lauantai 29. elokuuta 2015

Valoa ja väriä

Edellisessä postauksessa jo vähän vihjasinkin, että muutosten tuulet puhaltavat jälleen meidän elämässä. Niinhän se on, että elämä heittää aika ajoin eteen uusia haasteita ja niihin on vastattava, vaikka päätösten tekeminen ei useinkaan ole ihan helppoa.
Olen hyvin onnellinen ja ylpeä rohkeista, ennakkoluulottomista ja itsenäisistä tyttäristäni. He ovat jo nyt osoittaneet olevansa paljon kypsempiä ja fiksumpia tekemissään ratkaisuissaan kuin esimerkiksi äitinsä aikoinaan saman ikäisenä, mutta ei siitä sen enempää tällä kertaa ;)

Jotkut mahdollisuudet tulevat kuitenkin eteen vain kerran ja silloin niihin on uskallettava tarttua. Parempi katsoa kuin katua. Kulunut sanonta, mutta täyttä totta. Harva katuu jälkeenpäin tekemiään ratkaisuja, mutta tekemättä jättämisiä sitäkin enemmän. Tämän voin myös itse täysin allekirjoittaa.

Toivotan sydämeni pohjasta onnea ja menestystä sekä esikoiselleni että vävypoikakokelaalleni heidän uusissa haasteissaan pääkaupunkiseudulla, jonne he jo ensi kuussa muuttavat. 

Onnea myös kovasti kuopukselleni hänen ensimmäisestä omasta kodistaan. Viehättävä pieni kaksio kaupungissa odottaa uutta asukastaan, mutta ennen kuin hän voi sinne muuttaa, on meidän lähdettävä huonekalukaupoille.

♥ -Katso uskoen ylöspäin, rakkaudella sivullepäin, kiittäen taaksepäin ja toivoen eteenpäin- 

Valoa ja väriä on ollut tarjolla myös luontoäidin toimesta sekä maalla että merellä, ja saapuvan syksyn myötä väriä on luvassa vielä lisää. Aurinko paistaa tälläkin hetkellä, joten ei muuta kuin kamera ja koiruudet mukaan ja menoksi....

Valoisaa ja värikästä viikonloppua kaikille!  

-ansku-26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Katja ♥
   Elokuu oli upea lomakuu ja aivan hurmiossa otin kuvia veneilylomallamme, joten niitä riittää. Toivottavasti ei kuitenkaan kyllästymiseen asti ;)

   Poista
 2. Kaikkea hyvää teidän perheelle muutosten kourissa - ne voivat olla myös hellät ja hyvät kourat! Kiitos ihanista kuvista, jotka oikein huokuvat loppukesän kauneutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos itsellesi Hitunen ♥
   Nuorilla on paljon suunnitelmia ja unelmia tulevaisuuden suhteen, joiden toteuttamiseksi on uskallettava ottaa niitä ratkaisevia askeleita. Olen erittäin iloinen mm. siitä, että molemmat tyttäreni tietävät mitä elämältään tahtovat ja pyrkivät määrätietoisesti tavoitteita kohti :)
   Toivotaan että kauniin loppukesän jälkeen saisimme vielä nauttia kauniista ja kuulaasta syksystä.

   Poista
 3. Upeita kuvia jälleen ♥

  VastaaPoista
 4. Näitä sinun kuvia katsoessa alkaa niin tehdä taas mieli saaristoon, ihania! Ja sellaista se elämä on, että aika vierii eteenpäin aivan liian kovaa ja pian huomaa, että lasten on aika lähteä kokeilemaan omien siipien kantavuutta. Onneksi voidaan olla tukena senkin jälkeen heille =). Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin iski hirmu hinku päästä taas merelle =D
   Kyllä aika tosiaankin rientää, tuntuu että vuosi vuodelta aina vaan nopeammin. Noh, onneksi kumpikaan tytöistä ei muuttanut kauas meistä............ainakaan vielä ;)
   Kiitos Katinka ja suloista sunnuntaita sinulle!

   Poista
 5. Upeita kuvia! Onnea ja menestystä teidän nuorille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Sussi! :) Aina sitä äitinä toivoo omille lapsilleen tasaisempaa tietä kuin mitä itsellä on ollut. Aurinkoa alkavaan viikkoosi!

   Poista
 6. Rakastan ylikaiken kallioita, hienoja kuvia olet ottanut <3

  VastaaPoista
 7. Varmasti helpottava tunne todeta, että lapsista on kasvanut kypsempiä nuoria aikuisia, kuin mitä itse on samassa iässä ollut. Pohdin tuota samaa kummilasteni ja pienen sisareni ylioppilasjuhlissa... :)

  Kuvat ovat taas upeat ja tuo raitakalliot taitaa olla oma suosikkini: luonnon upeita veistoksia hienossa valossa kuvattuna ja tasapainoisesti sommieltuna - ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä olen helpottunut, sillä jos tyttäreni olisivat yhtä naiveja kuin minä heidän iässään, niin voi apua! =D
   Stora Svartössä oli paljon raidallisia rantakallioita ja ihastuin niihin kovasti. Kiitos Merenneito kauniista sanoistasi ♥

   Poista
 8. Mahdottoman kauniit kuvat!
  Mikäpä se äidille enemmän iloa tuottaa kuin lasten menestyminen ja eteenpäin pääseminen. Sehän on osittain se kasvatuksen palkka!
  Anna itsellesi halaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhä useammat nuoret muuttavat mm. pääkaupunkiseudulle, koska siellä on tarjolla huomattavasti enemmän töitä ja opiskelumahdollisuuksia kuin esim. Kotkan kaltaisissa pikkukaupungeissa. Kuopukseni muuttaa myös, varmaankin vuoden-kahden sisällä täältä johonkin yliopistokaupunkiin, mihin sitten (toivottavasti ) pääseekään opiskelemaan :)
   Kasvatuksesta en tiedä, mutta hymyilen joka tapauksessa leveästi ja tyytyväisenä peilikuvalleni tänään iltapesun yhteydessä =D
   Kiitos Vikki ihanista ja mieltä lämmittävistä sanoistasi ♥

   Poista
 9. Oi, kyllä on jälleen kauniita kuvia sinulla!

