lauantai 13. joulukuuta 2014

Päivä Porvoossa

Täydelliseen joulutunnelmaan pääsin tänään Porvoon vanhassa kaupungissa, missä vietimme todella kivan päivän hauskalla ja hulvattomalla naisporukalla. Kiitos Ninsku, sisko ja tytöt ihanasta, iloisesta seurastanne! :)

Menomatka oli kelin puolesta hieman haasteellinen, sillä lunta oli satanut aamuyön aikana reippaasti ja sade jatkui edelleen lähtömme jälkeenkin. Moottoritietä ei yllätykseksemme oltu aurattu vielä klo 10 mennessäkään, jolloin käänsin auton keulan kohti Porvoota. Pääsimme kuitenkin ehjinä perille ja rynnistimme innosta puhkuen kohti lukuisia, toinen toistaan ihanampia pikkuputiikkeja. 


Välillä oli ihan pakko käydä tankkaamassa sokeritasapainot kohdilleen ;)


Mun bloggaavat tonttutytöt.  Ai miten niin samanlainen maku? =D


Nyt jos koskaan on viimeinen hetki alkaa tonttuilemaan, sillä Jouluun on enää 11 yötä! ;)


16 kommenttia:

 1. Porvoo pitäisi nähdä just näin jouluna. Kiva reissu teillä, ainakin kuvista päätellen.
  Ja nuo bloggaavat tonttutytöt - ne kuuluisi sarjaan "löydä 5 eroavaisuutta" :) Hetken luulin nopealla vilkaisulla että olet leikitellyt kuvalla ja tuplannut tytön. On todella sama maku pukeutumisessa ja asennotkin samat. Hauska kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaoin facebookissa edellisenä päivänä kuvan lumisesta Porvoon vanhasta kaupungista ja esitin nöyrän toiveen saada edes hieman lunta. Noh, saimme sitä "hieman" enemmän ;)
   Tytöt olivat sattumalta pukeutuneet lähes identtisesti. Hiusten väristä ja pituuserosta tulisi heti ainakin 2 eroavaisuutta =D
   Nauratti kun tytöt pyörivät samoja asioita kuvaten. Nappasin heistä muutaman kuvan ja tämä oli mielestäni hauskin.
   Kiitos Orvokki! :)

   Poista
 2. Teillä on varmasti ollut upea päivä, ainakin kuvat olivat upeat! Ja Porvoo on kyllä todella upea kaupunki. Kiitos että pääsimme mukaasi kuvien kautta =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Katinka ja ihanaa että tulit mukaan! :) Kivaa meillä kyllä oli ja tuo vanha kaupunki on niin viehättävä puutaloineen, mukulakivikatuineen ja jouluisessa asussaan, että ilman luntakin sieltä löytää oikean vanhan ajan joulun tunnelman :)

   Poista
 3. Olipa todella suloista ja mitkä kaffeherkut teillä on ollutkaan! Tuo viimeinen kuva oli hauska, luulin ensin että se on trikkikuva, mutta löysin sitten tonttutytöistä pieniä eroavaisuuksia :)

  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi- ja sokerihammasta alkoi kolottamaan kesken shoppailun ja kävelyn, mutta tuoltahan helpotusta molempiin oli tarjolla monessakin idyllisessä kahvilassa :)
   Pitkänhuiskeat, blondit tonttuneidot saivat hymyileviä katseita osakseen, ehkäpä joku jopa hetken luuli näkevänsä asioita kahtena ;)
   Kiitos Merenneito ja oikein ihanaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 4. Teillä oli varmasti hurmaava päivä. Porvoo lumisateen jälkeen, voi miten täydellisen kaunista! Ihanat "tonttutytöt" punaisissaan. Olisipa ihanaa, jos ehtisi vielä Porvooseen päiväksi ennen joulua. Hyvää joulun odotusta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla vanhassa kaupungissa on ihan oma, viehättävä tunnelmansa. Toivon, että sinä ehdit vielä ennen joulua käydä Porvoossa. Kiitos NJ ja oikein mukavaa joulun odotusta sinulle sekä perheellesi! :)

   Poista
 5. Tunnelmallisia kuvia! En ole koskaan ollut Porvoossa joulun aikaan, selvästi pitäisi käydä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! :) Suosittelen lämpimästi vierailua Porvoon vanhassa kaupungissa, joka minun mielestäni on parhaimmillaan kesäaikaan sekä juuri näin joulun alla. Kapeilla sivukujilla mukulakivillä astellessa tulee helposti ihmetelleeksi mitä aikakautta nyt oikein eletäänkään.

   Poista
 6. Mun pojat ovat kiukkuisia, kun olen pikkulapsiaikana pukenut heidät samanlaisiin vaatteisiin. Myöhemmin sitä voi sitten jakaa saman maun ihan vapaaehtoisesti ;)

  Tunnelmallinen Porvoo on varmasti oikea paikka hakea joulumieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin puin tytöt samanlaisiin vaatteisiin, tosin en niitä itse koskaan ostanut, vaan silloisen anoppini äiti teki mekkoja, takkeja ym. asuja tytöille. He eivät ole olleet yhtään vihoissaan siitä, päinvastoin, mutta pojilla taitaa tilanne olla hieman toinen ;)
   Nyt parinkympin molemmin puolin kun ovat iältään, ei heitä haittaa jos sattuvat ostamaan samanlaisia vaatteita ja aika usein niin käy =D
   Tästä vanhassa kaupungissa käymisestä on tullut tälle meidän naisporukalle joka vuotinen perinne ja viimeistään tämä reissu tuo joulumielen.

   Poista
 7. Tuo ylin kuva on niin hurmaava, kaunis kaupunki puutaloineen!
  Hieno kuvakooste, tyttöjen on mukava!
  Olen käynyt vain kesällä ja silloin kuuluu ohjelmaan etanaravintola sekä suklaapuoti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Vikki! :)
   Vanha kaupunki on todella viehättävä ja suklaapuodissa mekin aina käymme, on sitten kesä tai talvi ;)

   Poista
 8. Porvoo on itselleni jonkinlainen "pyhiinvaelluksen" kohde. Mukava näitä oli katsella. Vähän heikkona ja persona pakko tunnustaa että leivokset kiihdyttivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen Porvoosta on tainnut tälle meidän pienelle naisporukallekin tulla, sillä joka vuosi tuonne vanhaan kaupunkiin ja sen tunnelmallisille, kapeille kujille on päästävä kuljeksimaan.
   Tuo kahvila on juuri meidänlaisten heikkojen ja makealle persojen paratiisi :) Kiitos sinulle kommentista ja oikein hyvää sekä rauhallista Joulua!

   Poista