sunnuntai 11. elokuuta 2013

Punatukkaisen tytön tupa

Menneellä viikolla sai rakas esikoistyttäreni avaimet uuteen, ihanaan kotiinsa ja puuhaa piisasi, kun hoidimme ihan kahdestaan hänen muuttonsa ja kodin sisustamisen. Tietysti muuttopäivänä aurinko paahtoi täydeltä terältä ja lämpö kohosi melkein 30 asteeseen, joten hiki virtasi. Peruutin kuorma-auton niin lähelle porttia kuin mahdollista ja aloimme kantamaan painavia astia- ja kirjalaatikoita, huonekaluja sekä lukuisia kenkä- ja vaatekasseja sisälle asuntoon. Aikamme aherrettuamme, saimme kuin saimmekin auton tyhjäksi ja kodin melko täydeksi ;) Mikä on muuten aivan mahtavaa, niin tässä kodissa ei säilytystila todellakaan ihan heti lopu kesken. Lähes kaikki tavarat myös löysivät omat paikkansa ja kodista tuli ihan asukkaansa näköinen. Kerrassaan ihana!

Toki paljon tärkeitä juttuja vielä puuttuu, mm. mattoja, verhoja, tauluja, peilejä ym. ja myös se tärkein: keittiön ruokailuryhmä. Yhden tosi kauniin löysin jo netistä, mutta hintaneuvottelut ovat vielä kesken. Täytyy olla erityisen tarkka vähien rahavarojemme kanssa, sillä olemmehan nyt köyhiä opiskelijoita kumpikin! ;)

Vanhoja, kauniita hirsiseiniä

Haluaisin itsekin asua tuossa vanhassa hirsitalossa, jossa on korkeat huoneet, tupakeittiö, puuhella, harmaita hirsiseiniä ja vaikka kuinka paljon muutakin kaunista! :) Voin vain kuvitella miten ihanaa on kylminä, koleina iltoina laittaa tulet keittiön puuhellaan ja nauttia sen suomasta lämmöstä ja tunnelmasta.

Kynttilänvalohoitoa syysiltoihin :)

Pirteä, punainen räsymatto sopii täydellisesti eteiseen.

Tähän tupaan toivottaa tulijan tervetulleeksi herttainen, iloinen ja aito punatukkainen tyttö :)

On oma tupa ja tuoli,
soppakauha ja kattila.
On oma rauha ja riemu,
asua ja touhuta.

Onnea muruselleni uuteen kotiin!

6 kommenttia:

 1. Kiitos äiti <3 Aina olet tervetullut kylään <3 Kiitos vielä avusta ja kaikesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mä taas joku kerta tulen piipahtamaan ;) Mummiakin olisin voinut jutussa kiittää, mutta kiitetään sitten vaikka seuraavassa ;)

   Poista
 2. Mukavan pirteä tarina muutosta!
  Itse toivun vielä melko rankasta muutosta, suuri elämän muutos ollut takana.
  Onneksi on aikaa tottua uuteen ennekuin uudet työt alkavat.
  Ihanan oloinen asunto tytölläsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Laitan vielä myöhemmin lisää kuvia kodin kauniista yksityiskohdista, kunhan saamme siellä kaiken kuntoon. Asunto on viihtyisä ja opiskelijalle unelmien täyttymys. Vuokrakin on kohtuullinen. Olen valtavan iloinen ja onnellinen tyttäreni puolesta.
   Voi sinua! Toivon valoa ja iloa elämääsi ja paljon voimia jaksamiseen. Tiedän omien kokemuksienikin kautta, että suurten muutosten ja menetysten jälkeen ei ole helppoa jatkaa kohti uusia haasteita. Muistathan antaa itsellesi riittävästi aikaa toipumiseen ♥

   Poista