  En ihan vielä pysty samaistumaan tuohon tunteeseesi, lapset lentävät pois pesästään. Mutta, onneksi pysyvät ainakin toistaiseksi lähistöllä ja kotimaassa. Ja, voit iloita ja olla onnellinen/tyytyväinen siitä, että lapsesi ovat löytäneet suunnan elämälleen.

  Mukavaa alkavaa viikkoa! Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ♥ Kaunis saaristoluontomme lumosi taas kauneudellaan ja loman aikana tuli napsittua aika paljon kuvia siitä :)
   Voi, et varmastikaan pysty, mutta onneksi sinun ei tarvitse vielä pitkään aikaan edes miettiä sellaista. Aika vaan tuntuu kulkevan vuosi vuodelta nopeammin ja välillä tuntuu että itse jämähtää paikoilleen, mutta on se hyvä, että lapset ovat omatoimisia, eikä heitä ole tarvinnut koskaan patistaa mihinkään (paitsi joskus nuorempana läksyjen tekoon) Sori tytöt, oli ihan pakko! ;)
   Esikoiseni oli au pairina Irlannissa vuoden, mutta kun kyseessä oli määräaikainen pesti, niin se helpotti ikävää ja Skypetettyä tuli kyllä ahkerasti =D
   Minähän heitä ikävöin enemmän kuin he minua, mutta niinhän sen kuuluu mennäkin ja totta, lähellähän he pysyvät jatkossakin.
   Ilon- ja valonpisaroita sinunkin viikkoosi ♥

   Poista
 10. Muutokset = elämän virtaa <3 Aivan kuten kesä muuttui syksyksi ja kaikki on silti aivan luonnollista. Ihania kuvia, kuinka kaunista siellä onkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on! Tämä täti vaan taitaa olla ankkuroituna niin tiukasti paikoilleen, ettei meinaa virran pyörteissä pysyä mukana ;)
   Noh, pääsen kohta remppaamaan ja sisustamaan kuopuksen huonetta työ- ja vierashuonekäyttöön sopivaksi. Sitä ennen on kuitenkin saatava molemmat muutettua uusiin osoitteisiinsa =D
   Kiitos sinä ihana siellä ♥

   Poista
 11. Sydämellisesti onnea ja varjelusta jälkikasvusi uusiin askeliin ja haasteisiin! Vanhempana sitä iloitsee niin kovin heidän ilostaan, onnestaan ja rohkeudestaan.

  Ja jälleen nämä kuvasi, oi miten kaunista!! Lämpöisin ajatus alkavaan syyskuuhusi Ansku♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle paljon ihana Hannah ♥
   Nyt on kyllä niin monta rautaa tulessa että hieman hermostumista on itse kussakin havaittavissa. Esikoinen juuri eilen illalla soitti, kun on niin kamalan kova stressi kaikesta, varsinkin kun asuntoa eivät ole vielä Espoosta saaneet ja täällä oleva asunto pitää kohta luovuttaa uusille asukkaille.
   Kuopuksen muuttoa teen hänen kanssaan kahdestaan meidän molempien töiden ja hänen koulunkäynnin lomassa pikkuhiljaa. Onneksi hän sentään sai asunnon helposti ja nopeasti. Ja vielä tosi kivan saikin!
   Kyllä me kaikki varmasti huokaisemme todella syvään ja hartaasti, kun tämä koko ruljanssi on onnellisesti ohi :)
   Kiitos Hannah, lomamme oli yhtä unelmaa kauniiden maisemien ja säiden ansiosta. Kiitollisin ja tyytyväisin mielin katselen kuvia varmasti vielä monet kerrat tulevan talven aikana.
   Halauksen ja monia lämpöisiä ajatuksia lähetän täältä luoksesi. Voi hyvin siskonen siellä ♥

   Poista
 12. Upeita kuvia. Kivet, kalliot ja saaristo! Niistähän me tykkäämme :)
  Onnea tyttärillesi tulevilla elämän taipaleilla. Viisaille tytöillesi, niinkuin sinä kauniisti sanot. Heille on tullut aika lähteä omille siiville. Se kyllä kysyy työtä, muuttamista, maalaamista ja jaksamista. Vaan jälkeenpäin sitä voi runollisesti ajatella - ja näin kaukaa myös.
  Onnea muutosten tuulilla ja hyvää syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Tuulia kauniista sanoistasi! Välitän terveisesi myös tytöille :)
   Melkoista urakointia on tämä viikko ollut, mutta huomenna kuopus kuskaa viimeiset tavaransa omaan kotiinsa ja saamme kaikki viettää vapaan viikonlopun rauhassa rentoutuen.
   Suloista syyskuuta myös sinulle ♥

   Poista
 13. Ihanan kauniita kuvia. Vika on oikea helmi.
  Onnea teille kaikille muutoksen edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilityyni vedenpinta kuuluu niihin helmihetkiin, joista harvemmin pääsee nauttimaan.
   Kiitos orvokki todella ihanasta ja ilahduttavasta kommentistasi ♥

   Poista