maanantai 3. helmikuuta 2014

Tuulta ja tuiskua

Niin se on jälleen tämäkin viikko polkaistu käyntiin. Enää vain kolme päivää ja sitten onkin jo taas perjantai, hih!
Ennen sitä palataan kuitenkin vielä menneeseen viikonloppuun. Saareen ei päästy kovan tuulen ja lumimyräkän takia. Tosin näin flunssan jälkimainingeissa, ei olisi ollut kovinkaan fiksua lähteä tuota kohtalaisen pitkää matkaa tarpomaan lumpparit jalassa ja reput selässä, vaikka olisi aurinko paistanut. Polttopuitakin olisi myös pitänyt kiskoa pulkassa koko matka, joten odotellaan rauhassa, että kelit ja kunto kohenevat.
Käytiin lauantaina kuitenkin meren jäällä tekemässä tämän talven ensimmäinen kevyehkö lumikenkäilykierros. Varsinkin pikkukoiruus oli innoissaan, sillä siskoni lähti mukaan lapinkoiransa Hillen kanssa. Vauhtia ei puuttunut ja lumi pöllysi, kun nämä kaksi painelivat menemään pitkin ja poikin jäätä. Kaverin kanssa kaikki on monin verroin hauskempaa.

Lumitöitä ei onneksi paljoa ole näin kun rivitalossa asutaan ja piha-alueet ovat pienet, mutta ihan riittävästi kuitenkin, varsinkin näin puolikuntoisille köhijöille ;)
Saunottuakin tuli molempina päivinä ja mikä sen ihanampaa, kun pakkasesta, tuulesta ja tuiskusta kotiin tullessa, leijailee saunan piipusta savun tuoksu. Kynttilöitä lyhtyihin ja saunan lämpöön rentoutumaan, ah nampsis!
Pikkukoiruus otti tosiaankin kaiken ilon irti lumesta ja pakkasesta, eikä tuulikaan sitä tuntunut yhtään häiritsevän. Onhan sillä ihan selvästi tässäkin kuvassa suupielet ylöspäin ;)


Riittävästi liikuntaa, riittävästi hyvää ruokaa ja sitten onkin paikallaan pienet palauttavat päikkärit. Näyttävät tulevan tarpeeseen pupullekin.


Tämä nesomaanikko on hyvin, hyvin iloinen, sillä ensi lauantaina on ohjelmassa bussimatka venemessuille muutaman muun saarihulluuteen sairastuneen kanssa, jipii! Viikko matelee todennäköisesti etanan lailla, mutta ei haittaa, kun tiedossa on jotain tosi kivaa mitä odottaa. Kaikille siis oikein mukavaa mateluviikkoa! :)


8 kommenttia:

 1. Voi mikä suloisuus tuo karvakasa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvakasa se tosiaankin on! Ja onhan se myös aika suloinen tapaus :)

   Poista
 2. Ai onko ne venemessut jo nyt! Olen käynyt messuilla muutamana vuonna ja jotenkin siellä vähän veneilykuume hellittää, jaksaa odotella kesää. Olen menossa Helsinkiin sunnutaista keskiviikkoon, joten tiedä vaikka ehtisin itsekin messuilla käydä. Täälläkin satelee nyt vähän, muuten keli on hyvä, melkein nollakeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tosi kiva päästä sinne fiilistelemään ja ehkä jotain pientä "tarpeellista" tulee ostettuakin ;) Perjantaina 7.2. on messujen avajaispäivä ja jatkuvat aina 16.2. saakka. Siellä on niin mukava kierrellä ja katsella hyväntuulisia ihmisiä ja kaikkea veneilyyn liittyvää mielenkiintoista tavaraa, niin ja tietysti niitä veneitäkin on ihan kiva käydä katselemassa :) Nollakeli täällä ja liukasta. Toivottavasti tulisi aikainen kevät.

   Poista
 3. Voi mikä lumihauva:) Suloiset kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Indi luulee vissiin olevansa lapinkoira :)

   Poista
 4. =D Nauran täällä ihan kippurassa, ihan mielettömän hauska lumipallo! On se mukavaa katsoa, miten eläimetkin osaavat ottaa elämästään ilon irti. Ja venemessuja odotetaan täälläkin. Vinkkinä, ellet ole saanut messuille ilmaista lippua, niin olin lukevinani Hesarista, että kun ostaa Messukeskuksen verkkokaupasta lipun etukäteen, saa sen kympillä. Sisäänpääsy ovella on 16 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indi on oikea ilopilleri, jonka touhuille saa nauraa lähes joka päivä =D Kiitos kovasti vinkistä, mutta ollaan jo maksettu venekerholle ns. pakettihinta, johon kuului pääsyliput ja bussimatkat. Täältä kaakonkulmalta tulee monta bussilastillista innokkaita veneilijöitä ja nesomaanikkoja lauantaiksi messuilemaan ;)

   Poista