lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste, osa 7

Kymmenen kuvaa kesään haasteessa ollaan päästy jo seitsemänteen kuvaan, jonka kävin ottamassa tänään aamulla ennen kuin mentiin vanhempieni kanssa porukalla venettä vahaamaan. Tuulenpuuskat tuntuivat melkoisen viileiltä, mutta aurinko helotti lähes pilvettömältä taivaalta ja sen lämpö tuntui ihanasti iholla aina tuulen tyyntyessä. Nauroimme äidin kanssa kuinka kevään tullen emme kumpikaan malttaisi olla hetkeäkään neljän seinän sisällä. Meillä molemmilla on hirvittävä hinku päästä ulos nauttimaan valosta ja lämmöstä ja seuraamaan kevään edistymistä lähietäisyydeltä :)

Tässä vielä kaikki tämän vuoden puolella otetut kuvat vertailun vuoksi:

Tammikuu


Helmikuu


Maaliskuu


Ja tässä heleä huhtikuinen näkymä. Loputkin lumet ovat sulaneet ja pientä viherrystäkin on jo nähtävissä niin maassa, kuin puissa ja pensaissakin :)


Nautitaan nyt täysillä tästä yleensä lyhyimmästä vuodenajastamme, joka tänä vuonna kuitenkin alkoi suureksi iloksemme poikkeuksellisen aikaisin!


2 kommenttia:

 1. Tämä kevät on ollut ihanan pitkä. Meillä oli edelliset neljä vuotta valtavasti lunta ja todella pitkä talvi, joten tämä on tervetullutta vaihtelua:)

  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, lunta ja pakkasta on ollut kyllästymiseen asti viimeisinä talvina. Katolta piti lumia käydä pudottamassa monta kertaa ja pihalla olikin sitten kolmen metrin lumikasat, joiden sulaminen tuntui kestävän ikuisuuden ;)

   Kiitos samoin sinulle oikein mukavaa viikkoa! :)

   Poista