sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kivinen Katariina, osa 2

Tänään olikin kirpsakka pakkanen eikä kuvia tullut kovin montaa otettua, sillä koiruus ei halunnut pysähdellä. Taisi pakkanen nipistellä sen pikkutassuja.
Tässä kuitenkin vielä eilisiä kuvia. Olen aiemminkin laittanut tänne linkkejä Kotkan puistojen sivuille, mutta mikäli uusimpia lukijoita kiinnostaa, niin täältä löytyy lisää tietoa Katariinan meripuistosta, josta nämä kuvat on otettu. Käyn siellä aika usein ulkoiluttamassa niin itseäni, kameraa, kuin koirapoikaakin. Niin ja blogin tämänhetkinen bannerikuvakin on muuten tammikuussa otettu samaisen puiston korkeimmalta kohdalta.
Ensimmäisessä kuvassa näkyy kivien lisäksi hieman niitä eilen mainitsemiani jäähileitä, jotka helisivät kauniisti aaltojen liikkeessä. Pysähtyessäni kuvaamaan ja kuuntelemaan jäiden helinää, alkoi hiljalleen satamaan lunta, eli kameran linssissä ei ole roskia, vaan kuvassa näkyvät hippuset ovat siis lumihiutaleita ;)Tämä paljonpuhuva katse kertoi, että nyt on aika lopettaa kuvaaminen ja lähteä liikkeelle. Aurinko menikin pilveen ja lunta alkoi pyryttämään sakeammin, joten tyytyväisin mielin lähdimme molemmat tepsuttelemaan takaisin autolle.


Onnen ja ilon hippusia viikkoonne 


12 kommenttia:

 1. Aloinkin heti ihailemaan tuota banneria, mieletön kuva! Ja upeita kuvia muutenkin ja maisemia. Mummini 93v on Kotkasta kotoisin ja muistan vain Hevossaaren maisemat joissa mummin vanhemmilla oli ihana kesäpaikka. Muutoin Kotka ei ole tullut niin tutuksi. Vaikka täältä Porvoosta ei edes huima matka olekaan. :)

  Ihanaa uuttavuotta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Bannerikuvan otin yhdestä mielipaikastani, jossa olen monet kerrat istunut ja nauttinut maisemista ja antanut tuulen tuivertaa kaikki ikävät ajatukset päästäni ;)
   Minä olen pääkaupunkiseudulta kotoisin ja asunut Kotkassa kohta 8 vuotta. Tämä on pieni kaupunki ja tuolta Katariinastakin on Hevossaareen matkaa vain vajaat 7 km :) Kotkassa kaikki on lähellä.
   Kaunis Porvoo on minulle tuttu lähinnä vain vierasvenesataman ja vanhan kaupunkin osalta, sillä molemmissa olen lukuisia kertoja elämäni aikana käynyt.
   Eihän sieltä Porvoosta ole tänne matkaa kuin 80 km ja uutta moottoritietä kun nyt pääsee huristelemaan, niin ei matkaan kulu kuin viitisenkymmentä minuuttia. Pikku vinkkinä mainittakoon että Kotka on kaunis kesäkaupunki ;)
   Kiitos Tiia mieltäni kovasti piristäneestä kommentistasi ja toivotan myös sinulle Onnellista ja Ihanaa Uutta Vuotta ♥

   Poista
 2. Ihana lumihiutaleinen söpöliinikoira! Ja mikä katse :-D.
  Ihanasti olet saanut napattua hennot valonpilkahdukset. Ihanaa, valo lisääntyy :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo katse. Sitä on vaikea vastustaa ja pikkukoiruus taitaa tietää sen =D
   Kiitos sinulle! Valoa ei viime kuukausina ole todellakaan liikaa ollut, joten jokaisesta hennostakin pilkahduksesta on otettava kaikki ilo irti ;)
   Ihanaa todellakin, että päivät pitenevät ja hei, kevättä kohti mennään, hitaasti mutta varmasti :)

   Poista
 3. Näyttävä paikka! Hyvää vuodenvaihdetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi ja oikein hyvää vuodenvaihdetta myös sinulle! :)

   Poista
 4. Noissa maisemissa kelpaa kuvata ja kun sen vielä noin osaa, niin kannattaakin! :) Koirat ne tietää, mistä narusta vetää, kun jotain haluavat - vain yksi merkitsevä katse riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa taas siellä, kiitos! ♥
   Sellaisia nuo koiruudet ovat ja tuollakin mokomalla niin söpö nassu että harvoin pystyn sitä vastustamaan =D

   Poista
 5. Kävin viime kesänä siellä FOTO PR:ssä ja sieltä neuvottiin tämä paikka, oli kyllä ihana.
  Kauniita kuvia ja ihan huippu tämä alin. Hymyilyttää ihan pakosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olisipa ihana nähdä sinun ottamia kuvia Katariinasta!
   Kiitos Vikki! ♥ Sait minutkin hymyilemään :)

   Poista
 6. Upeita kuvia jälleen! Ja voi ei mikä nappisilmä, sydämmeni suli ihan titaalisesti <3 <3 <3. Ei voi olla suloisempaa nahkanappinenua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sinulle Katinka! ♥
   Hih, voit arvata että hieman on lellitty tämä pikkukaveri, kun on niin vaikea vastustaa tuota suloista nassua =D

   Poista