keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Sano se kukkasin

Iloon ja suruun, niin juhlaan kuin arkeenkin ovat kautta aikojen kuuluneet kukat. Muistan lapsuudestani ja nuoruudestani, että meillä kotona oli runsaasti viherkasveja ja joka viikonlopuksi äitini osti vielä lisäksi kimpun tuoreita leikkokukkia. Itse olen jatkanut tätä jälkimmäistä tapaa tai perinnettä, jos näin voi sanoa.
Kukat voivat myös tuoda lohtua surevalle, yksinäiselle tai sairaalle ja kertoa hänelle välittämisestä ja tuesta, vaikka sanoja ei aina välttämättä löydy tai pitkä välimatka rajoittaa tapaamisia.
Itse ostan kukkia joka viikko, vähintään kerran tai kaksi, ihan vain omaksi ja perheeni iloksi. Kotona on mielestäni paljon viihtyisämpää, kun sieltä löytyy ainakin se yksi kimppu kauniita, tuoreita kukkasia.
Tulppaanit ovat yksiä ehdottomia suosikkejani ja ne edustavat minulle kevättä, valoa ja veneen laskun lähestymistä.
Äitini tuo minulle usein iloisen värikkäitä ja monista eri kukista koottuja kimppuja. Tuo kaunis, keltainen krysanteemi on kuin pieni aurinko :)


Itse suosin useimmiten hieman hillitympää ja hempeämpää värimaailmaa.


Paitsi nämä viime joulunpyhinä jostain kumman syystä punaviinillä ja steariinilla tahritut, nyt jo pois heitetyt kaitaliinat, olivat kyllä alkujaan melkoisen räväkän punaiset ;)


Rakkaan mieheni minulle taannoin tuoma erittäin piristävä keltainen kokonaisuus :)


Ruusujen kauneus ja tuoksu ovat vertaansa vailla.


Tähän loppuun kuva viime keväältä. Se on yhdestä ensimmäisistä postauksistani ja tajusin juuri, että siitä ihan ensimmäisestä postauksestahan tuli jo viime viikon maanantaina eli 10.3. kuluneeksi tasan vuosi! Hurjaa vauhtia on aika mennyt ja huomaan vieläkin ajoittain hämmästeleväni sitä, miten antoisa ja tärkeä harrastus tästä bloggauksesta onkaan minulle tullut. Aluksi tämän blogin oli tarkoitus toimia lähinnä lokikirjana sekä elämän ns. kohokohtien tallennuspaikkana, mutta taisi mopo hieman karata käsistä, niin juttujen kuin kuvien ottamisenkin suhteen ;) En myöskään ikinä olisi uskonut että saisin edes montaa lukijaa enkä sitä, miten uskomattoman ihania kommetteja olen teiltä lukijoiltani saanut. Olette olleet mukana jakamassa ilojani ja surujani, matkanneet mukanani niin meren aalloilla kuin Saimaan tyynissä vesissä. Kiitos rakkaat blogiystävät tästä ensimmäisestä vuodesta ja toivon yhteisen taipaleemme jatkuvan vielä pitkään. Nämä iloisenväriset, keväiset tulppaanit ovat teille kaikille 
14 kommenttia:

 1. Lämpöiset onnittelut 1-vuotistaipaleesta siskonen! On ollut ilo löytää sinut ja viehättävä blogisi.♥

  Ihania kimppuja kuvissasi. Kukat ovat kuin elämä itse, niin kauniita ja ainutkertaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ♥ Sinä ilahdutat minua aina suuresti ihanilla ja lämpöä täynnä olevilla kommenteillasi. Pidän myös todella paljon kauniista ja herkästä blogistasi. Aurinkoa ja lämpöä viikkoosi siskonen ♥

   Poista
 2. Upeita, iloa tuovia kimppuja!

  Onnea 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 1-vuotiaalle! Onneksi olen tänne löytänyt, ja toivottavasti jatkat kirjoittelua ja kuvaamista!
  Aurinkoa kevääseen! Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihana Terttu, kiitos kauniista sanoistasi ♥ Auringon valoa ja lämpöä sinulle!

   Poista
 4. Ihania kukkasia :) Kevät terveisin Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat tuovat hyvää mieltä, kuten nämä kommentitkin :) Kiitos Suvi ja aurinkoista viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 5. Hei Ansku! Tupsahdin pienen paussin jälkeen taas tänne blogimaailmaan. Onnittelut yksivuotiaalle Tuulta ja Tyrskyjä- blogille ja sen viehättävälle kirjoittajalle! Tulppaanit ovat myös minun lempikukkiani! Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia, kiitos kovasti ja tervetuloa takaisin! :)

   Poista
 6. Kiitos itsellesi, on ilo ollut lukea tarinointiasi, on ilo ollut jakaa myös arkea kanssasi ja on ilo jatkaa blogiystävyyttä kanssasi!
  Nuo vihreävalkoiset asetelmat ovat ehdottomasti minun lempparini! Itse sain torstaina keltaisia tulppaaneja miesystävältäni oman päiväni kunniaksi. Tässä ne ilahduttavat pöydälläni.
  Ruusuista viikonloppua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa, kiitos! ♥ Todella suuri ilo minulle on jatkaa blogiystävyyttä kanssasi. Olet lämminhenkinen ja herkkä, suurisydäminen ihminen, kiitos että kuljet rinnallani. Aika hauska sattuma, jonka olin jo unohtanut (hyi minua) sain nimittäin itsekin taannoin omalta mieheltäni keltaisia tulppaaneja kera keltaetikettisen punaviinipullon ;) Jos löydän kuvan, taidankin lisätä sen vielä tähän postaukseen. Lämpöiset onnittelut sinulle vielä näin jälkikäteen ♥
   Keväistä, iloista viikonloppua sinulle! :)

   Poista
 7. Onnittelut! Kukat ovat kyllä mielestäni helppo tapa piristää omaa tai toisten mieltä! Toimivat jopa näin sähköisessä muodossa. Valkoiset kukat kuuluvat myös minun suosikkeihin.

  VastaaPoista