sunnuntai 9. elokuuta 2015

Helmihetkiä

Niitä on elämässä monenlaisia. Luonto on tarjonnut itselleni helmihetkistä parhaimpia, tavalla jos toisellakin. Luontoa ja merta rakastavana lähdin mm. katsomaan Sampo Mäkelän akvarelleja Stadilaisen Kotka-näyttelyyn ja sain myös tavata henkilökohtaisesti tämän valloittavan taiteilijan. Mikä parasta, sain myös kotini seinälle pienen palan hänen herkkää ja koskettavaa taidettaan.
Rakastan luontoa ja eläimiä yli kaiken, mutta rakastan tietenkin myös ihmisiä. Varsinkin eräitä harvoja ja valittuja ;)
Rakastan erityisesti sellaisia ihmisiä, joista huokuu positiivinen energia, valo ja lämpö. Sellaisia aurinkoisia ihmisiä, jotka jo pelkästään omalla olemuksellaan saavat minut hymyilemään. Kuvailuni kaltaisia persoonia on harvassa, mutta sitten kun sellaisen tapaa, sitä huomaa hymyilevänsä vielä nukkumaan mennessäkin.
Erään tällaisen ihanuuden tapasin Tammisaaren vierasvenesatamassa kuluneella viikolla. Noin vain, ykskaks yllättäen! Ilman tätä blogiani en olisi ikinä tavannut tätä sydämellistä, aurinkoista ja iloa pursuavaa ihmistä. Olen siis ikuisesti kiitollinen tyttärilleni, jotka saivat minut yllytettyä mukaan tänne ihanaan blogimaailmaan. Olen myös ikuisesti kiitollinen teistä kaikista ihanista lukijoista, sekä bloggaajista, joihin olen täällä tutustunut ja joista yhden olen nyt saanut tavata ihan kasvotusten.

Muumipapan sanoin: Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.

Olen äärettömän kiitollinen ja onnellinen, että saamme kipparini kanssa rentoutua tämän yhteisen, rakkaan harrastuksen parissa ja nähdä sekä kokea monia ihania ja ikimuistettavia helmihetkiä.


Ei se, miltä me näytämme,
eikä se, mitä me aikaan saamme,
merkitse sen rinnalla mitään,
mitä me olemme toinen toisillemme.

-Marleena Ansio-

PS. Lämpöiset ja aurinkoiset terveiset sinulle eloisa ja valoisa Hannah   Sinäkin kerroit viimeisimmässä postauksessasi ihastuttavista helmihetkistäsi :)

 Valoa ja iloa tulevaan viikkoonne! t. Ansku21 kommenttia:

 1. Hienoja viisauksia ja niin tosia ja toinen toistaan upeampia kuvia. Meriveden katsominen tyynnyttää sielun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Tiia ♥
   Meri on vahva ja alati muuttuva elementti, jonka katselu, niin tyynessä kuin myrskyisessä säässä on parasta terapiaa :)

   Poista
 2. Ihana postaus:) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi ♥
   Lämpöä ja aurinkoa myös sinun viikkoosi! :)

   Poista
 3. Oi, ihania ja kauniita kuvia olet taas onnistunut ottamaan. Luonto ja meri ovat kyllä elementejä joissa rauhoittuu. Nauttii elämästä, tämän kaiken tehdyn kiireen keskellä. Ja, oli mukava lukea tästä kohtaamisesta toisen bloggaajan kanssa. On totta, että ei joka päivä tapaa ihmistä joka pysäyttää ja tuo hymyn huulillesi, eikä ole kyllä tarvekaan. Toki on nämä rakkaat läheiset, joita ilman ei kyllä pärjää! Mukavia ja aurinkoisia päiviä sinulle! Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto ns. palauttaa meidät takaisin todellisuuteen. Nimenomaan itse aiheutettua kiirettä on meidän lähes kaikkien elämässä turhan paljon.
   Minun oli ihan pakko kohtaamisestamme kirjoittaa, sillä se oli koko viikon kohokohta! Harvemmin sitä tapaa sellaisia persoonia, jotka jäävät ikuisesti mieleen, mutta sitten kun sellainen osuu kohdalle, niin on se vaan häkellyttävän hieno tunne :)
   Kiitos Kaisa ♥ Kivaa, kesäistä elokuun toista viikkoa sinulle! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ajatuksia jälleen. Ja ennen kaikke oli ihan hirmuisen ihanaa tavata sinut! Minulla on tapaamisestamme hymy vieläkin huulillani =D. Tuli heti sellainen tunne, kuin olisin tuntenut sinut jo vaikka kuinka kauan. Ihan kuin olisin tavannut pitkäaikaisen ystävän pitkästä aikaa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka ♥ Ja kuule ihan samat sanat voisin tässä lausua sinulle. Vieläkin hymyilyttää ja toden totta, minustakin tuntui kuin olisin tuntenut sinut aina! Juteltavaakin meillä olisi riittänyt vaikka kuinka ja olen aivan varma, että kun seuraavan kerran tavataan, niin juttu jatkuu siitä mihin se viime kerralla jäi =D

   Poista
 5. Oi että, tekstiisi oli niin helppo samaistua! En olisi itsekään uskonut, että blogin kautta voi tutustua ihaniin samanhenkisiin ihmisiin! :) Elämä on täynnä helmiä, kun vaan näkee ne ja ottaa ne rohkeasti vastaan.( Muumipappa on niin viisas.)

