sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kauniissa saaressa

Vietimme Kaunissaaressa koko aurinkoisen, lämpimän ja lähes tyynen viikonlopun. Saarta tuli kierrettyä ahkerasti koirien kanssa kaikkina kolmena päivänä. Kauniit talot, mökit, pihat ja puutarhat, ihanan pitkät hiekkarannat sekä upeat merimaisemat saivat meikäläisen taas huokailemaan ihastuksesta monta kertaa. Ei epäilystäkään, etteivätkö nämä maisemat olisi minun sielunmaisemiani. Aivan täydellinen ei tämä saari kuitenkaan ole, sillä puuttumaan jäävät lähes kokonaan sileät rantakalliot, ja kuivuuden takia tällä kertaa myös sienet ;)
Tyydyimme nauttimaan muutoin hyvinkin kauniista maisemista ja varsin raikkaasta merivedestä, johon kaikki neljä pulahdimme vilvoittelemaan vielä tänäänkin juuri ennen kotiinlähtöä.
Akut on nyt tosi hyvin ladattu ja ajatukset karkaavat vähän väliä jo huomiseen, jolloin aloitan uuden ammatin opiskelun! Istun aamulla luokassa varmasti ensimmäisenä ja intoa puhkuen ;) Vielä ei jännitä, mutta saattaa olla, että ensi yönä ei uni kuitenkaan tule ihan helposti silmään. Nyt lähden hakemaan puita liiteristä ja ryhdyn saunan lämmitykseen. Ehkä kunnon löylyttelyn jälkeen olen niin uuvuksissa, että Pikku Myyn sanoin: Nukun kuin raskas tukki :) Aurinkoista elokuun viimeistä viikkoa kaikille tämän poikkeuksellisen runsaan kuvapläjäyksen kera!

Suloinen pihasauna!


Kauniita yksityiskohtia...

Ihana, iloisenvärinen torppa! :)
Sitten taas rantoja ja auringonlaskuja....

14 kommenttia:

 1. Voi ihania kuvia!!! Meillä oli väliviikonloppu veneilystä ja vähän kyllä harmittaa kun oli niin upeat ilmatkin. Myötätuulta koulunpenkille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Sanna! :) Toivotaan että ennusteet pitävät paikkansa, jotta tekin pääsisitte ensi viikonloppuna nauttimaan aurinkoisesta ja lämpimästä säästä :) Vatsassa jo vähän perhosia....nyt saunan lauteille ja sitten unten maille, toivottavasti ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia ihanasta saaresta! Sinne täytyy kyllä päästä uudestaan tulevien kesien reissuilla. Meillä myös menee pari viikonloppua muissa kuin veneilyhommissa, mutta täytyy koittaa nautiskella loppukesän päivistä iltapurjehduksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Paula-Maija! :) Nautinnollisia iltapurjehduksia teille Kertun kanssa. Toivotaan että kelit jatkuvat suotuisina vielä pitkään....

   Poista
 3. Ja niin, tsemppiä uusiin opiskeluihin! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania maisemia.Ei ihme että sielunmaisemaksi pääsee. Minulla nimittäin noita sielunmaisemia on useita, kaipa niinkin voi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä niitä voi olla useita :) Lapistakin löysin sielunmaisemiani. Olen huomannut, että maisemat, joissa näkyvyys suht kauas, ovat minulle ne omimmat. Luulen löytäväni niitä vielä lisääkin ;)

   Poista
 5. Ihania merikuvia!
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja samoin sinulle! :)

   Poista
 6. Ihanaa tunnelmaa, mahtavia kuvia. Jo loppukesän fiilistä. Aurinkoa syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle kovasti! :)

   Poista
 7. Olipa upeita kuvia auringon laskuista! Niistä onkin tänäkesänä saanut onneksi nauttia runsain mitoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Tämä mennyt kesä on ollut kaikin puolin kerrassaan mahtava ♥

   Poista