lauantai 23. toukokuuta 2015

Talviturkin tiputtajat

Terveiset täältä saaren suojaisasta poukamasta. Tänäänkin on ollut todella tuulinen ja kylmä päivä, mutta nyt viimeinkin, illan myötä, on tuuli laantunut, aurinko paistaa ja meri on aivan peilityyni. Koira luopuu kylmyydestä huolimatta talviturkistaan, joten se kapsuttaa itseään tiuhaan tahtiin niin, että paksua, huopaantunutta pohjavillaa lentelee joka paikkaan. Imurilla riittää töitä! Uskomatonta mutta totta, viikko sitten perjantaina heitimme  myös me, koiruuden palvelusväki, hikisen, mutta ah, niin ihanan saarikierroksen lomassa pois talviturkkimme! Pulahdimme kokonaista kolme kertaa hyiseen meriveteen pulikoimaan =D

Toissaviikonloppuna olimme molemmat lauantaina töissä, sillä halusimme tehdä sisään helatorstain jälkeisen perjantain, jotta saisimme pitkän, vapaan viikonlopun. Helatorstaiksi minulle iski kuitenkin vielä työvuoro, joten mieheni ollessa vapaalla, kävi hän kaupassa, siivosi kodin ja laittoi veneen lähtökuntoon  Pääsimmekin työpäiväni päätyttyä lähtemään liikkeelle heti, kun olin suoriutunut pikaisesta suihkussa käynnistä ja vaatteiden vaihdosta. Voitte uskoa, että olin supernopea!
Otin läppärin mukaan (kuten tälläkin kertaa), mutta en malttanut perjantaina pysyä sisätiloissa auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Tutkintosuunnitelmaa keskityinkin näpyttelemään vain lauantaiaamupäivällä tuulen tuivertaessa ja taivaan ollessa puolipilvessä, sekä sitten sunnuntai-iltana saunan jälkeen kotisohvalla todella pirteänä ja ajatus selkeänä juosten, hehheh.
Opettajalta saamani palaute olikin yllättävän positiivinen, sillä minun ei tarvinnut kuin hieman tarkentaa muutamaa kriteeriä, sekä varautua suullisesti täydentämään osaamistani tutkintoviikon aikana. Huh, nyt voin vihdoinkin huokaista helpotuksesta......ainakin hetkeksi, ennen "piinaavaa" tutkintoviikkoa ;)

Saaristoluonnon kauneus mykisti meikäläisen jälleen kerran ja tuulensuojaisessa, lämpimässä kallionkolossa loikoillessamme olin aivan varma, että kuulun maailman onnellisimpien ihmisten joukkoon.Totinen, talviturkiton tähystäjämme =D
Nyt pikkukoiruuden kanssa iltakierrokselle ja auringonlaskua ihailemaan. Leppoisaa lauantai-iltaa ja suloista sunnuntaita 
-ansku-


22 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista! Kiitos tästä kuvaelämyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! En koskaan kyllästy näihin rakkaisiin saaristomaisemiin.
   Eipä kestä kiittää, kiva kun viihdyit kuvien parissa ja kiitos itsellesi kommentista :)

   Poista
 2. Hih, ihana tuo teidän "talviturkiton tähystäjä" =D. Hän on niin suloinen. Ja olen niin onnellinen puolestasi, että olet saanut hyvää palautetta (mitäpä muutakaan) ja tutkinnot ovat menneet hyvin. Valmistuminen lähestyy askel askeleelta. Huokaillen täällä jälleen ihastelin noita maisemia ja upeita kuvia. Voin samaistua täysin mielipiteeseesi, me olemme maailman onnellisimpien ihmisten joukossa kun saamme nauttia näistä maisemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruus kutistui vielä entisestään pari kokoa pienemmäksi, kun paksu pohjavilla on lähes kokonaan lähtenyt =D
   Kiitos Katinka kauniista sanoistasi ♥
   Jee, ihan kohta on valmistujaisbileet ;)

   Poista
 3. Saariston kevät <3 välittyy todella kauniisti kuvistasi. Nappisilmä on kyllä niin suloinen, täällä Pikku merimieskin kovasti halusi koirulin kuvaa katsella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vedenneito kovasti! Koiruli ottaa tähystäjän tehtävän vakavasti, siitä totinen ilme ;)
   Pikku Koiruli lähettää iloisen hännänheilautuksen Pikku merimiehelle ♥

   Poista
 4. Ai kamala! Minä heitän talviturkin ehkä joskus heinäkuussa, jos silloinkaan ;) Koirat on kyllä meilläkin luopuneet omistaan, niin konkreettisesti kuin kuvainnoillisestikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätimme jopa itsemme =D sekä mitä ilmeisimmin hetkeksi myös pikkukoiruuden. Ensin se vaan istui kalliolla meitä katsellen ja liittyi vasta sitten seuraamme. Taisi miettiä, että nyt ovat osat menneet väärinpäin, sillä sehän livahtaa jäiseenkin mereen heti kun silmä vaan välttää :)

   Poista
 5. Ihanaa, kaikki on ihanaa 😊 Teidän saariretki ja sinun onnistumiset, kuvat ja kaikki. Tsemppiä tutkintoviikkoon, jonka varmasti läpäiset varmoin ottein!

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmia ja maisemia jälleen! Saat olla ylpeä myös tutkintosi etenemisestä. Reippaita olette olleet talviturkkien heitossa. Yhdyn Katinkaan, että talviturkiton tähystäjä sai minunkin hymyni huulille -ihana kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NJ! ♥
   Vielä en uskalla yhtään hehkuttaa ennen kuin tutkintosuoritus on ohitse, mutta sitten taatusti hihkun riemusta ja nukun valmistujaisbileiden jälkeen ehkäpä kokonaisen vuorokauden putkeen ;)
   Tähystäjä (mamman ja papan lellipallero) kiittää ja kumartaa :)

   Poista
 7. Hui, vesihän on jäätävää! Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, siltä se kyllä tuntuikin =D
   Kiitos Sussi! ♥

   Poista
 8. Paljaat kalliot, käkkärät männyt ja huikean sininen meri - upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo maisemat ovat upeita ja itselleni kaikista rakkaimpia :)
   Aurinkoista viikon jatkoa sinulle! ♥

   Poista
 9. On varmaan kevyt olo, kun ei turkki enää paina.
  Ihanat meri-vesi-ranta-kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt nousee tosi kevyesti askel meillä kaikilla =D
   Kiitos orvokki, kyllä meidän näissä maisemissa kelpaa oleilla :)

   Poista
 10. Mahtavat maisemakuvat ja söpöinen tähystäjä :) Tsemppiä tutkintoviikkoosi, hyvin se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merenneito! Kauniit ja kannustavat sanasi tulivat tarpeeseen ♥
   Huomenna on nimittäin edessä tutkintoviikon ensimmäinen työvuoro. Yritän olla levollisin ja luottavaisin mielin sekä saada ensi yönä unen päästä kiinni :)

   Poista
 11. Onpa kauniita maisemia ja kesäinen tunnelma! Ihanaa kun pääsee taas vesien ääreen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vellamo!
   Vesille veneilijän mieli, aina ja ikuisesti, joten nyt taas nautitaan koko rahan edestä ;)

   Poista