lauantai 27. joulukuuta 2014

Kivinen Katariina osa 1

Meri on täällä kotivesillämme edelleen auki ja tänään Katariinan puiston rannassa kuulin sekä aaltojen tuttua loisketta, että pienten jäähileiden helinää. Joutsenia en ilokseni nähnyt, eli oletan niiden tulleen järkiinsä ja lähteneen pakkasta pakoon lämpimämpiin maisemiin. Pikkukoiruus puolestaan innostui nuuskuttamaan lukuisia, ihan rannan tuntumastakin löytämiänsä jänisten jälkiä ;)

Napsin kuvia upean sään, sekä tuttujen ja aina vaan yhtä rakkaiden merimaisemien innoittamana.
En jostain syystä osannut tällä kertaa päättää, mitkä kuvat valitsen, joten laitoin tähän postaukseen pelkkiä pystykuvia ja seuraavassa postauksessa onkin luvassa sitten niitä vaakakuvia :)

Aurinko paistoi pilvien lomasta lähes koko parituntisen kävelykierroksemme ajan ja matalalta loistaessaan se onnistui "polttamaan puhki" useimmat kuvani, kuten monesti ennenkin, huoh. Toki kuvistani löytyy paljon muitakin teknisiä vajavaisuuksia, mutta niistä huolimatta, toivon teidän viihtyvän näiden talvisten merenrantamaisemien parissa. Rakkauteni näihin kivisiin rantoihin ja tänäänkin taas kauniin kultaisena kimmeltävään mereen toivottavasti välittyy kuvistani.

Ellei olisi tuullut niin kylmästi, olisin tuijotellut merelle varmasti vieläkin pidempään, tosin pikkukoiruus olisi voinut siinä kohtaa kyllä hermostua ja pinkaista omille teilleen ;)Loppuun vielä kuva uskollisesta kanssakulkijasta, joka jaksaa aina yhtä kärsivällisesti ja kiltisti odottaa, kun vähän väliä pysähtelen kuvaamaan tai muuten vaan ihailemaan maisemia :)


Suureksi ilokseni ja riemukseni huomasin, että arjahanne on liittynyt lukijaksi, tervetuloa!  Siltä varalta, että olen unohtanut toivottaa jonkun toisen, tai ehkä kolmannenkin lähiaikoina lukijaksi liittyneen tervetulleeksi, toivotan teidät kaikki yhteisesti, tässä ja nyt, koko sydämestäni tervetulleiksi mukaan Tuuliin ja Tyrskyihin ♥ 10 kommenttia:

 1. Rakkautesi mereen ja rantaan välittyy hienosti upeissa kuvissa - ja tunnen samoin kun katselen näitä maisemia.

  VastaaPoista
 2. Minä voisin myös viettää päivät ja illat kävellen rannalla ja ihaillen meren kauneutta. Aina maisema on erilainen, valoineen, väreineen, aallon liikkeineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merimaisemissa hienointa on varmaankin juuri tuo vaihtelevuus, eikä niihin sen takia voi koskaan kyllästyäkään :)

   Poista
 3. Kiitos♥
  Seisoin tuokion tuulessa, meren lumoon katsellen minäkin. Kuvissasi sain sen hetken!Ja kuulin aaltojen vaimean laulun♥
  Luonto on ihmeellinen. Sen jakama kauneus on suuri lahja!

  Täältä karvaturri pääsi aamumetsälenkille rakkaan kanssa. Minä jatkan toipumista, huoh.

  Valoa ja valoisuutta vierellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanainen ♥ Olen hyvin kiitollinen tämänhetkisen kotikaupunkini lukuisista puistoista, kaikista merenranta-alueista sekä lähellä sijaitsevista laajoista metsäalueista, joissa voin liikkua ja nauttia luonnon kauneudesta ympäri vuoden.
   Voi sinua, toivon todella, että flunssa hellittäisi viimeinkin otteensa ja päästäisi sinutkin nauttimaan upeasta talvisäästä.
   Voimia sinulle toipumiseen ja valoa viikkoosi ♥

   Poista
 4. Ihastuttavia kuvia maisemista, joissa silmä lepää! Löysin blogiisi Riihipirtin kautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että löysit tänne Tuuliin ja Tyrskyihin! Kaunis kiitos kannustavasta kommentistasi ja lämmin tervetulotoivotus sinulle Hitunen ♥

   Poista
 5. Kiitos ihanaisista kuvista! Ei varmaan haittaa, jos tähän vuodenaikaan aurinko polttaa kuvia puhki:)
  Ihastuin kovin rannan kivien lämpöiseen sävyy, vaikka kylmä meri niitä huuhtookin.

  Mukavia kuvausretkiä sinulle ja koiruudelle loppuvuodeksi ja kuvauksellista ja nautinnollista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaista herkkua tuo auringonpaiste on viime kuukausina ollutkin, joten eipä sen kirkkaus taida kuvissakaan pahasti haitata =D
   Kiitos kovasti Terttu! Oikein ihanaa ja iloista uutta vuotta sinulle! :)

   Poista