torstai 7. marraskuuta 2013

Aurinkoenergiaa

Olen varmasti jo aiemminkin maininnut, miten onnellinen ja iloinen olen, että pääsin lähihoitajakoulutukseen. Minulle on annettu mahdollisuus päästä ammattiin, jonka vahvasti uskon sopivan minulle todella hyvin, vai pitäisikö ennemminkin sanoa, että minä sovin todella hyvin tähän ammattiin? No, oli miten oli, niin kyllä sitä vaan kummasti jaksaa, kun on motivaatio huipussaan ja opiskelukaveritkin ihan huipputyyppejä! :) Tällaiselle huonon itsetunnon omaavalle ihmiselle onnistumiset ovat antaneet ihan huimia ilon ja tyytyväisyyden tunteita. Tiedän että pätkätyöt, osa-aikatyöt ja sijaisuudet tulevat kuulumaan tulevaisuudessakin elämääni, joko enemmän tai vähemmän, mutta en murehdi sitä nyt, vaan nautin tästä taloudellisesti tiukasta, mutta muilta osin todella antoisasta opiskelijaelämästä ihan täysillä :)

Uskon tämän ilon ja onnen näkyvän myös ulospäin ja tiedän, että itsevarmuutenikin on parantunut. Viimeisten kolmen kuukauden kuluessa olen saanut muutamilta minulle entuudestaan täysin tuntemattomilta ihmisiltä tosi ihania kommentteja koskien positiivisuuttani, valoisuuttani ja energisyyttäni. Ne ovat ilahduttaneet ja koskettaneet minua ja vahvistaneet uskoani siitä, että olen vihdoinkin löytänyt itseni ja omat vahvuuteni ja mikä parasta, tulevassa työssäni pääsen hyödyntämään niitä.

Maija Paavilaisen osuvien aforismien myötä toivotan aurinkoista ja energistä oloa kaikille!

AURINGON TAVOIN
HOUKUTTELEN LÄHELLENI
LÄMMÖLLÄ


TÄRKEÄMPÄÄ KUIN SAADA AIKAAN
ON HEIJASTAA VALOA JA LÄMPÖÄ
YMPÄRILLEEN


TAHDON TULLA VANHAKSI
TÄYSILLÄ VALOILLA


VARJOT JÄÄVÄT TAAKSE
KUN KULKEE KOHTI VALOA


AIKA OPETTAA ARVIOIMAAN
MILLAISIIN SYVYYKSIIN SAA
SUKELTAAKUN POISTUN VIIMEISEN KERRAN
JÄÄ JÄLJELLE VAIN
SYDÄMEN LÄMPÖ
AURINGOLTA LAINATTU


Nyt hyvää yötä ja kauniita unia! T. Ansku, joka tykkää auringosta ;) (luokkakavereille terkkuja)

17 kommenttia:

 1. Ihan kylmiä väreitä menee, tuntuu todellakin, että ole salattu siskoni =D. Meiltä löytyy jo entuudestaan paljon yhteysiä asioita joista tykätään, mutta sitten vielä tämä sinun uusi tuleva ammatti! Itse olen toimistohommissa IT alalla, mutta olen ajatellut, että jos vaihtaisin tässä vaiheessa ammattia, lähtisin tekemään töitä vanhusten parissa, esim. lähihoitajana =D. Ihania kuvia ja nuo nahkanappinenät ovat kyllä ihan supereita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla!! Minusta tuntuu nimittäin aivan samalta! Olen sanonut miehelleni ja pikkusiskolleni pariinkin otteeseen, että luettuani juttujasi ja kommentoidessamme toisillemme, minusta on aina tuntunut siltä, että meillä on jokin erityinen yhteys toisiimme. Olemme selvästikin ns. sielunsiskoja, koska olemme todella vankasti samalla aaltopituudella keskenämme :) Minä työskentelin erilaisissa toimistohommissa 19-vuotiaasta alkaen lähes 28 vuotta, mutta olisin taatusti vaihtanut alaa jo aikaisemmin, jos se vaan rahallisesti olisi ollut mahdollista. Kesällä jännitti, että pääsenkö enää näin "vanhana" opiskelemaan, mutta iloisesti yllätyin kun 148 hakijan joukosta pääsin koko päivän kestäviin soveltuvuuskokeisiin ja siitä 18 onnellisen opiskelijan joukkoon :)
   Kiitos ihanasta kommentista Katinka ja rentouttavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi ♥

   Poista
  2. ps. unohdin mainita, että suuntaudun lähihoitajaopinnoissani vanhustenhoitoon :)

   Poista
 2. Kiitos taas näistä ihanuuksista! Eniten hymyilytti tuo koiruuden vedestä nousu:)

