sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Optimisti opintiellä

Viisi päivää opiskelua takana ja huhhelisheijaa miten huimaa vauhtia tuo ensimmäinen viikko hujahtikaan! Olen saanut itselleni 17 uutta ja aivan mahtavaa aikuisopiskelijakaveria, jihuuu! Aloitimme toisiimme tutustumisen sujuvasti mm. ryhmätöiden ja keskustelujen avulla. Opettelimme myös toistemme nimet alle puolessa tunnissa, hyvä me!  Pikku vinkkinä opettelutavasta kerrottakoon, että esittelin itseni: Olen Ansku ja tykkään auringosta! Mieleeni jäivät mm. Katja tykkää kahvista, Minna mansikoista, Jenni juoksemisesta, Esa Elviksestä ja Oona omenoista :)
Opiskelutaidot ovat vielä ainakin itselläni melko ruosteessa, mutta meitä haastateltiin ja testattiin ja saatujen tulosten perusteella meille annettiin paljon hyviä vinkkejä, joilla voimme tehostaa omaa oppimistamme. Pää on vieläkin tästä kaikesta hieman sekaisin, mutta motivaatio on sitäkin korkeammalla. Nukkumattiakin mokomaa taisi hieman jännittää, sillä kaveria ei näkynyt koko viime viikkona kuin vilahdukselta. Nukuin levottomasti ja heräilin monta kertaa yössä, joten perjantaina olin niin henkisesti kuin fyysisestikin melkoisen "welldone" ;)

Piristyin kuitenkin hämmästyttävän nopeasti, kun perjantai-iltana pääsimme irrottamaan veneen köydet ja suuntasimme keulan kohti Pitkäsaarta. Ilma oli mitä mainioin ja venekuntia olikin saapunut paikalle runsaasti. Saavuimme vasta toista kertaa viettämään viikonloppua tähän Kymen Navigaattoreiden tukikohtaan ja tuntuikin ihan uskomattomalta, miten lämpimästi meidät toivotettiinkaan taas tervetulleiksi. Isossa laiturissa kävi touhu ja tohina, kun siellä porukalla siirreltiin veneitä ja tehtiin meille tilaa. Sen verran väsynyt kuitenkin olin, että otin vain vähän kuvia ja nekin melko huonolla menestyksellä, mutta onneksi opiskelu sentään sujui paremmin. Enköhän tästä taas piristy sitä mukaa kun ajanhallinta- ja opiskelutekniikkani kehittyvät :)

Saunomista, uimista, kukkasia, kakkua, onnitteluja, muinaistulia, laulua, naurua, halauksia, uusia ja vanhoja ystäviä, yhdessäoloa, paljon hyvää mieltä........siinä kohokohtia tältä menneeltä, elokuun viimeiseltä viikolta!
Mitähän tämä syyskuun ensimmäinen viikko tuokaan tullessaan? ...............jospa ainakin sen Nukkumatin ;)8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia olet nappaillut! Minäkin olin lauantaina pitkän viikon jälkeen niin väsynyt, että kuvaaminen kärsi. Mukavaa syyskuuta ja opintietä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos Sanna! :) En tiedä loppuiko kapasiteetti kamerasta vaiko kuvaajasta, kun tarkennuksetkin ovat sitä sun tätä...epäilen vahvasti jälkimmäistä ;) Kauniita ja virkistäviä syyspäiviä sinulle!

   Poista
 2. Aikuisena opiskelun mahtavin puoli on se, että melkein kaikilla on kokemusta, ajatuksia ja runsaasti motivaatiota. Mukavaa opiskelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ryhmätyötkin sujuivat kuin vanhoilta tekijöiltä konsanaan, vaikka hoitoala on meille kaikille täysin uusi. Todella innostavaa ja motivaatiota löytyy jokaiselta tosi paljon. Kiitos kovasti! :)

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia <3. Iloa opiskeluihin!

  VastaaPoista
 4. Onnea ja menestystä opiskeluun! Ihanaa, että olet saanut uusia ystäviä, teitä yhdistää yhteinen urakka =D. Tuo nukkumatti on todella joskus ujo kaveri, ei meinaa tulla ei sitten millään. Onneksi se jossain vaiheessa antaa periksi =D. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Katinka <3 Kertoilen täällä varmasti opintojen edistymisestä, kunhan tässä ensin pääsen kunnolla vauhtiin :) Hih, uhkasin jo lähteä veneelle nukkumaan kun uni on täällä kotona niin katkonaista, mut ehkä mä vielä vien tässäkin taistelussa voiton ;)

   Poista