lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulumieltä etsimässä

Vielä viikko sitten tuntui että jouluunhan on aikaa vielä ikuisuus ja nyt se on jo ihan kohta ovella! Kääk! Opiskelu- ja työrumban keskellä en ole vielä yhtään ehtinyt rauhoittua, enkä asennoitua joulun tuloon. Minun joulumieleni on siis vielä jossain, valitettavasti en tiedä missä.
Harvinaisen sitkeän flunssan onnistuin lähes neljän viikon taistelun jälkeen voittamaan, samoin keskeneräiset koulutehtävät on nyt vihdoinkin tehty, rauhallisten ja rentouttavien yöunien kustannuksella tosin. Tunnen silti pienoista voitonriemua, kun enää 3 päivää työssäoppimista sekä tutkintosuunnitelman tekeminen edessä ennen tammikuun tutkintotilaisuutta. Huh! On tämä ollut pimeä ja raskas syksy, vaan eipä huolta ystävät, valoa kohti mennään ja vauhdilla! Okei, okei, ei ehkä vauhdilla, mutta pikkuhiljaa se päivä joulun jälkeen alkaa pitenemään ja valon määrä lisääntymään, jee! Edes ihan pienet tuuletukset lienevät paikallaan ;)

Seija-myrskykään ei kaikista hyvistä yrityksistään huolimatta onnistunut riuhtomaan paattimme pressuja taivaan tuuliin, joten voimme huokaista helpotuksesta ja antaa paatin jatkaa ansaittuja talviuniaan vielä muutaman kuukauden ajan.

Tänään kävimme vapaapäivän kunniaksi heittämässä pienen työkeikan ja minä + pikkukoiruus lähinnä tyydyimme istumaan reippaina (=valittamatta) auton takapenkillä ja palkaksi siitä pääsimme vetreyttämään puutuneita jäseniämme Töölönlahden maisemiin, josta tämän postauksen hieman hämärät ja harmaat kuvat on otettu.
Huomenna edessä sitten sen viheliäisen tutkintosuunnitelman työstämistä. Ainakin urheasti yritän sitä aloittaa.

Töölönlahti oli jo hienoisen jään peittämäMaalaispoika ihastui viehättävään kaupunkilaistyttöön, mutta kuten ilmeet kertovat, pojan sydän taisi särkyä ;)

Leppoisaa lauantaita kaikille ja pidetään huolta että odotellaan joulun tuloa ihan kaikessa rauhassa eikä oteta siitä enää yhtään lisää stressiä. Nyt tämä täti lähtee rentoutumaan saunan lämpöön, heips!


4 kommenttia:

 1. Oi todellakin sitä valon taitekohtaa odottelen myös.
  Kaamoskin on kaunista, niinkuin kuvistasi näkyy. Jos se pimeys olisi vaan lyhyemmän aikaa...
  Tsemppiä opiskeluihin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Pimeä ajanjakso on todellakin turhan pitkä. Voi kiitos sinulle kovasti Viherrys! :)

   Poista
 2. Terveisiä Ansku! Hyvä että flunssa on voitettu. Jaksamista opiskelulle vielä näin joulun alla.
  Minä olen eilen kotiutunut kirkkaista päivistä, ja tätä harmaata kummastelen. Vaan olitpa ottanut hienoja kuvia!
  Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tänne harmauteen! Ja kiitos kovasti Tuulia! :) Vielä viimeiset tehtävät työn alle ja sitten voin heittäytyä viettämään ansaittua joululomaa perheen kesken. Mukavaa joulunodotusta sinulle myös!

   Poista