perjantai 17. huhtikuuta 2015

Pikapostaus

Heissulivei! Kiirettä on pidellyt jo pääsiäisestä asti ja sama tahti näyttää vaan jatkuvan, huhhuh! Avainsanoja pyörityksen keskellä ovat olleet hiominen, lakkaaminen, powerpoint, opinnäytetyö, opintokäynnit, etätehtävät, pihatyöt, isäni syntymäpäivät ja sokerina pohjalla veneen lasku! :)

Tosiaankin tiistaina 14.4. pulahti paattimme kylmään meriveteen ja voi veljet sitä ilon ja innostuksen määrää kun näin sen siellä omassa elementissään kyljet kiiltäen killumassa. Keskiviikkoiltana ensin tyhjennettiin parvi venekamppeista, jotka sitten lastattiin pakettiautoon ja nyt ne ovat, uskomatonta kyllä, ihan jokainen laitettu paikoilleen (saatu mahtumaan) veneeseen, joka on siis lähtövalmiina kevään ensimmäiselle saariretkelle.

Kelit ovat tyypillisesti keväisen keikkuvaiset, joten sen mukaista on ehkä menokin merellä, vaan eipä haittaa. Lähisaari saa perinteisesti jo kuudetta kertaa olla kevään ensimmäinen kohde, joten jo teille lukijoillekin hyvin tutuiksi tulleista maisemista on siis luvassa kuvia ja juttuja.

Tässä muutama otos vauhdikkaan viikon varrelta.


Nyt on pakko tehdä vielä pikasiivous ja käydä pikaisesti kaupassa, mutta rantaan kun pääsen ja saan köydet irrotettua, niin siihen loppuu kiire ja hulina. Vauhti ainakin, sillä putputpaattimme ui syvällä ja etenee hitaasti, mutta toivon mukaan varmasti kohti saarta ;)
Toivottavasti sitten sunnuntaina ehdin myös kaikessa rauhassa lueskelemaan omia suosikkiblogejani, jotka ovat jääneet ihan paitsioon tämän kaiken hulinan keskellä.
Nyt toivotan teille kaikille rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua!16 kommenttia:

 1. Kiitos pikapostauksesta! Aikaisessa olette, kun jo on vene vedessä. Mutta niinkuin kerrotkin, kiirettä on pitänyt. Ja koirulikin on innoissaan keväästä :)
  Hienoa, keväistä viikonloppua teille. Merimatkailu alkakoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia! Kiva kun piipahdit blogissani ja piristit päivääni kommentillasi :)
   Pikkuisen urakkaluonteiseksi meni veneen laittaminen laskukuntoon tänä vuonna, mutta nyt kun kroppa on toipunut urakasta, on fiilis ihan huippuhieno.
   Työn jälkikin on ihan tyydyttävä ja puuosien kunnostus jatkuu vielä omassa kotilaiturissa kunhan kelit ja merivesi lämpenevät.
   Koiruus riemuitsi ensimmäisestä saariretkestä kuten mekin ja huomenna kuvia sekä hieman juttuakin aiheesta ;)
   Veneilykausi on nyt korkattu, jesss! :)

   Poista
 2. No on ollut vauhtia totisesti =D. Vaan ihana kun pääsette jo saareen. Meillä on edelleen vene vielä maissa, sillä otimme viime kesänä eestissä pienen kivikosketuksen ja sen myötä pitää pohjasta korjata, onneksi ihan pieni kohta. Mutta se vaatii lämpöasteita ja niitähän tässä ei ole tarpeeksi ollut =D. Nauttikaa nauttikaa, kyllä mekin ehkä viimeistää vapuksi päästään vesille =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aherrettu on ja palkintokin jo saatiin, kun päästiin saareen :) Huh, onneksi sentään pieni kosketus, ettei pahemmin käynyt! Lämpöasteet ovat olleet kortilla, mutta toivotaan että kelit pian lämpenevät!
   Kyllä me nautittiin ja kotiin tultiin tänään illansuussa. Saunan lämpö tuntui todella hyvältä kolean saareilun jälkeen, mutta oli se kyllä ihanaa!
   Vapuksi vesille on ollut meidän tavoitteena joka kevät ja toistaiseksi se on aina onnistunut. Tämä on aikaisin kauden aloitus meillä, ainakin toistaiseksi ;)
   Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle ja perheellesi!

   Poista
 3. JEE =D Te onnelliset! Onnea vuoden kohokohdasta, jaan niin täysin tuon pakahduttavan onnentunteen. Ihana tietää, että ihania aikoja on roppakaupalla edessäpäin =) Odotan innolla seikkailutarinoitanne kauden varrelta. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Myy! :)
   Koleaa keliä enimmäkseen piteli, mutta eipä haitannut yhtään kun vaatetus oli asianmukainen ja veneessä on tehokas lämppäri ;)
   Huomenna kuvia ja vähän juttuakin kauden aloitusretkestä lähisaareen :)
   Kiitos samoin sinulle oikein mukavaa veneilyviikonloppua!

   Poista
 4. Onnittelut, että vene on vedessä ja kaikki tavaratkin jo paikoillaan! Se on kova urakka. Meilläkin on niin paljon tavaraa, että siinä tarvitaan pieni "muuttoauto", että kaikki taas saadaan kuljetettua sinne :) Kyllä täälläkin jo kovasti odotetaan kauden alkua!
  Terveisin Maarit
  s/y Solsidan
  http://sy-solsidan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit onnitteluista sekä kivasta kommentistasi! :)
   Pakettiautollisen verran saimme mekin taas tavaraa veneeseen mahtumaan ja pieni ihme on, että se silti pysyy pinnalla ;)
   Viileää on vielä vesillä, mutta silti sinne vaan mieli tekee lähteä.
   Kävinkin tässä jo pikaisesti tutustumassa blogiisi ja liityin saman tien lukijaksesi! Nyt lähden lukemaan postauksiasi oikein ajan kanssa.
   Tsemppiä teille veneen laskukuntoon laittoon ja ihanaa kauden aloitusta, sillä ihan kohta se on teilläkin edessä :)

   Poista
 5. Hienoa, että saitte veneen vesille - onnea uudelle kaudelle siis! :) Mielenkiinnolla juttuja ja kuvia odottelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vedenneito! Kaunista oli, mutta kylmää. Onneksi on uudenkarhea ja tosi tehokas lämmitin veneessä ;)
   Huomenna luvassa postaus aiheesta :)

   Poista
 6. Hieno juttu! Kiva, että pääsette taas vesille!

  Ihanat kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä ollaan oltu ihan innoissamme ja onnessamme =D
   Kiitos Sussi! :)

   Poista
 7. Vau - ihanaa! Teilläkin on jo vene vedessä! Tästä se lähtee ja maalliset huolet tai kiireet eivät mahdu veneeseen :) Voimia elämän haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Huippuhyvistä fiiliksistä ollaan nautiskeltu ja kaikki maalliset murheet unohdetaan sinne minne ne kuuluvatkin eli maihin ;) Merellä puhaltavat huolettomat ja hyvät tuulet =D
   Kiitos Merenneito, tästä se taas lähtee ♥

   Poista
 8. Ihanata aikaa teille !! Ja nyt saadaan taas upeita merikuvia. Kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri sitä! =D
   Voi miten kauniisti sanottu, kiitos! :)

   Poista