  Ihanat kuvat jälleen ja sulla on kyllä muotoutunut oma persoonallinen ja ihana "käsiala" maisemakuvaamisessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumipappa kyllä tietää mistä puhuu :)
   Voi sinua ihanaa! Kiitos kauniista ja sydämen sopukoissa saakka tuntuvista sanoistasi ♥

   Poista
 6. Hengenheimolaisen tai sielunsiskon kohtaaminen on aina tosi sykähdyttävää... tää oli niin kaunis postaus kuvineen ja teksteineen, rivien välistä voi lukea paljon siitä millainen ihminen tämän on kirjoittanut <3
  Oon Merenneidon kanssa ihan samaa mieltä siitä, että sun valokuvissasi on persoonallinen ja tunnistettava "käsiala" ja ne tosiaan puhuttelevat.
  Ihania elokuun päiviä Ansku! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo kuplii sisälläni ja huomaan taas hymyileväni autuaan onnellisena. Te ihanat blogiystäväni olette todellisia kultahippuja! Kiitos Ellis sydämellisistä sanoistasi ♥
   Auringon ja ilon kultaamia päiviä sinulle! ♥

   Poista
 7. Voi että miten upeat kuvat taas! Ja yhdessä kun saa jakaa oman rakkaansa kanssa näitä hetkiä merellä - tai minkä tahansa yhteisen asian äärellä - saa kyllä olla niin onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä minun, että kipparin kasvoihin on tullut tällä reissulla varmaan monta uutta ryppyä, nimittäin naururyppyä =D Huippuihana reissu, joka jatkuu edelleen....
   Huomenna satamaan, jossa on sähköä ja parempi nettiyhteys, joten seuraavaa postaustakin saatan illanhämyssä saada rustattua ;)
   Kiitos Pilvi ihanasta ja varsin viisaasta kommentistasi ♥

   Poista
 8. Upeat kuvat ja tosi hieno viisaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos orvokki ♥
   Kuka ikinä tuon viisauden takana onkaan, on hän aivan oikeassa :)

   Poista
  2. Marleena Ansion viisaus. Lisäsin hänen nimensä tekstin loppuun :)

   Poista
 9. Oi kiitos Ansku, nappaan ilolla ja liikutuksella terveisesi matkaani! Helmihetket niin arvokkaita. Tuollainen ystävän kohtaaminen jää sydämensäilöön. Ja teillä on kipparin kanssa varmasti jo ainakin kopallinen helmiä, niin ihanat kuvat jälleen hetkistänne.
  Meidän elokuumme tuulissa on helissyt muutosten tuulet. Oli kuopuksen rippijuhlaa ja heti sen perään esikko matkasi Englantiin au pair- kuvioihin. Arvaat läikkymiseni näissä pyörteissä!

  Suloista elokuuta ja sametti-iltoja sinulle ja kipparillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niin tuttuja nuo muutosten tuulet. Kuopukseni muuttaa pian pois kotoa, esikkoni muuttaa poikaystävänsä kanssa takaisin pääkaupunkiseudulle, mistä tänne Kotkaan aikoinaan muutimme. Töiden ja opiskelujen perässä on mentävä ja hienoa että siivet kantavat nuorilla ja uskaltavat mennä ja tehdä....mutta äitinä tunteet ailahtelevat..... ja sinunkin läikkymisesi ymmärrän todella hyvin ♥
   Helteen helliminä täällä saaristossa kipparini kanssa edelleen seilaamme ja kiitämme ihanista toivotuksistasi!
   Kiitos Hannah kauniista viestistäsi, joka myös jää minulle ikuisesti sydämensäilöön ♥
   Pyyhitään silmäkulmiimme kihoavat kyyneleet pois ja ollaan ylpeitä rohkeista ja reippaista lapsistamme :)
   Suloisia sametti-iltoja myös sinulle siskoseni ♥

   Poista
 10. Mahtavia kuvia ja tekstiä. Ja tuo loppu viisaus on niin totta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti sinulle! :)
   Tuossa viisaudessa elämän merkityksellisyys on todella kauniilla tavalla sanottu.

   Poista