tiistai 21. tammikuuta 2014

Kuvahaaste osa 4

Viikonloppuna pakkasen paukkuessa ja auringon paistaessa otin ihan hurmiossa kuvia. Vielä tänäänkin oli upea aurinkoinen sää ja mikä hienointa, päästiin koulusta jo tosi aikaisin, joten ei muuta kuin rantaan kuvaamaan. Toivoin joulukuussa aallonmurtajalla vesisateessa seistessäni, että tammikuun kuva olisi hieman talvisempi ja kyllähän se tosiaankin sitä on, katsokaapa vaikka itse:

Tässä muistin virkistämiseksi vielä viime vuoden kuvat eli ensin 20.10.2013 otettu värikäs ja valoisa kuva


Sitten 17.11. otettu hieman karumman näköinen maisema


22.12. tuuli tosi navakasti ja vettä tihutti vaakatasossa. Kuva on otettu päivän valoisimpana aikana, joten varokaa ettette häikäisty ;)


Ja tässä tänään noin klo 15 napattu talvinen maisemakuva ja pakkasta oli -14 ja rapiat. Näyttää jo selvästi kirkkaammalta. Hyvät ystävät! Valoa kohti mennään! :)


Rapsakkaa ja reipasta viikon jatkoa kaikille lukijoilleni sekä tuoreelle tulokkaalle Katjalle lämmin tervetulotoivotus! :)


17 kommenttia:

 1. No jopa on kuukaudessa maisema muuttunut! Mutta hyvä niin, koska paukkupakkaset nyt tietävät venettä vesillä muutaman kuukauden päästä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Kevään odottaminen on melkein kuin joulun odotus, paitsi ehkä noin miljoona kertaa ihanampaa! :D

   Poista
 2. Ihanasti tuo maisema muuttuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuskin maltan odottaa kevään myötä valon ja värien lisääntymistä :)

   Poista
 3. Vau! Tosi hieno kuvaus maiseman, värien, tunnelmien ja taivaanrannan muutoksista eri vuodenaikoina. Kiehtova kuvasarja! Tykkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viherrys! Tykkäsin tosi paljon tästä haasteesta heti kun sen Nonnalta sain. Nappaa ihmeessä haaste tästä matkaasi, sillä haluaisin kovasti nähdä sinunkin kuvasarjasi! :) Alkuperäisen haasteen löydät täältä: http://tuultajatyrskyja.blogspot.fi/2013/11/kuvahaaste-nonnalta.html

   Poista
 4. Upea kuvasarja.
  Niin maisema muuttuu vuodenaikojen myötä.
  Mutta hienoja ovat vuodenaikamme ♥
  Otsikosta jo arvelin että nyt tulee mielenkiintoinen blogi aukenemaan.
  Ja oikein päättelin ,upeita luontokuvia ja entä tuo söpöläinen koiruus ,ihana ♥
  Tuossa sivupalkissa olevat runot tai mietteet koskettavat minua, taidankin jäädä tänne.
  Hyvää uutta päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seijastiina! Kauniit sanasi ilahduttavat suuresti. Minä rakastan kaikkia vuodenaikojamme ja olen viime keväänä tehnyt ihan oman postauksenkin aiheesta :) Pikkukoiruus lähettää hännänheilautuksen sinulle. Ihanaa, että tulit ja jäit! Olet lämpimästi tervetullut ja toivon kovasti että viihdyt juttujeni ja kuvieni parissa ♥

   Poista
 5. Kauniit kuvat. Mukavia muutoksia kuukausissa. Tässä mietin, että pitäisikö itseni vaihtaa aihe, kun kuvauskohteeni on suoraan etelässä ja siitä on mahdoton ottaa kuvia auringossa. Harrastelijakuvaajan valinta :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tuulia! Ihanaa kun tuli pakkasta ja lunta! Minä vaihdoin ikkunanäkymän, koska kapea ja pitkä takapihamme on suoraan etelään, joten siitä on tällaisen aloittelijan vaikea saada otettua hyvää kuvaa muutenkaan, saati sitten auringonpaisteella ;) Aallonmurtaja on sitä paitsi meille melkein kuin toinen koti, sijaitseehan siellä veneemme kotilaituri, hih, selityksiä, selityksiä ;)

  VastaaPoista
 7. Lumi muuttaa maiseman.

  Kiehtova tuo tuulikuva, kovan tuulen oikein tuntee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun katson tuota joulukuun kuvaa, muistan olla iloinen tästä pakkasesta ja lumesta. Seuraavana päivänä jos olisin ehtinyt käydä nappaamassa kuvan niin, olisi jo ollut kuulemma näyttävämpää aallokkoa tarjolla. Leivoin tyttären kanssa pipareita ;) Hienoa, jos tuulen tunne kuitenkin kuvasta välittyy :)

   Poista
 8. Nyt jokainen kuva tästä eteenpäin tulee olemaan ihana! Täytyy nauttia täysin hengenvedoin näistä upeista talvipäivistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskotaan, että näin on! :) Saisihan tuota pakkasta olla vähän vähemmänkin (tänäänkin -19) mutta en valita, sillä kauniit ja kirkkaat talvipäivät piristävät, eikä liikkuessa tule edes kylmä, kun on oikeat varusteet! :)

   Poista
 9. Ihanasti maisema muuttuu - ja ehkä vähän me sen mukana. Ja kevättä kohden, päivä päivältä. Ihanaa viikonloppua ja kevään odotusta! T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kevään lähestymisen ja valon lisääntymisen myötä mekin omalla tavallamme puhkeamme uuteen loistoon. Valoisaa viikonloppua myös sinulle Sanna! :)

   Poista