sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kuvahaaste osa 3

Tadaa! Tässäpä näkymä aallonmurtajalta tänään päivän ollessa "kirkkaimmillaan" ;) Tuuli oli kova ja vettä satoi lähes vaakatasossa. Eipä ole kovin jouluinen maisema. Meinasin jo unohtaa koko kuvahaasteen tässä joulutohinoiden keskellä, mutta kiitos Katinkan postauksen, nappasin kameran sekä koiran mukaani ja ajaa hurautin vajaassa vartissa aallonmurtajalle :)17.11.2013 maisema näytti mielestäni jo melko ankealta ja harmaalta, hah! Onneksi en tiennyt mitä tuleman piti.Näin värikkäältä maisema näytti vielä 20.10.2013Toivottavasti tammikuun kuva olisi jo hieman talvisempi. Paino sanalla hieman! Pitää olla varovainen siinä mitä toivoo, myöskin näin joulun alla ;) Tämä tonttu hipsii nyt koristelemaan piparkakkutaloa, josta saattaa vielä ennen aattoa näkyä kuvia täälläkin. Nautitaan jouluisista tuoksuista, tunnelmista ja tohinoista!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua sinulle Ansku! Minun puolestani voitaisiin suoraan siirtyä kesään odottamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi ja oikein ihanaa joulua sinulle myös! ♥

   Poista
 2. Joulu on jo ovella, mutta harmaata on. Vaan mieli valoisa ja valoja kaikkialla! Vielä hetki maltetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Ulkona on pimeää, mutta suljetaan verhot ja unohdetaan synkkyys. Ja pidetään mielessä että päivä pitenee........joka päivä pikkuisen ;)

   Poista
 3. Hyvää Joulua Ansku! Täällä innoissani odottelen lunta, jotta pääsee hiihtämään / laskettelemaan ja nauttimaan kauniista talvipäivistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jNJ a sitä samaa sinulle! Lunta ollaan täälläkin kovasti odoteltu, mutta myrskyisää ja vetistä on vain ollut ainakin tähän asti. Onneksi sentään valoisammat ajat ovat edessäpäin :) Kevättä ja toivottavasti niitä hohtavia keväthankia kohti ollaan jo kovaa vauhtia menossa!

   Poista