keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Neljä vuodenaikaa

Minusta on ihanaa kun Suomessa saa nauttia neljästä eri vuodenajasta. Jokaisessa on tietenkin ne omat hyvät ja huonot puolensa, mutta sääolosuhteiden ollessa parhaimmillaan, on meillä ainutlaatuinen ja upea mahdollisuus nauttia lukuisista erilaisista harrastuksista ja liikuntamuodoista. Suomen luonto on jo itsessään todella monimuotoinen, ja vuodenaikojen vaihtelun ansiosta niin maisemat kuin olosuhteetkin muuttuvat huomattavasti.

Innokkaan veneilyharrastajan kantilta asiaa kun katson, niin pitkältä tuntuneen talven jälkeen toiveissa on tietenkin aikainen, aurinkoinen ja lämmin kevät. Erityisesti siitä syystä, että meidän paatti talvehtii pihalla, pressujen alla, joten kunnostustöiden aloittaminen keväällä on täysin säiden armoilla. Toissapäivänä saimme viedä puiset sivuovet isäni lämpimään autotalliin kunnostettaviksi, joten niiden takia ei veneenlasku ainakaan tänä vuonna viivästy.
Kyseisestä projektista tulossa mahdollisesti oma juttunsa :)

Tämä nyt oli tällainen pikainen postaus, jonka aihe tuli mieleen, kun lunta on satanut taas viime päivinä lisää ihan kiitettävästi. Kevättä kärsimättömästi jo odotellessa....

Saaristomeren sinessä

Huilitauko heinäkuun helteessä
Väriloistoa lapista, kun en muita ruskakuvia löytänyt koneelta ;)Lumikenkäilyä meren jäällä...

...ja metsässä

Pääsiäisen eväsretki laavulle

Huhtikuussa jäät lähtevät :)

Tätä veneilijälle vuoden parasta hetkeä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti