lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ulkoilmaelämää

Auringonpaisteesta olemme saaneet nauttia koko viime viikon ajan ja vielä tänäänkin oli aurinkolaseille käyttöä, mutta ainakin meren rannalla oli hyytävän kylmää. Tuuli meni luihin ja ytimiin asti eikä lämpötilakaan noussut tänään kuin pari astetta nollan yläpuolelle. Takapihan lumikinokset ovat edelleen turhan korkeat ja siitä saamme varmasti syyttää reippaita yöpakkasia, jotka jatkunevat vielä ensi viikollakin.
Talvea on kestänyt kohta jo 5 kuukautta, enkä enää millään jaksaisi pakkasta ja lunta. Tunnenkin itseni ihan lapseksi, kun kiukuttelen talvitamineita pukiessa ja jupisen jäisillä kävelyteillä liukastellessani.

Onneksi aurinko lämmittää jo ihanasti ja kyllähän tämä valoisuuskin piristää ja lataa talven hyydyttämiä akkuja tehokkaasti. Tulppaanit tuovat mukavasti keväistä fiilistä ja väriä kotiin.Isännän ostokset: Keittiöön keltaista ja emännälle punaista :)

Terassin lampaantaljoilla vuoratuilla tuoleilla saimme niin eilen kuin vielä tänäänkin suureksi riemukseni istuskella auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Kahvia ja tyttäreni kanssa leivottua pääsiäiskakkua tuli myös nautiskeltua ulkoilmassa, niiiin ihanaa, pimeän ja kylmän talven jälkeen varsinkin! Kylmä tuuli ei tänään onneksi osunut terassillemme ollenkaan ja ensimmäiset, hädintuskin havaittavat rusketusrajat ilmestyivät yllättäen iholleni :D Tiedän että olen ihan höperö, mutta ei voi mitään, kun minä vaan niin valtavasti rakastan kevättä ja kesää.

Ulkoilmaihmisenä olen aina omalla pihalla (ihan pihallahan olen aina muutenkin;)) kun säät vaan sallivat ja minulla onkin ihan omat lempparimestat, joissa istuskelen ja usein haaveilen kaikenlaisesta mahdollisesta ja ehkä mahdottomastakin..... Kahvittelemme ja ruokailemme myös terassilla aina kun mahdollista ja muutenkin suojaisa takapiha on kesäaikaan meille kuin toinen olohuone. 

Pikkukoiran mielestä kotipihan paras paikka on tähystyskivi :)

Ellen ole pihalla tai koirien kanssa lenkillä niin sitten olen tietenkin veneellä...

Keulakansi on minun mielestä se paras paikka istuskella


Muutaman kerran on ollut sen verran paha keli, että sisäohjaamo on tuntunut parhaalta vaihtoehdolta ;)

Takakannella ilta-auringossa, ei pahempi paikka ollenkaan.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä tällä erää lopettaa ;)

Piristävää pääsiäispyhien jatkoa kaikille!

-ansku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti