sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Merensuolaista menoa

Viikko kului jälleen kuin huomaamatta ja vappuakin tuli torstaina vietettyä erittäin hyvässä seurassa, tietenkin saaressa, kuinkas muutenkaan ;)
Takana on erittäin kiireinen, toimelias sekä työntäyteinen huhtikuu. Toivon että edessä olisi edes hieman hidastempoisempi toukokuu. Toivon myös eräiden epäselvien asioiden vihdoinkin selviävän, sillä kärsivällisyys ei kuulu hyveisiini, kuten kaikki jo varmasti tietävätkin. Hermoni ovatkin koetuksella joutuessani odottamaan näiden asioiden selviämistä ja pystymättä itse millään tavalla vaikuttamaan niihin. En voi nopeuttaa prosessia, enkä voi vaikuttaa lopputulokseen, joten voin vain odottaa....... ja odottaa.......ja odottaa........enkä voi suunnitella tulevaa, koska en tiedä milloin ja miten asiat ratkeavat, turhauttavaa, eikö?

Onneksi on olemassa meri ja saaristo, jonka äärellä levottominkin mieli saa edes hetkeksi rauhan ja sekaisinkin pääkoppa kunnon tuuletuksen =D

Kuluneen vappuviikonlopun aikana säät vaihtelivatkin kovasti ja saimme nauttia niin tuulen kohinasta, aaltojen pauhusta, kirkkaasta ja lämpimästä auringonpaisteesta, kuin myös ihanan tyynistä ja hiljaisista illoista. Saimme myös sadetta niskaamme ja lauantaiaamuna hävitti sumuverho tutut saaret sekä mantereen ääriviivat täysin näkyvistämme ja loi tyynen meren kanssa hiljaisen, aavemaisen tunnelman.


Auringon kauniisti valaisema metsäpolku, jota pitkin kävelimme saaren toiselle puolelle ja nautimme lintujen korviahuumaavasta laulukonsertista.
 Rantakallioilla istuskelemista ja haaveisiin vaipumista....


.....kunnes tämä karvakorva herätti todellisuuteen ;)


Matka jatkuu ja säät, sekä vuorokaudenajat vaihtuvat tiuhaan tahtiin.
Olin niin onnellinen ja kiitollinen päästessäni näihin sieluni maisemiin, että intouduin mieheni kanssa kahdestaan toteuttamaan roskienkeruu-urakan, josta teen seuraavaksi kokonaan oman postauksen. Nyt toivotan kaikille oikein hyvää alkavaa viikkoa!


20 kommenttia:

 1. Voi että, teillä on ollut ihana luontoviikonloppu! Aivan parhautta. Kärsimättömyyteenkin luonto auttaa kummasti;) Kaikkea hyvää toivon ja asioiden järjestymistä parhain päin.

  Voi hyvin sisko suloinen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa! Luonto tekee ihmeitä ja saa todistetusti jopa tällaisen kärsimättömänkin tapauksen rauhoittumaan =D
   Juhannukseen mennessä pitäisi asioiden alkaa selviämään, joten sinne asti on nyt vaan jaksettava odottaa. Yleensä asioilla on onneksi tapana järjestyä, niin varmasti tälläkin kertaa :)
   Kiitos sinulle kauniista ja kannustavista sanoistasi ♥
   Voi hyvin myös sinä ihanuus siellä ♥

   Poista
 2. Ihan parasta viikonloppua olette viettäneet! Upeat maisemat, jossa kyllä sielu lepää :D

  Ansku tiedän tuon kärsimättömyyden tunteen oikein hyvin, itsellä vähän sama tilanne, mutta tulevan viikon pitäisi tuoda vihdoinkin vastaus ja elämän asettua uomiinsa...kenties... tai sitten kaikki heittää häränpyllyä ;-P
  Toivottelenkin sinulle kärsimättömyyden tunteeseen, levollista mieltä ja uskoa siihen että kaikki menee niinkuin niiden kuuluukin mennä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merellä elämä vaan tuntuu asettuvan paikoilleen kuin itsestään. Ehkä siihen auttaa se, että murheet jätetään aina mantereelle ;)
   Aika usein tulee tunne, että elämä voisi olla järjestämättä ikäviä yllätyksiä, mutta eihän tämä silloin taitaisi olla aitoa ja oikeaa elämää. No huhhuh, toivottavasti ei nyt sentään häränpyllyä kaikki heitä sielläkään suunnalla ;-P
   Lupaan yrittää luottaa ja uskoa siihen, että asiat kääntyvät parhain päin, meillä molemmilla! ♥
   Kevätauringon lämpöä ja valoa viikkoosi ♥

   Poista
 3. Voi miten upeat maisemat!

