tiistai 30. huhtikuuta 2013

Viileää vappua!


Tänään on lounaistuuli puhaltanut reippaat 14-16 m/sek. Pipo päässä ja hanskat kädessä olen tänään puuhastellut omalla pihalla. Tyhjensin ensin terassin kalusteista, lakaisin lattian ja asettelin terassimatot paikoilleen. Lopuksi käsittelin vielä pöydän ja tuolit puunsuojalla. Jäi viime vuonna käsittely väliin ja sen kyllä huomasi. Lopputulos on melkoisen epätasainen, joten huomenna laitan vielä toisen kerroksen.

Pääsiäiskukka-asetelmasta ei ollut enää elossa kuin muratti, jonka tökkäsin piharuukkuun jatkamaan kasvamistaan, ellei se nyt sitten päätä kuolla ;)  Meidän nurmikko nimittäin näyttää paikka paikoin ihan kuolleelta, kuten kuvista näkyy...

Ruoho näytti olevan aidan takana jo ihan vihreää, mutta naapuri naurahti kommentilleni ja vastasi sen olevan suurimmaksi osaksi sammalta :) Vihertää meilläkin sentään mustaviinimarjapensaissa pienet lehdet ja krookuksetkin näyttävät saaneen jo hieman uutta seuraa...
Vene ainoastaan pestiin tänään, koska kovassa ja kylmässä tuulessa ei huvittanut alkaa tukipurjetta ja takakannen pressuja virittelemään. Huomiselle on luvattu leudompaa tuulta, joten em. hommien lisäksi puramme myös kölin suojateltan ja myrkkymaalaamme pohjan. Torstaina on vihdoin veneen laskupäivä. Ihanaa!Nyt saunaan lämmittelemään vappuviiman viilentämiä luita, sitten otetaan skumppa kylmästä ja POKS!
Iloista vapunaikaa kaikille :)

-ansku-

8 kommenttia:

 1. Hei ihanaa, sinullakin on Isokarin majakka! Minulla myös, se on ihana! Kupliva vappua! Se sujuu meillä huomenna venesatamassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii, siis sullakin on se! Mun oli ihan pakko tilata se Ocean Spiritiltä heti kun näin sen :) Se todellakin on ihana <3 Huomenna taidetaan ottaa satamaan mukaan yks pikkuputeli kuohuvaa ;) Hih, oikein hauskaa vappua sulle myös :)

   Poista
 2. Puuhakasta vappua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi, huomenna pirteenä rantaan eli kohta on mentävä nukkumattia moikkaamaan ;)

   Poista
 3. Upea majakka!! Ja todella kauniit skumppalasit! Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään siitä itsekin tosi paljon :) Lasit sain työkavereilta kun 11.11.11 mentiin nykyisen mieheni kanssa naimisiin. Kiitos, vappu meni veneenlaittopuuhissa ja oli ihanan aurinkoinen, vaikkakin tuulinen sää. Mukavaa loppuviikkoa sulle myös :)

   Poista