maanantai 9. syyskuuta 2013

Etäpäivän pulinoita

Tänään minulla on ollut etäopiskelupäivä ja täällä sohvannurkassa punaiset villasukat jalassa, läppäri sylissä olen kiltisti ahertanut kotitehtävien parissa. Vettä on sataa tihuttanut koko päivän ja tasaisen harmaalta tuo taivas näyttää edelleen. Laittelin kynttilöitä ja tuikkuja äsken palamaan ja juuri nyt hörpin iltapäiväkahvia jättimukistani tyytyväisin mielin. Tehtävät on nyt tehty ja kohta alkaa olemaan tämänpäiväisen koirakävelyn aika. Taitaa olla parasta pukeutua sadeasuun, vetäistä kumpparit jalkaan ja lähteä metsään tarpomaan. Eihän sitä tiedä, jos vaikka sieniä sattuisi samalla reissulla löytymään, mmmm...

Siskolta saatu synttärikortti

Perjantaina lähdimme suunnitelmien mukaisesti saariretkelle ja kohteeksi valikoitui Ulko-Nuokko. Siellä viihdyimme lauantai-iltaan, mutta sitten päätimme lähteä katsomaan olisiko Majasaaressa rauhallisempaa, sillä iltaa kohden satamaan saapui meidän mielestä turhankin äänekästä ja vauhdikasta porukkaa. Majasaaressa olikin oikein rauhallista ja paljon tilaa. Aallonmurtajalla ei ollut meidän lisäksi kuin kaksi purkkaria ja niistä löytyy tunnetusti fiksua ja rauhallista porukkaa, niin tälläkin kertaa :)
Nautimme kesäisistä keleistä ja koska sinilevää ei näkynyt, pääsimme myös uimaan, kuten kesällä kuuluukin ;) Hieman vilakkaahan se vesi kyllä jo oli, mutta ihanaa silti!

Perjantai-illan tunnelmaa

Ilta-auringon kultaamat kalliot

Hassu pikkukoiruus kiipeili kallioita ylös ja alas..


...vanha paappakoiruus tyytyi nauttimaan saariretkestä rauhallisemmalla tyylillä...


Sinne se aurinko painuu metsän taa..... ja meidän oli aika palata takaisin veneelle iltapalan laittoon...


...ja nostamaan yövalo mastoon.Tässä vielä lisää kuvia, jotka otin lauantain saarikierroksella kirkkaassa auringonpaisteessa ja lähes tuulettomassa kelissä, koittakaa kestää ;)


Sitten oli aika jättää jäähyväiset Nuokoille tältä vuodelta ja suunnata keula kohti ulappaa.


Meikäläinen puolestaan suuntaa nenänsä huomenna kohti koulua ja uusien asioiden pänttääminen jatkuu. Onneksi vain neljä päivää ja sitten onkin taas jo perjantai! Sitä odotellessa kuunnellaan sateen ropinaa ja nautitaan happirikkaasta ulkoilusäästä. Toivotaan, että aurinkokin näyttäytyisi, ellei aikaisemmin, niin viimeistään sitten perjantaina :)

12 kommenttia:

 1. Syksyn sininen väri on omanlaisensa auringonpaisteisina päivinä. Taivaan ja veden väri siis. Pehmeän muhkea. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Odotan jo kovasti ruska-aikaa ja aurinkoisia päiviä jolloin pääsisi kuvaamaan, kun värit ovat parhaimmassa loistossaan.

   Poista
 2. Syksyn valo on mahtava, joka näissä kuvissasi näkyy hienosti. Mukavia opiskelupäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja ihana teksti kortissa!
  Täällä tämä valmis lähihoitaja katsoo ulos ikkunasta ja arpoo, josko tuo sade pysyisi poissa työmatkan ajan (8,5 km), jotta pääsisi pyörän selkään. Saisi lisää virtaa iltavuoroon.
  Aurinko pilkottaa lupaavasti pilvien lomasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kortti on yksi parhaista mitä olen saanut, kyllä pikkusisko tietää. Työniloa sinulle ihanaiselle hoitajalle ja auringonpaistetta työmatkoillesi :)

   Poista
 4. Hei Ansku! Voi ihana ihana kesä, upeita kuvia olet napsinut! Laitoin sulle haasteen osoitteessa http://puolivihreaaelamaa.blogspot.fi/.Mikäli joskus aikaa koulutöiltä jää, niin siinä pientä miettimistä. Mukavaa kouluviikkoa! t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti Sanna! :) Tottakai otan haasteen vastaan ja menenkin tästä heti sivuillesi tutkailemaan mikä on ns. homman nimi ;) Kiitos ja oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle myös! :)

   Poista
 5. Kyllä on ihanan tunnelmallisia kuvia taas! Ja niin suloisen mussukat noi sinun koirat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Nonna! :) Mieltä lämmittää saada näin ihania kommentteja <3 Mamman mussukoita nuo karvakorvat nimenomaan ovat :D

   Poista
 6. Jälleen sai nauttia ihansita fiiliksistä ihanien kuvien kera. Kyllä meillä vaan on kaunis luonto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katinka! :) Kaunista on ja ainakin itse saan luonnosta paljon energiaa ja hyvää mieltä :)

   Poista