  Toivottavasti kaikki järjestyy. Tiedän, minkälaista on odottaa asioita, joihin ei itse voi vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ympäröivän luonnon kauneus oli taas todellista sielunhoitoa. Niin tyynnyttävää ja ikävät ajatukset karkoittavaa.
   Kiitos Sussi ♥

   Poista
 4. Tiedän todella tuon tunteen, kun joutuu odottamaan. Täältä löytyy nimittäin ihan yhtä huono odottaja =D. Vaan meri on upea kuten oli jälleen kuvasisikin =). Ihanaa viikon alkua, toivottavasti asiat ratkeavat pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, muistan joskus lukeneeni blogistasi tuosta todella tutusta luonteenpiirteestäsi ;D
   Asioiden ratkeamista joudun odottamaan vielä jopa juhannukseen saakka. Toivon toki, että jotain selvyyttä saataisiin jo aikaisemmin, mutta nyt ei auta tämän kärsimättömän muuta kuin odottaa...
   kyllä tässä luonne vahvistuu ;)
   Ihanaa viikkoa myös sinulle Katinka ♥

   Poista
 5. Ihanan rauhaisia hetkiä saaressa! Osaan eläytyä myös malttamattomaan odottajan rooliin, kun meilläkin moni asia odotuttaa. Se on hyvin ärsyttävää, kun haluaisi asioiden etenevän ja itse ei voi niihin juurikaan vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meren katselulla ja kuuntelemisella on meditatiivinen vaikutus mieleen. Ehkäpä juuri siksi minä, levoton sielu, rakastankin merta niin paljon :)
   On kieltämättä melkoisen ärsyttävää ja turhauttavaa odottaa tiettyjen asioiden ratkeamista. Pakko vaan nöyrtyä ja odottaa, mutta kovinkaan kärsivällisesti en sitä edelleenkään osaa tehdä ;)
   Mukavaa viikkoa sinulle NJ ja toivottavasti asiat alkavat siellä teilläkin pian etenemään ♥


   Poista
 6. Luonto, ja meille joillekin erityisesti saaristo, on kyllä ihmeellinen tasapainottaja. Sekin on mystistä, miten merelle vietetyn viikonlopun jälkeen tuntuu kuin olisi ollut viikon lomalla. Joskus saattaa olla aika väsynytkin, mutta mieli on aina levännyt merellä vietetyn ajan jälkeen.

  Tuo ensimmäinen sumukuva on ihanan mystinen!

  Voimia odotteluun ja toivotaan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tasapainottaja on hyvä sana kuvaamaan saaristoluonnon positiivista vaikutusta. Aikakin kulkee ihan omaa tahtiaan merellä, mikä on tosiaankin mystinen, mutta sitäkin mukavampi juttu =D
   Kiitos Merenneito ♥ Luottavaisin, vaikkakin kärsimättömin mielin jään odottelemaan asioiden etenemistä. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 7. Moi Ansku - kiitos kommentistasi Virtauslankaan. Se luettiin ja aiottiin julkaista, mutta nakkisormet osuivat kännykän mininäytössä kohtaan poista.... Sorry ja kiitos joka tapauksessa kivasta kommentista. Mielettömän hienoja otoksia on filmillesi tallentunut. Suosikkini on tuo kivi, aallot, meren tuomaa roskaa ja upea taivas - kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä kestä kiittää ja hei, täällä ilmoittautuu yksi nakkisormi lisää =D
   Kiitos itsellesi erittäin kauniista ja kannustavista sanoistasi!


   Poista
 8. Ihania kuvia. Vautsi mitkä kontrastit kuvassa, jossa taivas on sinivioletti ja meren pintaan osuu aurinko ja aallon pärskähdyskuva :-).
  Ihana kun osaat nauttia merimaisemista - ja välittää sitä hetken kauneutta blogilukijoille myös :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu! Kaunis kiitos sinulle ♥

   Poista
 9. Lukematta paras, eli syvennyin pelkästään näihin luviin. Ne on upeita ja herättävän halun itsekin lähteä saaristoon- No kunhan saaristovenekausi alkaa, niin sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen saariretkeä lämpimästi :)
   Itse muuttaisin vaikka pysyvästi saareen asumaan, jos se vaan olisi mahdollista. Sitä se saarihulluus teettää ;)

   Poista
 10. Ihania kuvia! Kiitos että pääsin kuviesi kautta merenrantaan jonne kaipuu suuri. Rakastan merta, minä keski-suomalainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle kovasti! Sanasi ilahduttavat ja toivottavasti kuvat helpottavat suurta kaipuutasi edes hiukan ♥

   Poista