tiistai 26. heinäkuuta 2016

Saimaan sinessä 6

Viimeistä viikkoa viedään, eli loma lähestyy loppuaan, mutta hienoisesta haikeudesta huolimatta, voin vilpittömästi todeta olevani todella onnellinen sekä kiitollinen tästä ihanasta lomasta, jonka kipparin kanssa olemme saaneet yhdessä viettää. Nämä kohta takanapäin olevat 6 viikkoa ovat tarjonneet unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia, joista voisin mainita näkemiemme kauniiden maisemien lisäksi mm. kaksi veneemme läheisyydessä uiskentelevaa saimaannorppaa, näyttävän näköisen (mutta karmean kuuloisen) härkälintupariskunnan, yksinäisen harmaahaikaran Pielisjoen rantatörmällä, läheisestä kaislikosta lentoon nousseen kalasääsken, sekä hitaat, hiljaiset ja tyynet aamu- ja iltahetket kuikan huuteluineen...

Rentoa ja rauhallista lomanviettoa, josta johtuen emme ehtineetkään kaikkiin niihin upeisiin paikkoihin joihin olisimme kovasti toivoneet pääsevämme. Emme kuitenkaan halua loman olevan jatkuvaa suorittamista, joten olemme niin säiden kuin omien fiiliksiemme mukaan joko pysyneet useammankin päivän ajan samassa kohteessa, tai lähteneet heti yhden yön jälkeen kohti seuraavaa.

Ensi maanantaina alkavat työt, ja nyt saattaa kuulostaa imelältä, mutta minun on pakko sanoa, että tunnen olevani etuoikeutettu päästessäni taas tekemään töitä upeiden, ammattitaitoisten ja itselleni myös tärkeiksi tulleiden työkavereiden kanssa. Vastuullisessa ja ajoittain myös fyysisesti ja psyykkisesti vaativassa hoitotyössä on hyvillä työkavereilla todella suuri merkitys. Siis todella suuri!

Kipparilla ja minulla on kuitenkin vielä kuusi päivää lomaa edessä ja kelit lämpenivät hellelukemiin, joten nyt nautitaan todella hitaasta elosta ja olosta vielä viimeiseen saakka ;)


Helteisiä ja hauskoja heinäkuun viimeisiä päiviä! 
ansku14 kommenttia:

 1. Saimaa, loma, vene, kesä, helle, koiruli, sun kuvat <3 aaaaaaaaaaaaaaaw! Ihana Saimaareissu teillä ollut ja silloin on loma ollut täydellinen, kun arkeen paluukaan ei ahdista. Upeita viimeisiä lomapäiviä ja toivottavasti helteen hellimiä sellaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Myy ihanista sanoistasi! :)
   Kyllä se näin taitaa olla, että loma on todellakin onnistunut, kun paluu arkeen ei ahdista, ei ainakaan vielä ;)
   No ei vaan, kyllä tämä maisemanvaihdos teki todella hyvää meille molemmille! Levänneinä ja virkistyneinä saavummekin piakkoin rakkaaseen kotisatamaan.
   Kiitos Myy, ja heleitä heinäkuun viimeisiä päiviä myös sinulle ♥

   Poista
 2. Mahtavat kuvat ja maisemat! Oikein hyvää viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi ♥ ja oikein ihanaa heinäkuun viimeistä viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Nauttikaahan viimeisistä lomapäivistä! Reissunne on ollut mahtava, paljon kauniita paikkoja. Mukava muistella talvella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hienoa, että saimme tilaisuuden pitää näin pitkän yhteisen loman ja päästä veneilemään Saimaalle koko ajaksi. Ei tule toistumaan enää mieheni työuran aikana, joten tämä oli ainutlaatuinen ja upea kokemus :)
   Näitä kuvia tulee taatusti katseltua ja teidän ihania kommentteja luettua vielä lukuisat kerrat pitkän ja pimeän talven aikana ♥

   Poista
 4. Ihanaakin ihanampi loma ollut teillä ja miten kauniisti kerroit töihinpaluustasi <3
  Mukavia päiviä sinne! Ja aivan erityisen ihana kuva tuo perhosista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Kiitollisin mielin muistellaan tätä(kin) kesää ja pitkää yhteistä veneilylomaa :)
   Kiitos Aliisa ♥

   Poista
 5. Kyllä vaan Saimaa on kaunis ja kesä on ihana. Yhtä ihania kesäpäiviä sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! :)
   Ihanaa lomaa myös sinulle, niin ja reissussahan te taidatte parhaillaankin olla, joten täytyykin lähteä kurkkimaan mitä kaikkea kivaa olette tähänastisella lomallanne nähneet ja kokeneet. Elämyksellistä lomaa sinulle ihanainen ♥

   Poista
 6. Kiitos tästä upeasta tourneesta Saimaalla. Kovasti jäi kutkuttamaan, että itsekin joskus mennään. Kyllä tällaisilla muistoilla jaksaa taas talven yli mukavasti =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kun kuljit mukana! Vielä yksi postaus saimaalta tulossa, joten koittakaa kestää =D
   Suosittelen veneilylomaa Saimaalla ja ehdottomasti kannattaa käydä myös Pielisellä, varsinkin kun teillä on nopea vene, niin se ei ole teille matka eikä mikään. Luulisi ensi talven sujuvan sutjakasti näillä muistoilla ;)

   Poista
 7. Kyllä Suomen kesä ja luonto on kaunista! Ihania kuvia olit taas ottanut. Kuvasin muuten tuon saman perhosen viikko sitten Sandhamnenissa. Ne taitavat rakastaa kameraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merenneito! Ja kyllä meillä vaan on monimuotoinen ja todella kaunis luonto, josta voimme lumoutua yhä uudelleen ja uudelleen....
   Kauniita, ja mitä ilmeisimmin kameraa rakastavia perhosia, koska eivät häiriintyneet yhtään vaikka otin kuvia tosi läheltä ;)

   Poista