keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hikke Hikipinko

Viikko on jälleen vierähtänyt todella nopeasti ja pääasiassa tietenkin opiskelun merkeissä. Torstai-iltana aloitin pänttäysurakan ensimmäiseen tenttiin ja tunnollisesti luin joka päivä ja ilta. Viikonloppuna olimme myös yhden yön veneellä lähisaaren suojaisassa poukamassa ja olihan se tunnelmallista, kun tuuli ulvoi, aallot kohisivat vastarannalla ja vene keinahteli hiljalleen pienessä aallokossa. Nukuin kuin tukki, nukahdettuani vihdoin ja viimein puolenyön jälkeen. Taisivat päntätyt asiat pyöriä liikaa mielessä, niin ettei meinannut millään tulla uni silmään. Sunnuntai-iltapäivällä teimme koirien kanssa reippaan parin tunnin kävelykierroksen Kotkansaaren ympäri aurinkoisessa ja tuulisessa säässä. Teki tosi hyvää tuulettaa aivoja kunnolla ja antaa asioiden rauhassa jäsentyä pääkopassa, joka tuntui olevan sekaisin kuin Haminan kaupunki konsanaan.
Laitoin vielä maanantaiaamuna kellon herättämään tunnin normaalia aiemmin ja luin kertaalleen kaikki pääkohdat läpi ja silti olin hermostunut ja jännitin ennen tenttiä tosi paljon. Edellisestä kerrasta olikin ehtinyt vierähtää jo reilut 25 vuotta! :) Sopivassa suhteessa ulkoilua, raikasta meri-ilmaa ja pänttäämistä, sekä vahva motivaatio, niin lopputuloksena K3 täysillä pisteillä ja huippuiloinen mieli! Kyllä "vanhakin" koira näköjään vielä oppii uusia temppuja ;) Tästä on tosi hyvä jatkaa!

Tässä kuvia sunnuntaiselta kävelykierrokseltamme:
Katariinan puistossa päästimme koirat hetkeksi kirmailemaan vapaina nurmikentälle. Vanha herra keskittyi enimmäkseen hieman hillitympään liikehdintään, mutta pieni "duracell-pupumme" otti kyllä kaiken ilon irti tuosta tuokiosta ;)Lopuksi laitettiin vielä rintakarvoitukset ojennukseen raikkaan reippaassa lounaistuulessa.


Istahdimme myös joksikin aikaa suuren purjepöydän äärelle nauttimaan meri- ja puistomaisemista.


Viime viikonloppuun piti tämän veneilykauden päättymän, mutta säätiedotus lupaili niin upeaa keliä tulevaksi viikonvaihteeksi, että kauden päätösreissu alkaakin vasta ylihuomenna. Nautitaan syksyn lämmöstä, auringosta ja väreistä ja koitetaan pysyä terveinä! Leppoisaa loppuviikkoa toivotellen "Hikke Hikipinko" :)

ps. Lämmin tervetulotoivotus uudelle lukijalleni.  Toivottavasti viihdyt juttujeni ja kuvieni parissa!

8 kommenttia:

 1. Eikä, niin ihanan vitsikäs tuo koirakuva tuulessa! Sun on ihan pakko suurentaa ja tulostaa se jonnekin keittiösi seinälle tms. Et voi tulla kuin hyvälle tuulelle sitä katsoessa. Miten voi olla tuollaiset ilmeet... :))) (naurua ja iloa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Hyvä idea! :) Noille karvakorville ja niiden ilmeille saa kyllä nauraa aika useinkin. Tosi kiva kuulla että onnistuivat naurattamaan sinuakin :)

   Poista
 2. Aivan mahtavia kuvia, ja varsinkin tämä tuulikuva :)) Ja hienoa että tentti meni hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lapsellista iloa ja riemua ehkä, mutta oli vaan niin hyvä fiilis kun ensimmäinen tentti meni ihan nappiin, että oli pakko vähän hehkuttaa ;) Meikäläinen kun ei aikoinaan ollut koulussa mikään "penaalin terävin kynä" ;) Motivaatiota ei mulla peruskoulussa eikä vielä kauppaopistossakaan ollut riittävästi ja "menestys" oli sitten sen mukainen. Tämä kypsällä iällä opiskelu on rankkaa, mutta myös palkitsevaa :)

   Poista
 3. Kiva kuulla, että opiskelusi sujuu hyvin! Uskon, että se on hyvin palkitsevaa. Naurahdin aivan ääneen tuota karvaiset kaverit kalliolla kuvaa, mitkä ilmeet todellakin! Varsinaiset kaverukset, ihanat! Hyvää viikonloppua ja kauden viimeistä veneretkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle kovasti! :) Ovathan nuo sellaisia mamman mussukoita ja arjen ilostuttajia että oksat pois! Täällä saaressa vielä viimeistä yötä vietetään, kohta nukkumaan keulapiikkiin kipparin kainaloon ;) Ihanaa sunnuntaita sinulle ♥

   Poista
 4. Pidän peukkuja että tentistä tulee hyvä arvosana! Ihania kuvia jälleen ja nuo karvaiset rehvelit =D, niin istuivat kuvassa into piukeena =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukutuksista, ensimmäinen tentti meni aivan nappiin, katsotaan saanko kiitettävän seuraavastakin, joka on parin viikon kuluttua ;) Heh, meidän karvakorvat ovat aina täysillä täpinöiden kaikessa mukana :D

   Poista