lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kuvahaaste, osa 6

Viime viikkojen ja päivien kelit ovat olleet kaikin puolin todella vaihtelevia. Lämpötilatkin ovat vaihdelleet nopeaan tahtiin ja yöpakkasen oltua vielä keskiviikon vastaisena yönä -13 asteen hujakoilla, päivälämpötilat ovat puolestaan kivunneet lähes +10 asteeseen. Tuulistakin on ollut ja mikä parasta, jäät ovat auringon, lämmön ja tuulten yhteisvaikutuksesta lähes kokonaan hävinneet! Todisteena mm. tuo bannerikuva, jonka otin tänään Katariinan meripuistossa. Aaltojen kohinaa ja sinistä vettä silmänkantamattomiin, ihan mahtavaa!

Tässä ensin helmikuun kuva, muut aiemmin otetut löytyvät täältä.


Tämä on napattu 23.2. noin klo 15 aikaan.Tämänpäiväinen kuva on otettu noin klo 12 maissa.


Vaikea uskoa, että eletään vasta maaliskuun 22. päivää! Viime vuonna reilua kuukautta myöhemmin alkoi vasta näyttää yhtä keväiseltä. Kylmä merituuli palautti meidät kuitenkin hyvin pian takaisin todellisuuteen ja kiiruhdimme kotipihan suojaan grillaamaan ja nauttimaan auringon lämmöstä sekä herkullisesta ateriasta. Seuraavassa postauksessa sitten enemmän kuvia tämän päivän kävelykierrokselta. 
Tässä vielä lähikuva tuosta koivujen oikealla puolella olevasta kasvista, joka on, mikäs muu kuin paju! :)


Leppoisaa lauantain jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Pitkien viime talvien jälkeen on kiva, että nyt kevät etenee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Yhtään ei tule talvea ikävä ;)

   Poista
 2. Tuo kuvahaaste on kyllä mainio juttu, ensi vuonna pitää pitää huoli, että ehdin mukaan. Ja mitä tulee aikaisempaan postaukseesi, niin leikkokukat ja etenkin tulpsut ovat kyllä niiiiiiiin ihania. Piristävät synkänkin päivän välittömästi. Ja oikeastaan kaikki kukat on ihania. Keväällä maasta punkevat krookukset ja narskut ja kaikki muut kevään ihmeet ja omenankukat ja kirskikankukata ja ja ja =D
  Ihana tuo sinun äidiltä tyttärelle periytynyt kukkatraditio. Taidanpa lainata ideaa =)
  Kaunista, aurinkoista ja kukkivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuvahaaste on kyllä tosi kiva. Minäkin sain sen ehkä hieman myöhässä, mutta laitan sen viimeisen kuvan sitten heinäkuussa ja voihan noita kuvia toki ottaa vaikka ympäri vuodenkin :) Tuo kukkatraditio alkoi alkoinaan siitä, kun meillä kerrostalossa asuessamme oli saunavuoro torstaisin, joten se oli sitten aina myös siivouspäivä =D Perjantaina äiti kävi vielä ostamassa kukkia ja niin koti oli valmis viikonlopun viettoa + mahdollisia ystävien/sukulaisten vierailuja varten. Suosittelen kukkatraditiota lämpimästi kaikille :) Kiitos kivasta kommentistasi ja kaunista, keväistä viikkoa sinulle myös! ps. tätä menoa jos kevät etenee, saamme kohta nauttia luonnonkukista sekä pihojen ja puutarhojen kukkaloistostakin, ihanaa! :)

   Poista