sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Pihapulinoita 2

Viimeinen kouluviikko starttaa huomenna ja olo on hyvin helpottunut, mutta myös hieman haikea. Kaikkia ihania opettajia sekä tietenkin aivan mahtavia luokkakavereita tulee ikävä. Tiedän että valmistujaisjuhlassa aivan varmasti kyyneleet virtaavat, ainakin minulla. Täytyykin yrittää muistaa perjantaiaamuna laittaa vedenkestävää ripsiväriä ;)
Kunnialla selvisin tästä viimeisimmästäkin tutkinnon osasta ja haluankin kiittää lämpimästi myös teitä kaikkia lukuisista tsempityksistä ja onnentoivotuksista. Olette ihania ja suurisydämisiä ihmisiä ♥ 

Menneellä viikolla minulla oli kokonaista kolme arkivapaata, jotka vietin lähinnä kotona ja kotipihalla puuhastellen. Siivosin mm. eteisen vaatehuoneen, yhden lipaston sekä pari vaatekaappia. Pihalla kitkin rikkaruohoja, vaikka uusia tuleekin aina tilalle yhtä nopeasti kuin niitä irti ehdin nyhtämään :) Loikoilin myös pihakeinussa sekä terassilla auringosta ja lämmöstä nauttien, sekä mielenkiintoista koulukirjaa pokkaria lukien, ihanaa!
Kampaajallakin ehdin käymään ja tietenkin tein joka päivä koiran kanssa pitkät kävelylenkit. Parasta olivat kuitenkin takapihan terassilla nautitut kiireettömät kahvi- ja ruokailuhetket.

Mukavasti on piha alkanut rehevöitymään ja vihdoinkin myös villiviineihin on ilmestynyt lehtiä! Hetken jo ehdin epäillä, josko joudumme katselemaan aidan päällä lepäävää "risukasaa" koko kesän, mutta ei sentään. Lupaavasti nuo risukotkin ovat onneksi alkaneet vihertymään tuoden ajan myötä myös näkösuojan naapurin ja meidän välille.Seuraavassa postauksessa kuvia sekä juttua tästä menneestä, melkoisen tuulisesta viikonlopusta, jonka vietimme saaressa mm. puutalkoiden merkeissä.

Vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta ihanaa kesäkuun toista viikkoa kaikille! :)

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Opiskelu on näin "vanhoilla" päivillä tuntunut todella mukavalta, toisin kuin 30 vuotta sitten ;)   Poista
 2. Oikein mukavaa kouluviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Tässä iässä jopa koulussa voi olla kivaa ;)

   Poista
 3. Hienoa Ansku, olet saamassa opiskelut päätökseen! Se on todellakin juhlan paikka. Arvaan, tämä nostaa myös tunteet pintaan. Saat olla ylpeä saavutuksestasi. Lämpimät onnittelut ja halaukset täältä sinulle siskonen siivittämään viimeistä opinviikkoasi ja valmistujaisiasi! Kuinka kesän suhteen, oletko jo lupautunut työhommiin? Toivon, että voit myös lomailla. Aurinkoa luoksesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ja halaus sinulle aina yhtä sydämellinen ja suloinen Hannah ♥
   Keikkahommia on tiedossa, mutta tarkoitus olisi myös viettää yhteistä veneilylomaa mieheni kanssa. Ajankohta on vielä avoinna, kuten myös loman pituus, mutta toiveikkaina olemme jo merikortteja "sillä silmällä" tutkailleet ;)
   Auringon valoa ja lämpöä myös sinun luoksesi ♥

   Poista
 4. Onnea opinnoista!!
  Kesääsi valoa, virkistävän lempeitä tuulia ja joutenolon riemua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset sinulle tinttarus ♥
   Sinähän olet lukenut ajatukseni! Joutenolon riemua merellä virkistävän lempeissä tuulissa, auringon valossa ja lämmössä. Siinä eväät täydelliseen kesään :)
   Valon- ja onnenhippusia myös sinun kesääsi ihanainen ♥


   Poista
 5. Ihanaa, loppu häämöttää. ISO virtuaali halaus täältä ja onnea oikein paljon. Niin ne vain opinnot valmistuivat, olen ylpeä sinusta <3! (miten ihmeessä saat tehtyä tollaisen oikean sydämmen =D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilikset ovat kyllä huippuhyvät! :)
   Voi sinua ihanaa! Lämmin kiitos ja virtuaalihalaus myös sinulle ♥
   Ihan vaan copy-pastella siirrän tuon sydämen, kun en tiedä miten muuten sen saisi tehtyä ;)

   Poista
 6. Kauniita kuvia Ansku <3 Kyllä saisi nyt se lämpö jo tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanainen ♥
   Lämpöä ja leppeitä kesätuulia malttamattomina odotellaan.....kunhan ennen syksyn saapumista kerkiäisivät meitä ilahduttamaan ;)

   Poista
 7. Onneaonnea! AIvan ihania kesäkuvia olit taas ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Merenneito! :)
   Nappasin kuvia ihan vaan omalta pihalta, kun siellä nyt kerrankin sattuu olemaan muitakin kukkivia kasveja kuin rikkaruohoja ;)

   Poista
 8. Onnea tulevaan valmistumiseen! :)

  Itsekin pihamme puhkeamista kesään olen ihastellut - on tämän vaan upeaa vuodenaikaa. Lempeitä kesätuulia vielä odotellaan toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vedenneito! :)
   Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Nyt nautitaan tästä alkukesän kirkkaasta vihreydestä ja niitä lempeitä kesätuulia todellakin jo malttamattomasti odotellaan ;)

   Poista
 9. Eikö olekkin ihana uppoutua pokkarin pariin kaiken opiskelurytmin jälkeen!
  Mukavia nautinnollisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin! =D
   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 10. Kurkkasinpas sopivalla hetkellä näillekin sivuille!
  Oikein paljon Onnea valmistuvalle/ valmistuneelle!
  Monen uurastuksen jälkeen on työ palkittu ja varsinainen työ ja arki pääsee täydellä teholla vauhtiin, kaikkine kiireineen, kokemuksineen, herkkinen hetkineen, iloineen, nauruineen, jäärineen, suruineen, ja edelleen iloineen hoitaa lähimmäistä, joka juuri siinä hetkessä tarvitsee sinua. Pian siinä ammatti unohtuu, mutta ammatillisuus säilyy, sillä siihen sinua on koulittu. Hallita ihana arki kaikkine komelluksineen, pysyä ammatillisena ja silti olla ihminen ihmiselle! Paljon Onnea tulevaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sinua ihanaa kun kävit ilahduttamassa kommentillasi! :)
   Olet ollut taas monet kerrat ajatuksissani. Surua en sinulle soisi enää yhtään, iloa sitäkin enemmän.
   Kiitos vielä kauniista sanoistasi! Voi hyvin siskoseni ♥

   Poista
 11. Ihania kuvia Ansku, mutta kyllä tämä kylmyys alkaa ottamaan jo kupoliin. Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Tiia! Ja kyllä! Kupoliin ottaa kylmät ja kovat tuulet, sateet ja hallayöt. Tahtoo KESÄN! =D
   Huomenna valmistujaisjuhlat ensin koululla ja lähimmäisten kesken rannassa. Täytyy varmaan pukea villahousut juhlamekon alle, ettei vilu yllätä ;)
   Kiitos samoin sinulle oikein kivaa loppuviikkoa ♥

   Poista