torstai 5. syyskuuta 2013

Koululaisen kiireitä

Mennyt viikko on ollut positiivisella tavalla kiireinen. Opiskelu on tuntunut tosi kivalta ja mielenkiintoiselta ja sainpas hankittua jo ensimmäisen työssäoppimispaikankin itselleni, jeeee! Opettajat ovat olleet innostavia, kannustavia ja entäs sitten luokkakaverit?  Hehän ovat kertakaikkisen mahtavia tyyppejä, ihan jokainen! Love them all.

Kiireessä on valitettavasti myös huonot puolensa. En ole jaksanut / ehtinyt kommentoimaan kaikkia ihania lukemiani blogitekstejä, mutta siitä en tingi, että jättäisin yhtä ainuttakaan juttua lukematta! Niin kiire ei voi koskaan olla, tai siis ei ainakaan vielä. Ovathan ne sitäpaitsi erinomaisia piristysruiskeita opiskelun lomassa ja olen tosi iloinen, että perustin oman blogin. Ilman tätä, en olisi löytänyt niitä kaikkia muita ihania blogeja, joita nyt ihan vakituisesti seuraan :)
Pihakin on jäänyt aivan oman onnensa nojaan eli nurmikko leikataan aina kun se kasvaa liian pitkäksi ja siinäpä olikin sitten ne mainittavat, viimeaikoina tehdyt pihatyöt.

Illat ja aamut ovat jo selkeästi viilenneet, mutta onneksi päivät ovat toistaiseksi vielä olleet lämpimiä ja aurinkoisia. Tein toissapäivänäkin läksyt takapihalla päivänvarjon alla, ihanaa! Syysvaatteita pitäisi kyllä jo mennä ostelemaan, mutta heikko rahatilanne ei innosta lähtemään kaupoille. Täytynee vielä oikein huolella penkoa tuota vaatehuonetta, josko sieltä vielä jotain lämmintä, syksyistä päällepantavaa löytyisi.

Kynttilöitä ja jo monta vuotta sitten siskoltani lahjaksi saamaani öljylamppua olen monena iltana poltellut, niin tänäkin iltana. Tunnelmallista ja jotenkin lohduttavaa..... kesäihminen kun ei tahdo oikein vieläkään tottua ajatukseen, että se ihanan lämmin ja aurinkoinen kesä on tältä vuodelta ollutta ja mennyttä.Nukkumattikin löysi viikon tauon jälkeen taas tiensä tähän huusholliin. Uhkasin jo, että lähden veneelle nukkumaan, ellei täällä kotona ala uni tulla silmään. Ehkä uniukko kuuli uhkaukseni, vai auttoiko tien löytämistä kenties tämä pikkuinen loisto, jonka sytytin ensimmäistä kertaa kesän jälkeen?  ;)


Tässä vielä muutama kuva villiintyneestä pihasta, joka ei uudistunut tämän kesäkauden aikana yhtään. Uudistukseksi ei voine laskea yhtä Saimaa-lomamme aikana kuivuuteen kuollutta mustaviinimarjapensasta, jonka kaivoin maasta ;) Nyt siinä kohdassa on keinu.Kovin kauaa en saanut itsekseni kuvia napsia, kun koiruudet tulivat vakiopaikoilleen päivystämään. Pikkukoiruus tähystämässä kivellä....


...ja isompi varmistamassa ettei kukaan hänen huomaamattaan mene takaovesta sisään :)


Laukut on jo pakattu ja nostettu eteiseen odottamaan huomista. Ajan koulun jälkeen suoraan veneelle, missä mies jo odottaa koirien kanssa valmiina lähtöön. Johonkin saareenhan sitä olisi tarkoitus mennä, mutta mihin, se on vielä vähän auki...
Nyt on mentävä moikkaamaan Nukkumattia, ettei mokoma loukkaannu ja katoa taas jonnekin ;) Rentouttavaa ja lämmintä viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla, että opintosi ovat lähtenee hyvin käyntiin ja että työssäoppimispaikkakin on jo löytynyt, hyvä sinä! Nuo teidän koiruudet ovat kyllä söpöjä =). Me lähdetään kanssa merelle ja Elisaari on määränpää tänäviikonloppuna (sinne on päästävä joka kesä vähintään kerran). Vietetään aurinkoinen ja leppoisa viikoloppu merellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka! :) Sain opettajaltakin jo kehuja, hih, on "vähän" systeemit ja meikäläisen motivaatiokin muuttunut sitten edellisten opiskeluvuosien ;) Koirapojat kiittävät myös kehuista! Oi, Elisaari on tosi ihana paikka. Oikein aurinkoista ja leppoisaa viikonloppua sinulle myös! Kyllä täältä mereltä saa taas puhtia ensi viikkoon :)

   Poista
 2. Ihana tunnelmallinen öljylamppu! Mutta silti, älä hyvä ihminen vielä luovuta tuon kesän ajatuksen kanssa, minä ainakin odotan taas ihan hellekeliä viikonlopulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan hitsin pimpulat tätä hidasta nettiä! Ei pitäis alkaa kommentoimaan täältä saaresta käsin ;) Ensin kommentti näkyi, sitten se näytti että olen poistanut sen?? Täh? On täällä nyt sitten yksi tai kaksi vastausta, niin lupaan jokatapauksessa etten missään nimessä luovuta vielä! :) Tänäänkin +20 astetta ja auringonpaistetta, ihanaaaa!! Veneen lämppäriäkään ei taideta vielä tarvita eli sehän tarkoittaa kesän jatkumista :)

   Poista