sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tästä se lähtee

Kevät ja lisääntyvä valon määrä saavat tosiaan ihmeitä aikaan ja niinpä minäkin sain vihdoin ja viimein luotua oman blogin. Mitä tyttäret edellä, sitä äidit perässä, vai miten se nyt menikään? ;)

Tässä blogissa tulen kirjoittamaan varmaankin eniten sydäntäni lähellä olevasta veneilystä, joka on pääasiassa minun ja mieheni yhteinen harrastus. Paattimme "miehistöön" kuuluvat toki myös kaksi reipasta ja rohkeaa laivakoiraamme. 
Veneen ja kodin sisustaminen sekä kunnostaminen ovat myös itseäni kiinnostavia aiheita ja molemmissa riittää vielä valtavasti opeteltavaa. Pieni rivitalopihamme on minulle myös omanlainen haaste, sillä en todellakaan ole mikään viherpeukalo ja inhoan rikkaruohojen kitkemistä ;) Veneily, luonto, koirat, koti, piha, siinäpä sitä jutunjuurta ainakin näin alkajaisiksi...

Tässä muutama fiilistelykuva viime veneilykaudelta:
Tulevaa kautta sekä tuulta ja tyrskyjä jo innolla odotellen! 
-ansku-

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :o)

  t. Pia

  (liityin sun lukijaksi...miksuköhän ei näytä mun nimeä tuossa kommenttikohdassa)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pia :)
  Lisää kuvia ja juttuja tulossa ihan pian. Sun nimi ei näy sen takia ettet ole kirjautunut, mutta hyvä että laitoit "allekirjoituksen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan :o) ...no niin, piti käydä muuttamassa asetuksia. Nyt pitäisi näkyä nimikin :o)

   Poista
 3. Nimi näkyy!! Hienoa että mun lukijat on niin fiksuja :) Multa ei siis kannata kovinkaan vaikeita kysellä, kun en kuitenkaan osaa vastata. Onneks mulla on kaks tytärtä jotka osaavat myös antaa neuvoja, eihän tästä muuten mitään tuliskaan ;)

  VastaaPoista