perjantai 3. heinäkuuta 2015

Hurmaava Haapsalu

Olin tällä viikolla yhdessä siskoni ja vanhempiemme kanssa pienellä lomareissulla kylpylöistään ja hiekkarannastaan parhaiten tunnetussa Haapsalussa. Meistä kukaan ei ollut siellä aiemmin käynyt ja naureskelimme, että edellisellä yhteisellä lomamatkalla taisimme tällä kokoonpanolla olla joskus 80-luvun alkuvuosina ;)

Minua tässä pienessä kesäkaupungissa viehättivät mm. kapeat kadut, puiset rakennukset, joissa oli lukuisia kauniita yksityiskohtia, sekä todella ystävälliset asukkaat. Minusta erittäin hienoa oli tietenkin myös se, että meri ympäröi tämän kaupungin kolmelta suunnalta. Raikkaassa meri-ilmassa olikin ihana hengähtää kaiken kävelemisen ja ostosten teon lomassa, varsinkin kun aurinko porotti joka päivä lähes pilvettömältä taivaalta ja lämpötila kohosi parhaimmillaan 26 asteeseen.

Yleisilmeeltään kaupunki oli myös erittäin siisti. Kukkasia ja puutarhanhoitoa tässä kaupungissa aivan selvästi rakastetaan. Lisäksi tämä kaupunki oli hyvän tuoksuinen =D Siellä oli oikeasti hyvä hengittää, sillä ilma oli puhdas ja raikas.

Tässä ensimmäinen kuvapläjäys:Seuraavassa postauksessa piipahdamme linnanmuurien sisäpuolella ja tarkastelemme lähemmin taloja sekä kurkistamme pariin pihaankin ;)


Vihdoinkin helteet hellivät, joten nautitaan niistä leppoisasti loikoillen ja riittävästi nestettä nauttien!12 kommenttia:

 1. Oi, olipa ihanaa katsella kuviasi tästä ihanasta tutusta kaupungista. Ollaan oltu siellä kaksi kertaa omalla veneellä ja mennään aina jos vain eestiin veneellä mennään. Kauniita kuvia, odotan jo innolla kuviasi linnasta =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin saatamme vielä joskus mennä tuonne omalla veneellä, koska kaupunki on todella viihtyisä.
   Kiitos Katinka :)

   Poista
 2. Ihana "pläjäys"! Valloittavat kuvat, ja mitä kukkaloistoa! Teillä on ollut varmasti ihana reissu. Just tänään kampaajalla istuessani luin Haapsalusta Mondo-lehdestä. Lumouduin Viroa koskevasta artikkelista, missä nostettiin nimenomaan Haapsalu ykkökseksi. On virolaisten suosiossa myös kovasti. Toki myös Tallinna, Saarenmaa ja Pärnu saivat kehuja, mutta Haapsalu keräsi parhaimmat hehkutukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah!
   Sattuipa sopivasti kyseinen artikkeli hyppysiisi :)
   Todella rauhallinen pikkukaupunki on kyseessä, joten jos vilkasta yöelämää haluaa viettää, niin silloin on parempi suunnata ehkäpä juurikin Tallinnaan ;)
   Reissu oli kiva ja pidempäänkin olisin viihtynyt. Ehkäpä ensi vuonna tehdään uusi visiitti omalla veneellä.

   Poista
 3. Mielettömän kaunista ja voi että noita kukkia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin viehättävä kaupunki se tosiaan on ja kukkaloisto oli vertaansa vailla. Pähkäilimme äidin kanssa, että mitähän laittavat kasteluveteen. Jokin salaisuus siinä varmasti piilee ;)

   Poista
 4. Ihana paikka, ihana postaus!

  VastaaPoista
 5. Upea kuvasarja! se karhu on mainio:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Sussi! Niin minustakin :)

   Poista
 6. Tosi kaunista, nuo kukat tekee kaiken niin erinäköiseksi kuin mitä meillä täällä on.

  VastaaPoista