torstai 3. lokakuuta 2013

UUSI KUVAKULMA-haaste

Pitäisi vielä lukea tenttiin, mutta ehtiihän sitä jatkaa myöhemminkin eli nyt vuorossa kahdesta saamastani haastepostauksesta se toinen.

Sain Haaveena hyvä kuva -blogin Katinkalta haasteen, joka on lähtöisin Kotila-blogista. Kiitos Katinka!

KOTILA-blogin UUSI KUVAKULMA-haaste on seuraavanlainen:

-Ota valokuva tai useampikin kodistasi tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.
-Kiitä sitä bloggaria jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA-blogiin.
(kotilablogi.blogspot.fi)
-Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.
-Have fun!

Ei ollut ihan helppoa keksiä kuvauskohdetta, saati uutta kuvakulmaa tai yksityiskohtaa siitä! Blogini aiheet liittyvät pääasiassa vesillä ja luonnossa liikkumiseen, joten kuvia piisaa mereltä ja Saimaalta, erilaisista maisemista, puistoista, koirista ja varsinkin paatista, joten sitä en alkanut enää kuvaamaan. Jonkin verran on ollut juttua retkeilystä, kotipihasta ja sen hoidosta tai hoitamattomuudesta ;) sekä kotoa löytyvistä harrastuksiin ja mielenkiinnon kohteisiini liittyvistä esineistä, joten napsin äsken muutaman kuvan kotoa:

Rakastan elävää tulta ja koska meillä ei ole takkaa niin kynttilöitä ja tuikkuja kuluu paljon. Niitä palaa jos jonkilaisissa lyhdyissä...


.....sekä ihanassa Isokari-majakkalyhdyssä


Tupakeittiöstä löytyy vähän lappiaihettakin. Pentikin porot ja


Lapin vuodenaika-keramiikkataulut.

Kevät

Kesä
Syksy

Talvi

Loppuun vielä kuva makkarin lipaston päällä olevasta kellosta, josta näkee myös kuvanottoajan ;)Haastaisin mielelläni vaikka kuinka monta ihanaa bloggaajaa, mutta tässä valitut viisi, jotka pääsevät miettimään uusia kuvakulmia:

Entä jos alkaisit tehdä ihan mitä huvittaa -blogin NJ
Jokivarren Maaretta -blogin Maaretta
Lehmuskujalla -blogin Hannah
Mikä on punainen ja kelluu -blogin Paula-Maija
Puolivihreää elämää -blogin SannaK

Torstai on tunnetusti toivoa täynnä, joten nyt palaan tenttikirjojen pariin. Mukavaa loppuviikkoa mussukat :)


6 kommenttia:

 1. Haaste vaikuttaa kivalta. Jahka kotiudun viikonlopun reissulta niin kaivan kameran ja kuvailen vähän muutakin kun järvi-tai jokivarren maisemia! Sinun kotikuvasi ovat kutsuvan näköisiä.
  Mukavaa viikonloppua sinullekin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Tässä tenttiinlukemisen lomassa kuvat nappasin. Helppoa ja nopeaa ;) Odotan mielenkiinnolla millaisia kuvia näenkään blogissasi, sillä sinulla on aina todella upeita kuvia! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) En itse ollut jostain syystä kovinkaan tyytyväinen noihin otoksiin. Julkaisen jossain vaiheessa lisää kotikuvia, kunhan tässä tenttien lomassa ehdin rauhassa keskittymään kuvaamiseen :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti haasteesta! Täytyy koittaa vastata tähän, vaikka luvattoman huono olenkin siinä. Kotiamme blogissa ei tosin ole näkynyt, joten pitää ehkä keksiä jokin uusi kuvakulma tuolta meidän "kesäkodistamme"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva jos ehdit vastaamaan haasteeseen :D Odottelen mielenkiinnolla uusia kuvia Kertusta :)

   Poista