keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kuusi kuvaa kesästä-haaste

Sain Puolivihreää elämää-blogin Sanna K:lta mukavan haasteen esitellä teille kuusi ihaninta kesämuistoa kuvien muodossa. Kiitos Sanna, otan tämän haasteen ilolla vastaan! Viime kesähän olikin aivan mahtava kaikin puolin. Aurinkoa ja lämpöä riitti ja minulla oli mieheni kanssa neljä viikkoa yhteistä lomaa, jonka vietimme veneillen Saimaalla. Kaikki valitsemani kuvat ovatkin tältä ikimuistoiselta reissulta, jolla näin myös elämäni ensimmäisen kerran suloisen Saimaannorpan :) Meressä on oma viehätyksensä ja karunkaunis saaristo on minulle ollut aina se rakkain kesänviettopaikka ja sieltä se sielunmaisemakin löytyy. Rakastan tuulta ja tyrskyjä, aaltojen pauhua ja meren kohinaa sekä aavaa ulappaa.... mutta toisaalta Saimaa, joka näytti meille pääasiassa tyynen ja tuulettoman puolensa, tuntui rauhoittavalta ja niin lempeältä, että sinne on päästävä vielä uudelleen ja uudelleen....

Tämän haasteen saa napata tästä ihan vapaasti mukaansa kuka vain haluaa! :)

8 kommenttia:

 1. Ah, kesä! Miten siitä tuntuu olevan jo ihan ikuisuus? Upeita kuvia ja maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, valoisa kesä! Vasta ihan äskenhän se oli täällä ja nyt jo joulua odotellaan!? Aika kiitää hurjaa vauhtia, mutta sehän tarkoittaa sitä, että ihan kohta alkaa taas päivä pidentyä ja mennään kohti kevättä ;) Kiitos sinulle ja iloista viikonjatkoa! :)

   Poista
 2. Suvi suloinen! Ihania kesäkuvia! Minulla on haasteesi "tallessa", vastaan siihen myöhemmin. Hieno tuo kokkkokuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia!:) Juu, eipä hätiä mitiä, vastailet jahka ehdit ;)

   Poista
 3. Aah, mitä kesä fiiliksiä! Ihania kuvia. Meillä on myös suunnitelma, että jossain vaiheessa menemme käymään Saimaalla. Ystäväperheemme oli siellä viimekesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka! :) Minuun kolahti Saimaassa erityisesti tyynet vedet, hiljaisuus ja rauha sekä joissain saarikohteissa saatiin nauttia korviahuumaavasta pikkulintujen liverryksestä. Niin ja tietenkin suloisten saimaannorppien bongaus on tosi hauskaa ;) Suosittelen!

   Poista
 4. Oi oi oi, mitä kuvia. Tuntuu, että tätä harmaata marraskuuta on riittänyt niin kauan, että kesä on jo ehtinyt unohtua mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuntuu tosiaan, että kesästä olisi aikaa jo ikuisuus.

   Poista