keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Luvassa pettävää kevätjäätä


Muutama pilkkijä näkyi vielä uskaltautuneen jäälle, mutta minua ei enää tänä keväänä saa sinne lähtemään.

Käytiin mieheni kanssa kävelyttämässä koiria omassa kotisatamassa ja kuvailin samalla jäätilannetta, eikä se näyttänyt pahemmalta ollenkaan näin veneilijän kannalta katsottuna ainakaan. Pilkkijät saattavat olla täysin eri mieltä, but who cares ;)Pikkukoiran selkäkin on jo parempi, joten sekin pääsi mukaan kävelylle ja oli tosi iloinen ja reipas kuten aina.

Marraskuusta asti on ollut ihan riittävästi, jopa liikaakin lunta ja nyt ollaan jo ylitetty huhtikuun puoliväli. Ei kukaan voi enää innostua lumesta! Meikäläinen sen sijaan innostui avovettä nähdessään niin, että onneksi ei ollut muita ihmisiä lähettyvillä näkemässä reaktioitani ;)
Ihan hetken joudumme vielä odottelemaan kotilaituriin pääsyä. Kaksi venettä siellä on jo valmiina uuteen kauteen, kunhan jäät hellittävät otteensa niistä. Aika monta venettä on talvehtinut jäissä taas tänäkin vuonna.
Vielä oli aika viileät olosuhteet piknikille, mutta ehkä jo kuukauden kuluttua on tilanne hiukan parempi.
Pikkukoira yritti jo innoissaan pulahtaa uimaan, mutta olin ilkeä ihminen enkä päästänyt sitä hyiseen veteen. Ei vielä ole talviturkin poisheittämisen aika edes koiruuksilla ;)
Perjantaina eka talvilomapäivä, joten pressu ja telineet saavat lähtöpassit ja paatin kevätkunnostus alkakoon! Aurinkoisia ja lämpöisiä kelejä toivoen mennään kohti loppuviikkoa ja lomaa.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja kohta tämäkin maisema näyttää ihan erilaiselta :) Tarkkailen päivittäin bussin ikkunasta jäätilannetta Länsiväylällä, enkä ole pysyä nahoissani, kun huomaan joka päivä edistymistä :) Ihanaa! Mua hirvittää noi pilkkijät, kun he viimeiseen asti ovat tuolla jäällä, hui! Suloinen hauva!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Mä eilen kans hihkuin innoissani nähdessäni avovettä ja ton jäätilanteen, mut onneks ei ollu muita ihmisiä lähettyvillä, paitsi oma mies, mut se nyt on jo tottunu näihin mun hepuleihin :D Viimeisimpänä pilkkivät taitavat täällä olla noita itänaapurin miehiä. Ihan hullunrohkeita ovat. Pikkukoiruus kiittää kommentistasi :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän söpö koiruus!

  VastaaPoista
 4. Indi kiittää kehuista :)

  VastaaPoista