä ei kotikeittiöstä löydy, mutta eipä tarvitsekaan, sillä jääkaappiin mahtuvat kaikki tarvittavat ruoat ja juomat. Yksi seikka, mikä vaatii vielä hieman totuttelua on se, että jääkaapin ovea ei yletä avaamaan ruokapöydästä käsin ;)

   Poista
 2. Kaunista jälleen ja niin lempeitä kuvia, aivan kuin tuo lopputoivoktuksesikin sanoo :)
  Mä kiinnitin huomioni taas jostain syystä tuohon keltaiseen rautapaattiin. Se muistuttaa vähän niitä valtamerilaivoja pienoiskoossa. Mulla on jokin kumma vietti niihin <3
  Lämpöisiä elokuun päiviä sinnekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimaalla kaikki oli lempeää ja leppoisaa ♥ Paitsi pelottavat ukonilmat! ;)
   Minun pitääkin joskus tehdä postaus hinaajista, losseista, höyrylaivoista, rahtilaivoista, matkustajalaivoista ym. paateista, joita olen reissuillamme kuvannut. Minullakin on jokin kumma vietti niihin =D

   Poista
 3. Saimaa on varmasti sydämessäsi vielä pitkään. Kyllä näitä kuviasi katsellessa ymmärtää, kuinka sykähdyttävä reissu teillä on kapteenin ja koiran kanssa ollut!
  Onneksi kesää ja veneilysäitä riittää vielä moneksi viikonlopuksi !? :)

  Uskon, että olet ihana työkaveri.Niin lämpimästi kirjoitit kollegoistasi.<3Niinhän se on,ihanat työkaverit tekevät työpäivistäkin mukavia.Joku, joka arvostaa työtäsi ja auttaa jaksamaan.Jokainen meistä kaipaa arvostusta ja kehuja töissään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti ihan oikeassa! Niin syvälle sydämeen ja sieluun Saimaa teki edellisenkin reissun (v. 2013) aikana vaikutuksen, että taitaa pysyä siellä ehkäpä ikuisesti...

   Toivotaan että päästäisiin vielä veneilemään useina viikonloppuina myös täällä kotivesillä. Ja lämpimistä, kesäisistä keleistäkin toivottavasti saadaan nauttia vielä pitkään :)

   Voi miten kauniisti sanottu, kiitos ♥
   Tykkään ihmisläheisestä työstäni, mutta en usko että jaksaisin kovinkaan pitkään, ellei minulla olisi näitä upeita persoonia työkavereinani. Voin luottaa osaavan tiimin tukeen joka tilanteessa ja arvostamme toinen toistamme. Se on valtava voimavara, josta olen kiitollinen ihan jokaisena työpäivänä :)
   Kiitos vielä Mirjam-Matilda ja oikein ihanaa loman jatkoa sinulle ♥

   Poista
 4. ihania maisemia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa maisemissa olisi kyllä viihtynyt vaikka kuinka pitkään :)
   Kiitos Sussi!

   Poista
 5. Edelleen uskomattoman kaunista, nämä ja edelliset kuvat myös.
  Enpä ole tainnut koskaan olla kunnolla tuolla. Melkein mereltä näyttää, kun on niin laajaa vesialuetta (varsinkin kun itse katselen merta kapean lahden khdalla, joss vastaranta, Kirkkonummi, tuntuu olevan ihan käden ulottuvilla). Mutta harvoin meri on noin tyyni eikä tuskin koskaan noin sininen.. eli järveltä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimaalta löytyy melkoisen suuria selkiä, mutta itse yllätyin eniten siitä, miten leveä Pielisjokikin paikoitellen oli. Joissain kohdissa olisi helposti voinut kuvitella veneilevänsä merenlahdella tai järvellä :)
   Tyyneys ja veden sinisyys jaksoi ihastuttaa päivästä toiseen, ja tuntui tervetulleelta vaihtelulta meren pauhulle ja isolle aallokolle.
   Kiitos orvokki ♥

   Poista
 6. Teillä ollut kyllä uskomattoman hieno loma. Kauniita kuvia, niitä ihailen! Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se todellakin oli! Omassa onnellisessa "kuplassa" eläminen onnistui yli odotusten. Maisemanvaihdos teki hyvää :)
   Kiitos Kaisa ♥

   Poista