torstai 31. lokakuuta 2013

Pilviä ja paistetta

Minun maailmani alkaa siitä mihin valmiit ladut loppuvat! -Maija Paavilainen / Mummo lumessa-

Sen verran on lunta tullut tupaan tällä viikolla, että tämän "mummon" on viisainta kaivaa lumikengät esiin ulkovaraston uumenista. Kukapa sitä valmiilla laduilla haluaisikaan kulkea? ;)Bridge over troubled water?

En ole ennenkään vaikeuksien edessä lannistunut, joten en aio lannistua tälläkään kertaa. Koulukin sujuu oikein hyvin ja luokkakaverini ovat aivan ihania, kannustavia, kerrassaan upeita persoonia! Aika kuluu kuin siivillä ja vaikka välillä väsyttää tosi paljon ja uusien asioiden opiskelu on rankkaa, niin silti olen energisempi kuin aikoihin. Kouluun on tosi kiva lähteä joka aamu ja se on ihan huippuhieno tunne!


Valitettavasti joillekin ihmisille ei riitä mikään. Itsekkyydessään ja ahneuksissaan he karkottavat kaiken hyvän ympäriltään, eivätkä edes ymmärrä olevansa siihen itse syyllisiä. En usko, että sellainen ihminen voi olla onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä, eikä varsinkaan itseensä. Oikeastaan aika surullista ja säälittäväää, mutta olen kuullut sanonnan että sääli on sairautta, joten se siitä. Enemmän kuin mitään muuta, haluaisin säästää lapsiani tältä kaikelta ikävältä ja hajottavalta, mutta en onnistu siinä tälläkään kertaa.
Minun toivoni horjuu tällä hetkellä aika pahasti, mutta tiedän ettei se tälläkään kertaa kaadu. Olen oppinut väistelemään teräviä kyynärpäitä jo melkoisen taitavasti. Aina se ei kuitenkaan onnistu ja osua voi kipeästikin, mutta ei se haittaa, sillä minulla on riittävästi rakkaita olkapäitä joihin voin silloin nojata.

Hyvää yötä hyvät ystävät ja toivorikasta torstaita teillekin! :)

8 kommenttia:

 1. Samaa sulle, ja voimia vastatuuleen...

  VastaaPoista
 2. Energia-ja tsemppiajatuksin, mitä ikinä sitten onkaan vastassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kannustuksesta! :)

   Poista
 3. Tsemppiä kori kaupalla! Ja kiitos koskettavista ja viisaista sanoista. Itsekkyys ja omaan napaan tuijottaminen, puhumattakaan ahneudesta, ovat asioita joita todella vihaan. Oikein pahaa tekee välillä katsoa sivusta (okei, välillä kyllä myös puutunkin) kun joku joutuu uhriksi. Jos kaikki olisivat yhtä viisaita kuin sinä, maailma olisi todella paljon parempi paikka elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Katinka, kiitos valtavasti tsempityksestä! Samoja ominaisuuksia itsekin ihmisissä vihaan, vaikka muuten olenkin tosi suvaitsevainen. Tiedän, etten olisi saanut hermostua tässäkään kyseisessä tilanteessa, mutta epäoikeudenmukaisuus suututtaa ja turhauttaa vaan niin hirveästi, etten mahda itselleni mitään. Jos kyse olisi vain itsestäni, niin väistyisin suosiolla sivuun tämän suuren itsekkyyden ja ahneuden edessä ja unohtaisin koko episodin, mutta koska asia koskettaa eniten lapsiani, tunteet käyvät todella kuumina. Voi ei, en missään nimessä ansaitse noin suurta kohteliaisuutta! Se sai kyllä sydämeni ihan sykkyrälle. En oikein edes osaa kertoa sitä, miten paljon sanasi koskettavat ja antavat voimia. Kiitos että kuljet rinnallani ♥

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja viisaita sanoja. Voimia vastatuuleen :)

  VastaaPoista