sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Inspiraatiohaaste


Sain inspiraatiohaasteen Haaveena hyvä kuva -blogin Katinkalta. Lämmin kiitokseni sinulle Katinka todella kauniista ja imartelevista sanoistasi! Iloisena ja ylpeänä otan haasteen vastaan ja esittelen kolme kiinnostavaa blogia.
Olen oikeastaan vasta veneilyharrastuksen sekä varsinkin tämän blogini myötä alkanut ihan tosissaan kiinnostumaan valokuvaamisesta, joten olen ihan aloittelija, mutta todella innokas sellainen ;) On ollut hienoa löytää toinen toistaan upeampia bloggaajia, joiden kuvat ja tarinat tempaavat mukaansa kerta toisensa jälkeen sekä tuottavat lukijalleen paljon hyvää mieltä, iloa ja inspiraatiota!

Hirmuisen vaikeaa valita vain kolme näistä kaikista lukemistani upeista blogeista, (ja jotka eivät jo tähän mennessä olisi tätä haastetta saaneet) mutta tässä pitkän jahkailuni ja pähkäilyni tulokset lyhyiden perustelujen kera:

Purjeen viemää -blogista löytyy lukematon määrä upeita kuvia, joista itseäni eniten ihastuttavat luontokuvat. Ne puhuttelevat minua erityisesti herkkyydellään ja kauneudellaan. Voisin tapetoida niillä vaikka kokonaisen seinän!

Raikas, tyylikäs, värikäs ja moniulotteinen Tuulian tarinoita -blogi on kuin virkistävä tuulahdus helteisenä kesäpäivänä. Ihastuttava tuttavuus, aivan kuten blogin takaa löytyvä Tuuliakin!

Villa Idur -blogi kertoo mm. saaristosta, merestä ja vanhan kalastajatilan entisöinnistä, joten tarjolla on rutkasti inspiroivaa ja mielenkiintoista tarinaa sekä kauniita kuvia!

Otattehan ihailuni vastaan kannustimena, ellette halua jatkaa tätä haastetta eteenpäin.

Iloisin ja inspiroitunein mielin
Ansku :)


10 kommenttia:

 1. Hyvät valinnat, mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää alkanutta viikkoa sinulle myös! :)

   Poista
 2. Ihanaa, että otit haasteen vastaan =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän nyt oli itsestään selvää, mutta tuo valitseminen oli kyllä tosi vaikeaa. Kiitos vielä sinulle, olen todella otettu ja iloinen! Mukavaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 3. Kiitos ihanainen Ansku! Voi miten kauniisti ja raikkaasti sanottu. Hymyilen. Otan haasteen vastaan.
  Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että otat haasteen vastaan! Olet todellakin ansainnut sen! Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin! :)

   Poista
 4. Voi kiitos Ansku!! Tuntuu niin kivalta saada tällainen tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä Pilvi, jos kuka, olet todellakin ansainnut tämän tunnustuksen! :)

   Poista
 5. Ihana Ansku <3. Minä täälä hitailla kaamoksessa. Silmät ristissä laahustelen. En ole huomannut lukea ihanaa haastettasi ja iiik ihanaa ja niin juuri nyt niin valoa pimeyteen antavaa palautetta. Iso Hali :-). Otan asian työn alle mietintään :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niin tuttua minullekin olla hitaalla tähän aikaan vuodesta =D Tosi kiva, että huomasit haasteen ja muistutan vielä, että ellet halua jatkaa sitä eteenpäin, toivon sinun kuitenkin ottavan ihailuni vastaan kannustimena.
   Kuvasi tuovat iloa ja inspiraatiota paitsi minulle, myös monille muille :) Olet todellakin ansainnut tämän tunnustuksen! Lämmin halaus sinulle sinne kaamoksen keskelle ♥

   Poista