  Olen lukenut juttujasi kesästä saakka ja olen saanut sinusta energisen vaikutelman. Hienoa, että olet uskaltanut - ja päässyt - opiskelemaan haluamallesi alalle. Elämänkokemus tuo työhösi varmaan erilaista vahvuutta kuin nuorilla on.
  Oletko muuten miettinyt, miten voisit hyödyntää hienoja kuva- ja ajatelmakollaaseja työssäsi? Tai pelkkiä kuvia?
  Mukavaa jatkoa ja intoa opiskeluun ja harjoitteluun! Terttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eipä kestä, kiva kuulla että tykkäsit! :) Olen perusluonteeltani iloinen ja energinen, joten saamasi vaikutelma on ihan oikea. Fibromyalgia aiheuttaa valitettavasti väsymystä ja kipuja, joten ajoittain energiani ovat aika vähissä (http://www.reumaliitto.fi/reuma-aapinen/reumataudit/fibromyalgia/ ) Asenne on kuitenkin se, joka ratkaisee ja olen jo oppinut nauttimaan hieman hitaammasta ja rauhallisemmasta elämästä, vaikka myönnän, että ajoittain tuskastuttaa ja hermo meinaa mennä ja meneekin ;) Usein pitkä ja rauhallinen kävely koirien kanssa metsässä tai meren rannalla auttaa kummasti, kun mieli on maassa :) Kiitos sinulle positiivisesta ja mieltäni kovasti ilahduttavasta kommentistasi :) PS. Jäin vielä miettimään ehdotustasi kuvien / ajatelmien hyödyntämisestä tulevassa työssäni ja taisinpa jo saada ainakin yhden idean. Palaan siihen ensi vuoden puolella kun pääsen työssäoppimaan vanhusten pariin. Kiitos! :) Olet itse oikea ihanuus ♥

   Poista
 3. Taas kerran mieleenpainuva postaus huikeiden kuvien kera. Kiitos sinulle Ansku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi mieltälämmittävästä kommentistasi ♥

   Poista
 4. Ihana posti ja kuvat! Paavilaisen aforismit koskettavat usein viisaalla elämänmakuisuudellaan ja valoisuudellaan. Samoin blogisi Ansku♥

  Ihanaa kuulla, että koet omaksesi opiskelualasi ja uskon, että sinulla on myös huimasti ammennettavaa tulevaan ammattiisi tuollaisella asenteella ja otteella. Valoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä ihan päätähuimaavan hienoa! Vaikea uskoa että minulle kirjoitetaan näin kauniita, kannustavia ja positiivisia kommentteja. Olen todella iloinen, että uskalsin aloittaa tämän blogin kirjoittamisen. En olisi koskaan uskonut, että tätä edes lukee kukaan muu kuin ehkä läheisimmät ystäväni ja perheeni. Kiitos ihanainen Hannah ♥ Kommenttisi tuotti valtavasti iloa ja toi valoa tulevaan viikkooni enemmän kuin ehkä osaat ajatellakaan. Iloa ja valoa sinunkin viikkoosi toivotan koko sydämestäni ♥

   Poista
 5. Hei Ansku! Täällä Tuulia Turusta kirjoittelee. Löysin sivuillesi Katinkan blogista, ja ihastuttavan löydön teinkin. Sinulla on kaunis, mielenkiintoinen ja merellinen blogi. Olen tarinoitasi nyt lukenut muutaman taaksepäin ja haluan näitä jatkossakin lukea. Toivotan onnea ja menestystä opiskeluissasi, vaatii rohkeutta hypätä uuteen aikuisena. Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan lukijoideni pieneen, mutta sitäkin ihanampaan porukkaan :) Kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja tsempityksistä ♥ Haasteita riittää, mutta olen päättänyt suoriutua tästä opiskelu-urakasta kunnialla ja hankkia ammatin, jossa uskon sekä työllistyväni, että viihtyväni. Ihanaa viikon jatkoa sinulle myös!

   Poista
 6. Ihastuttava postaus! Hieno juttu, että uskalsit tarttua haaveeseen ja lähdit kouluttautumaan (eräs rakas ystäväni on hyvin samantapaisessa tilanteessa :)). Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Nonna! :) Toistuvat työttömyysjaksot olivat niin henkisesti kuin taloudellisestikin hankalia ja ikäviä, joten ajattelin, että nyt jos koskaan on yritettävä päästä opiskelemaan alaa, jolla töitä pitäisi riittää ja joka minua on aina kiinnostanut. En ole katunut hetkeäkään :) Hyvää viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 7. Oi miten valoisa postaus, ihana mietelmä-kuva -paketti! Kiitos Ansku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäsit! Kiitos itsellesi mieltä ilahduttavasta kommentistasi! :)

   Poista
 8. Ihanan energiset ovat kuvasikin! Tartutit sitä juuri minuunkin, kiitos :)
  Mukavaa loppuviikkoa opintojen äärelle!

  VastaaPoista