lauantai 19. huhtikuuta 2014

Puuhakasta pääsiäistä

Taudista toivuttuani olen joka päivä viettänyt tuntikausia rannassa veneen pohjan maalaus- ym. kunnostustöissä. Sääolosuhteet ovat suosineet kunnostuksien tekemistä paremmin kuin hyvin ja hommat ovatkin edenneet aikataulun mukaisesti. Huomenna on vielä viimeisen primer-kerroksen sekä myrkkymaalin sutimisurakat edessä ja sen jälkeen pohjatyöt on tehty. Maanantaina puramme teltan ja alamme vahailemaan veneen ylärakenteita mikäli säät pysyvät suosiollisina.
Aurinko on paistanut iloksemme ja riemuksemme joka päivä, mutta varmuuden vuoksi ostin torstaina iloisenkeltaisia kukkia kotia piristämään ja tuomaan pääsiäistunnelmaa.

Pari keltaista pääsiäistipuakin on löytänyt tiensä meille, mistähän ovat tulla tupsahtaneet? ;)Tulppaanien kaveriksi piti tietenkin ostaa myös sävyyn sopiva kynttilä.


Puuhakasta pääsiäispyhien jatkoa, mutta muistakaa myös levätä riittävästi! Nyt kauniita unia! :)


10 kommenttia:

 1. Teillä on ollut puuhakas pääsiäinen niinkuin otsikkosi kertoo. Meillä jäivät vene- ja mökkipuuhastelut tämän kevätflunssan vuoksi. No kevät jatkuu ja kyllä nuo hommat hoituvat myöhemminkin.
  Ja teillä on vene kohta vedessä, se on upeaa! Kevät on täällä! Kauniita unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on molemmilla lomaviikko, josta minulla meni ensimmäiset neljä päivää kokonaan sairastaessa. Viidentenä jaksoin sentään raahautua sen verran rantaan, että saatiin viritettyä pohjan maalausta varten suojateltta. Onneksi jäi vielä monta toimeliasta lomapäivää jäljelle :) Kevät on niin huippuihanaa aikaa eikä sisällä malttaisi millään olla. Kohta taas miehen avuksi rantaan. Aurinkoisia pyhänjatkoja sinulle! :)

   Poista
 2. Kerrassaan upeita pääsiäissäitä! Hienoa, että olette saaneet venehommat hyvin edistymään. Täällä on rentouduttu aivan urakalla ja venehommia ei ole edes aloitettu. Hyviä pyhiä ja pidetään peukkuja, että suotuisat säät jatkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säät ovat todella olleet huippuhienot! Onneksi tällaista perusteellista veneen pohjan kunnostustyötä ei tarvitse usein tehdä, sillä se vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Oi, ihanaa, että olette saaneet rauhassa rentoutua! Ihania, aurinkoisia pyhänjatkoja sinne teille myös! :)

   Poista
 3. Kauniita! Hyvää pyhää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoa ja iloa sinunkin sunnuntaihin! :)

   Poista
 4. Aivan ihanaa pääsiäisenaikaa näissä kuvissa ja tunnelmissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suloista sunnuntai-iltaa sinulle!

   Poista
 5. Kaunis koti ja Easter decoration!!
  Hyvää Pääsiäistä!! T: Marianne F.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! :) Hyvää pyhää sinulle!

   Poista