perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lasku lähestyy

Lomaviikko lähes lusittu. Sisähommia pääasiassa tehty, koska köliprojekti ei sitten mennyt niin kuin Strömsössä.
Edellisessä kirjoituksessani jäätiin siihen tilanteeseen, että mies lupasi keskiviikkona tulla hiekkapuhaltamaan kölin vasemman puolen. Oikean puolenhan hän puhalsi kuivalla hiekalla ja sitä hienonhienoa puhallushiekkaa on edelleenkin ihan joka paikassa ja kaikissa muissakin veneissä kuin vain meidän.
Arvatkaapa kaksi kertaa tapahtuiko keskiviikkona mitään. Eilen sitten soitin yritykseen mistä työn tilasimme ja sain toimitusjohtajalta vastaukseksi, että tämä heidän yhteistyökumppaninsa ei aio enää tullakaan, on kuulemma muita projekteja!! Ilmeisesti tärkeämpiä ja rahakkaampia? En tiedä, eikä kiinnosta, mutta meinasin silti haljeta raivosta. Alunperin siis lauantaina piti homma hoitaa ja siksi olimme tämän viikon lomalla, että saisimme laitella rauhassa venettä laskukuntoon. Lähetin tälle oharin tehneelle miehelle toimitusjohtajan kautta ns. rakentavaa palautetta ;)
TJ pahoitteli useaan otteeseen tapahtunutta ja lupasi itse hoitaa projektin loppuun ja näin myös tapahtui. Kolme tuntia puhelun jälkeen köli oli puhallettu, joten vettäkin oli jostain putkesta saatu tulemaan. Todella esimerkillistä toimintaa, kiitos!

Mieheni kyhäämä "hieno" teltta laitettiin paikalleen ja ensimmäinen kerros primeria ehdittiin jo sutia. Lämppäri puhisee teltassa niin, että siellä on n. 20 astetta lämmintä. Tänään tai huomenna on ohjelmassa toisen primer-kerroksen levitys.Kunhan kaikkiaan 4-5 kerrosta primeria on saatu sudittua, onkin vuorossa koko veneen pesu (uudelleen) ja ylärakenteiden vahaus ja kiillotus sekä pohjan myrkkymaalaus.

Minulla on lisäksi veneestä irrotettuja puuosia täällä kotona, joita hion ja lakkaan ja ne saamme varmaankin vapun aikoihin laitettua takaisin :)Laskumonttu on täysin sula ja tänään on kuulemma tulossa joku yhteysalus ajamaan väylää auki sohjosta ja rikkomaan suurimpia jäälauttoja.
Toisella puolella kaupunkia ei jäistä ole enää tietoakaan ja meidän venepaikkakin on jo yli viikon ollut täysin sula. Veneen lasku on sovittu alustavasti ensi torstaiksi tai perjantaiksi.

Työt siis jatkuvat viikonloppuna ja ensi viikolla iltaisin ja onhan siinä vappuaatto ja koko vappupäiväkin vielä aikaa tehdä hommia.

Loppu hyvin, kaikki hyvin, paitsi että taas kerran moni ihmettelee miten niin mukavalla miehellä voi olla niin inhottava vaimo, mutta kestän sen kuin mies ;)

6 kommenttia:

 1. Ansku sinun plogia on sitten hauska lukea sinut tuntien suupielet korvissa asti :D
  Ps:Terkkuja Chrisulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Temperamenttia tunnetusti mulla piisaa, kuten teidän koko perhe tietää :D Kiitos kovasti ja terkkuja Chrisulle myös <3

   Poista
 2. Onneksi saitte toimarin itse hoitamaan homman. Ärsyttävää tuollainen ohareitten teko. Pitäisi olla joku musta lista, jolle laitettaisiin nämä tietyt remonttireistkat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla ettei tämä firma enää ainakaan ensimmäisenä suosittele mokoman "reiskan" palveluksia. On kuitenkin tosi ikävää kun pitää suuttua ennen kuin jotain tapahtuu. Ollaan nyt onneksi jo voiton puolella ja päästään tekemään loput työt ihan itse ja ne jos viivästyy, niin sitten on peiliinkatsomisen paikka ;) Hyvää viikonloppua sulle! :)

   Poista
 3. Voin niin samaistua sinun tunteeseen! Mikään ei ole ikävämpää kuin jonkun asian venyminen ihan suotta. Onneksi saitte kuitenkin loppupeleissä asian saatettua loppuu. Ei muuta kuin palautetta vaan kehiin, ei ne tekijät muute opi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katinka kannustuksesta :) Samaa mieltä, sitäpaitsi eihän mikään yritys voi kehittää toimintaansa, ellei kukaan anna palautetta. Tällä kertaa se nyt sattui olemaan negatiivista, mutta ihan aiheesta. Ehkä ens keväänä voin antaa kehuja ;)
   Mukavaa viikonloppua sulle!

   Poista