sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Syksyisiä sävyjä

Edellisessä postauksessa lupasin tyrskykuvia ja niiden mukanaan tuomia tunnelmia. En kuitenkaan pysty nyt niistä ajatuksista enkä asioista kirjoittamaan. Kirjoitan niistä kyllä vielä ja varmasti tässä ihan lähiaikoina, kunhan tietyt tilanteet muuttuvat (toivottavasti) parempaan suuntaan. Nyt tarvitaan tavallistakin vahvempaa uskoa ja luottamusta tulevaan sekä paljon positiivista ajattelua, joihin haluan keskittyä myös täällä blogissani.

Perjantaina lähdimme saareen täysin tyynessä ja aurinkoisessa säässä. Nuokoissa ei ollut lisäksemme kuin neljä muuta venekuntaa. Ilta oli varsinkin vuodenaikaan nähden todella lämmin sekä lumoavan kaunis ja hiljainen. Suojaisassa poukamassa oli hyvä nukkua ja vielä ennen nukahtamista ihailin tummaa yötaivasta, jossa miljoonat tähdet loistivat kirkkaina.

Eilen siirryimme hieman tuulisemmassa säässä Majasaareen, jossa teimme myös Riisiön saaren kokonaan kattavan kävelykierroksen. Palatessamme väsyneinä takaisin veneelle ruoanlaittoon, juttelimme hetken savustuspuuhissa olleiden kalastajien kanssa. He kertoivat palanneensa juuri hailiverkoilta, joista olivat saaneet saalista reilut 70 kiloa. He halusivat lahjoittaa muutaman kilon meillekin, joten seuraava tunti sujui rattoisasti kalojen perkuu- ja paistopuuhissa.

Lienee turha mainita, että voissa paistetut, vastapyydetyt silakat maistuivat hurjan hyviltä myös pikkukipparin mielestä :)

Joko syödään?
Korkealta myös pieni näkee pitkälle!
Pieni on myös kaunista.
Syvänsininen meri ja auringonvalossa kirkkaan keltaisina loistavat lehdet loivat kauniin kontrastin.
Olkaamme kirkkaina loistavia tähtiä toisillemme ja tuokaamme auringon lailla väriä ja valoa tummissa vesissä kulkeville.


Tervetuloa lämminhenkiseen lukijajoukkooni Ammari & photoJanna 


10 kommenttia:

 1. Tuo teidän pikkukippari valloittaa kyllä sydämmen, hän on aivan ihana! Mitkä nappisilmät =). Kauniita kuvia, ja olit saanut ihanasti jo ruskaa kuvattua. Minä en ole vielä sitä päässyt oikein näkemään, ihan pikkuisen muutama lehdet vasta kellertävät. No, pian varmasti tulee tännekin. Ihanaa alkavaa viikkoa ja voimia ja positiivisia ajatuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Katinka! Hän on kyllä supersuloinen, paitsi silloin kun keksii tehdä jos jonkinmoisia koiruuksia ;) Tällä kertaa hän oli ihan kiltti koko reissun ajan ja saikin palkaksi kiltteytensä sekä ahkeran kerjäämisen ansiosta voissa paistettuja silakoita =D
   Ruskaa alkaa pikkuhiljaa näkymään näillä kulmilla, joten eiköhän kohta siellä teilläkin. Kiitos samoin sinulle ihanaa tulevaa viikkoa!

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja värit! Itse katselin ruskaa suppilovahveroretkellä ja ruskan katseluksi se jäikin, kun sieniä ei juurikaan löytynyt.
  Voimia ja aurinkoa sinulle tulevaan viikkoon! Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin havittelin sienisaalista saaresta kotiin tuomiseksi, vaan haaveeksi jäi. Paistettuja silakoita sentään tuotiin kotiin pari kiloa, kiitos ystävällisten kalamiesten. Kiitos kovasti Terttu ja oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle! :)

   Poista
 3. Upeita kuvia! Tsemppiä kovasti sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos sinulle Nonna ♥

   Poista
 4. Ruskan värit ja meri ovat upea yhdistelmä, niin kaunista! Suloinen pikkukippari:)

  Voimia, tsemppiä ja iloa toivon sinulle koko sydämestäni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihana Sussi ♥ Kiitos! :)

   Poista
 5. Halaus ja voimia siihen, mikä on raskasta!
  Keltaiset koivut ja sininen meri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanainen! :) Samaa mieltä kanssasi ♥

   Poista