perjantai 10. tammikuuta 2014

Valoa kohti

Kylläpä olikin työssäoppimisjakson ja joululoman jälkeen todella kivaa mennä kouluun ja nähdä kaikki ihanat luokkakaverit sekä tietysti eräs erityisen ihana opettaja! Paitsi että hänellä on lehmän hermot, niin hän myös jaksaa ja osaa aina tosi innostavasti, mielenkiintoisesti ja kärsivällisesti opettaa meitä. Olemmehan me oppilaat toki varsin valloittavia ja ihania persoonia kaikki, mutta emme todellakaan niitä ihan hiljaisimpia ja rauhallisimpia ;) En olisi ikinä uskonut miten hyvin itsekin jaksan keskittyä seuraamaan opetusta, mutta tämä ope se osaa hommansa!
Joululomasta sen verran, ettei se kyllä mitään varsinaista lomaa ollut. Joululeipomiset, siivoamiset, ruoat ym. jouluvalmistelut sekä lisäksi oli työstettävä sitä ensimmäistä tutkintosuunnitelmaa, mikä olikin yllättävän aikaavievä ja uuvuttava projekti. Varmaankin seuraavan suunnitelman tekeminen sujuu jo hieman vähemmillä hikipisaroilla ja hermojen menettämisillä, mitä minä sekä erityisesti mieheni toivomme todellakin! ;)

Tämä samainen opettaja neuvoi meitä pitämään itsestämme ihan erityisen hyvää huolta ja muistamaan että opiskelu on kuitenkin "vain" opiskelua. Hän muistutti myös siitä, että meidän ei pidä asettaa liian korkeita tavoitteita ja mitä sen sijaan pitää muistaa tehdä, on levätä riittävästi. Täytyy tässä yrittää kehittää omia rentoutumistaitoja, sillä akut on syytä oppia lataamaan nopeasti ja tehokkaasti, koska mitään pitempiä lomia ei ole tiedossa vielä seuraavaan 1,5 vuoteen. Pisin 8 päivän loma on huhtikuussa pääsiäisviikolla. Siskon kanssa olikin jo tänään puhetta, josko jotain pientä piristystä keksittäisiin tuolle viikolle, sillä hänelläkin on silloin vapaata.

Aurinkoa on jo tosi kova ikävä ja huomasin että edellisen kerran olen ottanut kuvia auringon paistaessa marraskuun 17. päivä! Siitähän on jo ikuisuus! Tässä nyt paremman puutteessa noista saarelta ottamistani otoksista muutama.Pikku pakkasta ja auringonpaistetta olen tilaillut huomiselle, joten nyt kameran akku laturiin ja saunan lämmitykseen. Valoisaa ja virkistävää viikonloppua!


18 kommenttia:

 1. Lenkki auringossa on yksi tehokkaimmista palautumiskeinoista! Joten sitä aurinkoa todellakin odotetaan!
  Hyvä, kun muistutit kamerasta! Viikonloppuna on tiedossa parit syntymäpäiväkutsut, iloista oloa mukavien ihmisten seurassa.
  Hyvää viikonloppua ja rentoutumista kaiken keskellä! Nimimerkillä "saunaa kaipaavaa" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Auringosta saa paljon energiaa ja hyvää mieltä ja liikunnasta toki myös. Sinulla onkin mukavaa ohjelmaa tiedossa, minulla vaan koulujuttuja, mutta meinaan kyllä tehdä pitkät kävelylenkit koiran ja kameran kanssa molempina päivinä :) Harmi kun asutaan näin etäällä toisistamme, täällä olisi sinulle vielä sauna lämpöisenä ;)

   Poista
  2. Kiitos sauna-ajatuksesta! Sen kameran valitettavasti unohdin kotiin:/, mutta onneksi yhdellä oli kamera mukana. Nauruterapia teki hyvää ;) Iloa opintoihin!

   Poista
  3. Nauruterapia on ihan parasta! Kiitos kovasti, tutkintoviikko meneillään! :)

   Poista
 2. Aurinko!!! Sitä on todella jo ikävä, tule pian esiiiin! Ihania kuvia olit ottanut, tuli heti parempi mieli, kun katsoi näitä =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Josko huomenna aurinko näyttäytyisi meille.... Oiii, ihana Katinka, kiitos! :)

   Poista
 3. Hei Ansku! Aurinkoa ja energiaa toivon sinulle viikonloppuun ja kevääseen! Sinulle kukkanen ja tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Suuret kiitokset sinulle Tuulia! :)

   Poista
 4. valoa kohti mennään jo,mutta nytkin sais tulla esiin,täällä on synkkää ja harmaata:(..Nytkin on -10,3 pakkasta,maa on lumeton,kauniita kuvia olet ottanut,tässä ihan mielikin piristyy,kiitos..Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vain muutama pakkasaste ja maa valkoisena, mutta tasaisen harmaa pilvipeite taivaalla. Ei auringon pilkahdustakaan toiveissa nähdä. Harmi. Kiitos Tansku ja ihana kuulla että kuvat piristivät :)

   Poista
 5. ihanat kuvat, aurinko tuo keväisen tunteen.

  voimia opiskeluun!

  VastaaPoista
 6. Katinkan kanssa täysin samaa mieltä, että auringosta ja kuvistasi tuli heti parempi mieli. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! Laitoin tilaukseen myös auringon ja valkoista lunta maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja kiitokset sinulle! Valitettavasti täällä ainakin tasaisen harmaata, mutta maa sentään valkoisena :) Kohta lenkille ja aion edes yrittää saada kelvollisia kuvia.....tai no, jos edes yhden saisi ;)

   Poista
 7. Ihmeen keväiset kuvat - upeat. Harmi vaan, että tänään on ihan toinen ääni kellossa. Myräkästä huolimatta, oikein rentouttavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Ei uskoisi että kuvat ovat marraskuussa otettuja. Auringonpaiste saa ihmeitä aikaan! Myräkkä ei ole vielä saapunut tänne, eikä välttämättä tarvitsisi saapua ollenkaan ;) Tsemppiä teille sinne ja mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista
 8. Hei sinulle ois blogissani tunnustus,joten käyppäs hakee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vallan hirmuisesti!! Tottahan toki käyn sen sieltä heti nappaamassa :)

   Poista